1.500 Ft helyett 890 Ft: Aminoerg regeneráló termékek, masszírozó gél két változatban vagy oldat, különféle gyógynövénykivonatokkal a bőr anyagcseréjének felgyorsítása érdekében

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

890 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.500 Ft 41% 610 Ft

Akció Leírása

Természetes megoldás a nedvességét vesztett bőrre és reumatikus, mozgásszervi panaszokra

Az Aminoerg regeneráló masszírozó gél a tejfehérje hidrolizátum (Hydrolactin) esszenciális aminosav-komponensei révén serkenti a bőr hámrétegének anyagcseréjét. Elősegíti az ütések, duzzanatok következtében kialakult hámsérülések regenerálódását, biztosítja a bőr hidratáltságát. Az Aminoerg gél gyógynövény-komponensei elősegítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtszintű tápanyag- és oxigénellátást, gyulladáscsökkentő hatásúak.

A készítmény gyógynövény-komponensei közül az aranyvessző herba (Solidaginis herba) igazolt antioxidáns, ödémagátló és gyulladáscsökkentő. Hatóanyagai a mélyebb szövetekbe eljutva elősegítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtszintű tápanyag felszívódását és az oxigénellátást.

Az Interherb Aminoerg Plusz regeneráló gél gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, a több, mint egy évtizede piacon lévő, széles körben ismert Aminoerg gél továbbfejlesztett változata. Összetevőinek mozgásszervi és reumatikus megbetegedésekben kifejtett hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják. Alkalmazása során enyhíti a fájdalmat, csökkenti a duzzadást és elősegíti a regenerálódást.

Alkalmazása ajánlott mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kiegészítő kezelésére, degeneratív elváltozásoknál a fájdalom csökkentésére, a reggeli izom- és ízületi merevség, duzzanat mérséklésére. Szintén hatékony sportolás következtében keletkezett zúzódások, kisebb vérömlenyek kezelésére, ín- és izületi gyulladások, ínhüvelygyulladás kiegészítő kezelésére.

Az Aminoerg regeneráló oldat esszenciális aminosav összetevői serkentik a bőr hámrétegének anyagcseréjét. Elősegíti az ütések, duzzanatok következtében kialakult hámsérülések regenerálódását, biztosítja a bőr hidratáltságát. Gyógynövény-komponensei javítják a kötőszövetek tápanyag és oxigénellátását, gyulladáscsökkentő hatásúak. Segítik az aminosavak felszívódását.

Az Aminoerg oldat regenerálja az ütések, duzzanatok következtében kialakuló hámsérüléseket, biztosítja a bőr hidratáltságát és támogatja annak immunvédelmi szerepét. Ödémagátló és gyulladáscsökkentő hatóanyagai a mélyebb szövetekbe eljutva elősegítik az aminosavak feszívódását, javítják a sejtek tápanyag és oxigénellátását, fokozzák a terület vérkeringését és ezzel segítik az aminosavak felszívódását, javítják a sejtek tápanyag- és oxigénellátását.

A praktikus adagolófejjel ellátott Aminoerg oldat kiválóan alkalmas akár borogató-kendő segítségével vagy közvetlen bedörzsöléssel az érintett felület kozmetikai kezelésére. Hatásos kiegészítője az Aminoerg regeneráló gélnek.

Opciók

  • Aminoerg Regeneráló masszírozó gél 1.500 Ft helyett 890 Ft-ért
  • Aminoerg Plusz regeneráló gél 1.700 Ft helyett 990 Ft-ért
  • Aminoerg Regeneráló plusz oldat 2.600 Ft helyett 1.490 Ft-ért
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Aminoerg regeneráló termékek több változatban. Regeneráló masszírozó gél (100 gramm), Plusz regeneráló gél (100 gramm) és Regeneréló plusz oldat (250 ml)

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére