Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

14.990 Ft helyett 6.990 Ft: Nőgyógyászati és kismedencei gyulladás és fájdalom vizsgálata Candida- és 40 pontos ételintolerancia-teszttel, konzultációval a Dr. Kósnai Központban

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
3.8 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.990 Ft 53% 8.000 Ft
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
www.dpek.hu/

Akció Leírása

Járj utána alhasi panaszaidnak átfogó vizsgálatcsomaggal a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban!

Az ajánlat tartalma

  • Nőgyógyászati és kismedencei gyulladás és fájdalom vizsgálata a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban
  • Női nemi szervek, húgyúti szervek, vastagbél és emlő vizsgálata 33 ponton
  • Ételintolerancia-teszt 40 allergénre
  • Candida-teszt
  • Konzultáció orvos/humánbiológusnál

Az alhasban állandóan vagy visszatérően jelen lévő fájdalmak sokszor évekig tartó problémát jelentenek. Gyakran hosszú ideig tartó, kimerítő kivizsgálásokat követően sem derül ki a probléma oka. Hátterében állhat nőgyógyászati vagy húgyúti probléma, de nem ritkán a bél alsó szakaszainak gyulladása a kiváltó ok. Célszerű ezért ezeket együtt vizsgálni.

A gyulladásos eredetű betegségek, mint amilyen az endometriosis vagy a petefészek-gyulladás, valamint azok a betegségek, amelyek nyomást okozó hatásuk miatt a környezetük gyulladásához vezetnek, Voll-vizsgálattal hamarabb észrevehetők lehetnek. A Voll-diagnosztikával végzett vizsgálat a gyulladásokra érzékeny, így az olyan enyhébb, kezdeti folyamatokat is képes kimutatni, amelyek egyéb vizsgálati módszerekkel még nem deríthetők fel.

Tekintettel arra, hogy a krónikus bélgyulladások, de az egyéb szervek krónikus gyulladásainak hátterében is gyakran ételintolerancia áll, a vizsgálati csomag ételintolerancia- és Candida-tesztet is tartalmaz. Ugyanis az élelmiszer-fehérjék ellen létrejött antitestek a szervezet minden szövetében lerakódhatnak, azokban gyulladást váltva ki.

Derítsd ki panaszaid okát fájdalommentes vizsgálatokkal és élj újra kiegyensúlyozott, boldog életet!

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A központ egyik alapítója, dr. Kósnai Judit hitvallása szerint a túlzásba vitt gyógyszeres kezelések rontják az egészség állapotát, a helytelen életmód pedig nem teszi lehetővé a gyógyulást. Meg kell tanulni mindazt újra, amit néhány száz évvel ezelőtt élt elődeink még jól ismertek és alkalmaztak. A XIII. kerületi Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban ebben a szellemiségben javítanak egészségi állapotodon szervezeted legkülönbözőbb részein.

Legyen szép napod!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ bemutatkozó

Diagnosztikai és tanácsadó Központunk 2010 óta működik. Szolgáltatásaink az egészség védelmét, megőrzését és visszaállítását komplex módon célozzák. A modern technikát ötvözve a hagyományos, évezredes módszerekkel és tapasztalatokkal alakítottuk ki diagnosztikai és terápiás rendszerünket, mely eredményeink tanúsága szerint betegeink egészségét a legeredményesebben szolgálja.
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
H-P 8:30-20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Nőgyógyászati és kismedencei gyulladás és fájdalom vizsgálata a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban. Női nemi szervek, húgyúti szervek, vastagbél és emlő vizsgálata 33 ponton. Ételintolerancia-teszt 40 allergénre. Candida-teszt. Konzultáció orvos/humánbiológusnál

Fontos

Beváltható: 2016.09.16. - 2017.09.28.
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 356 2177 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére