1.490 Ft helyett 890 Ft: Gyakorló munkafüzetek gyerekeknek a számok, szavak megismerésére

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

890 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.490 Ft 40% 600 Ft

Akció Leírása

Gyakorló munkafüzetek gyerekeknek a számok, szavak megismerésére

Választható munkafüzetek: 

  • Tanulj meg számolni

Ismerkedj meg a számokkal, az órával és a matematikához tartozó alapvető számításokkal a gyakorló munkafüzeted segítségével. A csomagban egy letörölhető filctollat is találhatsz, amellyel azonnal megkezdheted a gyakorlást. Nem kell félned attól, hogy elrontod, hiszen a hibásan húzott vonalakat egy könnyű mozdulattal törölheted le és újra próbálkozhatsz. Ismerkedj meg az órával, a számolással, a számok rajzolásával még otthon az iskolai tanulmányaid előtt, vagy használd délutáni gyakorlófüzetként.

  • Tanulj meg rajzolni 

A Vonalvezetést és rajzolást tanító munkafüzet felkészít az iskolai tanulmányaidra és megismerteti veled a különböző alakzatok lerajzolását és fejleszti a mozgáskoordinációs készséged. Az előre megrajzolt vonalak és a rajzolás kijelölt iránya könnyű tájékozódást tesz lehetővé, így megkönnyítve a dolgod.A munkafüzet mellett található filctollat használva az elrontott vonalakat egy mozdulattal törölheted le és újból próbálkozhatsz. Gyakorold a vonalvezetést és fejleszd készségeid még az iskolapadba ülés előtt.

  • Első szavaim

Az első szavaim gyakorló munkafüzettel fejlesztheted a kézügyességed és megtanulhatod a különböző szavak leírását már az iskolai tanulmányaid előtt. A munkafüzet összesen 14 oldalon keresztül tanítja a szavak és betűk rajzolását. Az előre megrajzolt vonalak és a rajzolás kijelölt iránya könnyű tájékozódást tesz lehetővé, így megkönnyítve a dolgod. A munkafüzet mellett található filctollat használva az elrontott vonalakat egy mozdulattal törölheted le és újból próbálkozhatsz.

  • ABC betűi

Az ABC betűi gyakorló munkafüzet különleges lapjainak köszönhetően könnyedén törölheted le a mellékelt filccel húzott vonalakat, így nem kell félned attól ha elrontod a folyamatot. Egyszerűen csak töröld le majd újból kezdheted a rajzolást. A munkafüzet segítségével megismerkedhetsz az ABC betűivel, először meg kell figyelmed a betűk írásának irányát majd saját kezűleg rajzolhatod le a kijelölt területre. A gyakorlás nagyban hozzájárul a mozgáskoordináció fejlődéséhez és felkészít az iskolai tanulmányaidra.

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gyakorló munkafüzetek gyerekeknek (Tanulj meg számolni, Tanulj meg rajzolni, Első szavaim, ABC betűi) A csomagban egy letörölhető filctollat is találhatsz, amellyel azonnal megkezdheted a gyakorlást. Nem kell félned attól, hogy elrontod, hiszen a hibásan húzott vonalakat egy könnyű mozdulattal törölheted le és újra próbálkozhatsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére