14.900 Ft helyett 4.900 Ft: Ráncfagyasztás ötlépcsős technológiával, 1 vagy 3 alkalommal, hidroabrázióval és tű nélküli mezoterápiával a Luxury Body Care & Nails Szalonban

Luxury Body Care & Nails_OLD
1 5
3.4 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

4.900 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.900 Ft 67% 10.000 Ft
Luxury Body Care & Nails_OLD
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Fiatalodj éveket a Luxury Body Care & Nails Szalon luxus arckezelésével!

Ha biztosra akarsz menni és meg akarsz szabadulni ráncaidtól, válaszd a Luxury Body Care Szalon kombinált kezelését, amelyre most garanciát is vállalnak! Lássuk, mint vár Rád a mintegy 75 perces kezelés során!

A hidroabrázió a bőr természetes önmegújító, önregeneráló folyamatait éleszti fel. A kezelés minden bőrtípus esetében alkalmazható. Hatására a bőr újra üdévé és simává válik. A hidroabrázió valójában nem más, mint vízsugárral történő hámlasztás, ami eltávolítja az elszarusodott hámréteget, intenzíven tisztítja a bőrfelületet és a pórusokat, vizet juttatva a bőrbe. A kezelés hatására a bőr „fellélegzik”, megnő az oxigénfelvevő képessége, megélénkül a vérkeringés, hatékonyabbá válnak a bőr természetes anyagcsere-folyamatai. Mivel nagyon gyengéd kezelésről van szó, a legérzékenyebb bőröknél is alkalmazható.

Folytatásként következik a tű nélküli mezoterápia, amely során az elektromágneses hullámok virtuális nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé, amelyeken keresztül felszívódik a hatóanyag és egyenesen a bőr sejtjeibe jut - épp oda, ahol hatniuk kell. Ezért érhetünk el valóban látványos szép eredményeket a különböző kezeléseknél. A mezoterápia jól alkalmazható antiaging- és hajkezeléseknél, pigmentfolt-halványításnál, szemkörnyék kezelésnél is! A mezoterápiás hatóanyagok steril és koncentrált mono- vagy koktél-anyagok, amelyek képesek a bőr mélyebb rétegeibe közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez eljutni és ott terápiás hatásukat kifejteni.

A dermapen mikrotűs rendszer a dermaroller továbbfejlesztett változata. Az eszköz segítségével páratlan eredmények érhetők el a hatóanyag-felszívódás és a kollagénindukció területén. A mikrotűk függőleges csatornákat nyitnak meg, a dermaroller döntött tűivel ellentétben. Ez tovább csökkenti a hegképződés és illetve a nem hasznos szöveti sérülés kockázatát.

A kezelést egy kellemes masszázs és egy választott maszk felvitele zárja.

Sőt! Amennyiben az előtte –utána készített fotón nem látszik szemmel látható eredmény, kapsz még egy arckezelést ajándékba 7-10 nap eltelte után!

Opciók

  • Ráncfagyasztás ötlépcsős technológiával 1 alkalommal 14.900 Ft helyett 4.900 Ft-ért
  • Ráncfagyasztás ötlépcsős technológiával 3 alkalommal 44.700 Ft helyett 12.900 Ft-ért

Ráncfagyasztás ötlépcsős technológiával

  • Tisztítás, tonizálás, peeling (10 perc)
  • Hidroabrázió (10 perc)
  • Tű nélküli mezoterápia (15 perc)
  • Fényterápiás Derma Pen használata (15 perc)
  • Arcmasszázs és maszk felvitele (15 perc)

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ráncfagyasztás ötlépcsős technológiával a Luxury Body Care & Nails Szalonban. 1 vagy 3 alkalommal, alkalmanként kb. 75 percben. A kezelések részletes menetét a leírásban találod

Fontos

Beváltható: 2016.07.12.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: 06 (70) 600-6079 • A kinyomtatott kuponodt vidd magaddal a helyszínre! • 24 órás lemondási idő • Csak a Telepes utcai Luxury szalonban van mód a kupont felhasználni • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére