1.500 Ft helyett 950 Ft: Természetes antioxidáns a szem számára: OCSO Szem Lutein Forte kapszula 30 db-os kiszerelésben

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

950 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.500 Ft 37% 550 Ft

Akció Leírása

Lutein

Az emberi szervezet nem tudja a látáshoz nélkülözhetetlen luteint előállítani, ezért azt táplálkozásunkkal kell magunkhoz vennünk. Természetes forrásai: a spenót, a káposztafélék. A karotinoidok vegyületcsoportjába tartozik, mint például a béta-karotin. Nagy koncentrációban van jelen a szemben, a retinán található sárgafoltban. Megfelelő mennyiségű fogyasztása megelőzheti az időskori látásromlást, csökkentheti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a leggyakrabban okoz szembetegségeket és látásvesztést. Elsősorban zöldségekben és gyümölcsökben található meg, de azok számára, akik keveset fogyasztanak ezekből, feltétlenül javasolt a rendszeres pótlása.


OCSO Szem Lutein Forte kapszula
Napi 6 mg lutein elfogyasztása az egészséges életmód keretein belül, hozzájárulhat a szem egészségének megőrzéséhez. Természetes antioxidáns a szem számára. Segítheti a szem védelmét a fény káros hatásaival szemben.
A retina középső területén, az úgynevezett sárgafoltban vagy makulában találhatók a látóideg-végződések a legsűrűbben, ennélfogva ez a terület teszi lehetővé az éleslátást; ezen kívül a sárgafolt tartalmazza a szervezetben a legmagasabb mennyiségben a luteint és a zeaxanthint. A szerepük – legalább részben – az, hogy kiszűrjék azokat a fénysugarakat, melyek a makula degenerációra jellemző homályos látást okozhatják.
C vitamint, Luteint, E vitamint és cinket tartalmazó étrend-kiegészítő.
1 kapszula 30mg Luteint tartalmaz.
 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

OCSO Szem Lutein Forte kapszula 30 db-os kiszerelésben. A lutein hozzájárulhat a szem egészségének fenntartásához, segíthet megvédeni a szemet a fény káros hatásaitól. Elnyeli a nap káros ibolyántúli sugarait és semlegesítik a retinában lévő szabadgyököket, amivel csökkenthetik a sárgafolt-degeneráció veszélyét. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére