14.990 Ft helyett 9.990 Ft: Egyedi látványelemek és különleges izgalmak várnak rátok! Zombia - Veszett idő, szabadulós játék 60 percben, maximum 8 főnek

Invasion1 Escape Game
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 33% 5.000 Ft
Invasion1 Escape Game
invasion1.webnode.hu/

Akció Leírása

Szeretnéd megtudni, hogyan teljesítesz nyomás alatt?

Ha kipróbálnád, milyen az, ha az izgatottság által elhomályosított elmédet ismeretlen helyzetek megoldására kell használni, és meg akarod tudni, milyen érzés, ha az egész világ sorsa a te kezedben van, vár barátaiddal, családtagjaiddal együtt az egyik legújabb és leglátványosabb szabadulós pálya!

Fogjatok össze, hogy ebben a végzetes fertőzéstől szenvedő világban újra a biztonság, a rend és béke uralkodhasson! Amit évtizedekkel ezelőtt emberek tettek tönkre, azt csak mi, emberek vagyunk képesek megjavítani.

Vajon képesek vagytok világmegváltó dolgokat véghezvinni, még akkor sem meghátrálva, ha néhol ijesztőnek tűnő dolgok állnak utatokba? Tegyétek próbára magatokat egy különleges kaland által!

Az Invasion Escape Games-nél olyan élményekkel gazdagodhattok, amelyekre még sok-sok év múlva is szívesen fogtok visszaemlékezni! Ideális kikapcsolódást és szórakozást kínálnak, ha egy kis adrenalinra vágytok! Lepjétek meg családtagjaitokat, barátaitokat, kollégáitokat egy felejthetetlen játékkal!

Jó szórakozást kívánunk!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Zombia - Veszett idő, szabadulós játék 60 percben, maximum 8 főnek. Az egyik legújabb és leglátványosabb szabadulós pálya. Most rajtatok múlik, miként ér véget egy filmbe illő történet utolsó jelenete. Angolul is játszható!. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.09.12.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes időpont-foglalás szükséges online: invasion1.webnode.hu • 14 év felettiek játszhatják!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére