14.990 Ft helyett 9.490 Ft: Síelés és szánkózás Semmeringen vagy Stuhleckben, egynapos buszos utazás 1 személy részére egy januári és egy februári időpontban

Neoline Utazási Iroda
1 5
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

9.490 Ft

Ajánlatkérés
Neoline Utazási Iroda
Semmering, Ausztria
06 (1) 317 1256

Vélemények

H. Levente

Nagyon sok egynapos buszos út van érdekes látnivalókhoz, aki bírja az ilyet, annak nagyon jó!

V. Hedvig

Velencében szilvesztereztünk, rengetegen voltak, de nagyon élveztük!

R. Károly

Nagyon tetszett Prága, jó volt az idegenvezető is!

Az ajánlat leírása

Hódolj a téli sportoknak, síelj vagy szánkózz a népszerű Semmeringen vagy Stuhleckben!

Időpont

  • 2019. február 03.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás Semmeringre, Stuhleckbe

Az ár nem tartalmazza

  • Sí- vagy szánkóbérlet
  • Key-Card 2 €
  • Fix ülőhely 1.000 Ft/fő
  • Biztosítás 450 Ft/fő
  • Adminisztrációs díj 1.000 Ft/fő

Fontos

  • Sí- és szánkófelszerelést az autóbusz csomagterében lehet szállítani.

Program

Találkozás: 5:30 órától a Blaha Lujza téren, indulás 6:00 órakor.

Ezen a kiránduláson két kedvelt osztrák téli sportközpont között lehet választani. A semmeringi hágónál 1000 - 1360 méter között fekszik a magyarok és bécsiek körében is rendkívül népszerű síterület. Előnye, hogy könnyen és gyorsan megközelíthető.

Összesen három lift, egy nyolcszemélyes kabinos, egy négyüléses, egy húzólift és egy gyakorlólift várja az ide látogatókat. Családosoknak, kezdőknek és sportos sízőknek egyaránt megfelelő szolgáltatást nyújt. A 14 km hosszú, gyönyörűen karbantartott, könnyű, középnehéz és nehéz lesiklópályák hóbefedettsége tökéletes a 25 hóágyúnak köszönhetően.

Ezek mellett különlegesség a 3 km hosszú Zauberg élményszánkópályán végigsuhanni. Fantasztikus építmények, alagutak, mágikus effektek és szférikus hangok teszik a szánkózást egy egyedülálló élménnyé éjjel és nappal.

A Magic Mountain X-press nevű 4 személyes kabinos felvonóval 1340 m magasságra lehet feljutni. Ezt az is igénybe veheti oda-vissza utazásra, aki csak a kilátásban szeretne gyönyörködni. Ezen kívül vásárlási lehetőséget is kínál a Billa áruház.

A Semmeringi alagútrendszert elhagyva 2 perc múlva a Stuhleck lábához érkezünk, ahol összesen 24 km sípálya várja a téli sportok szerelmeseit. Összesen kilenc lift, két négyüléses, két hatüléses felvonó, illetve öt húzólift és egy gyakorlólift szolgálja az ide látogatókat. Családosoknak, kezdőknek és sportos sízőknek egyaránt megfelelő szolgáltatást nyújt. A pályák szakszerűen karbantartottak, a könnyű és középnehéz lesiklópályák hó befedettsége tökéletes a hóágyúknak köszönhetően. Ezek mellett szánkópálya is kanyarog a hegy oldalán. Különlegesség egy másik pályán a hatalmas felfújt gumikon lecsúszva élvezni a sebességet.

Visszaindulás Stuhleckről 16.30 órakor, Semmeringről 17 órakor. Várható érkezés Budapestre 21-22 óra között.

Jó utat kívánunk!

Semmering, Ausztria
06 (1) 317 1256

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Síelés és szánkózás Semmeringen vagy Stuhleckben, egynapos buszos utazás 1 személy részére egy januári és egy februári időpontban

Fontos

Időpont: 2019. február 03.Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: kalandozas@t-online.hu • Vásárlástól számított 3 napon belül szükséges felvenni a szolgáltatóval a kapcsolatot! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére