8 napos pihenés 1 főre az Adriai-tengernél, a Kvarner-öbölben, Rabac városkájában, félpanzióval, a Hedera**** Hotelben

Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

103.800 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33222

Ügyfélszolgálat

utazas@netida.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-17:00

Az ajánlat leírása

Kapcsolódj ki a mesébe illő Kvarner-öbölben, az Adriai-tenger egyik legszebb és legkedveltebb részén!

Rabac a Kvarner-öböl igazi gyöngyszeme, az Isztria egyik legkedveltebb turistacélpontja. Az egykor pár tucat házacskával rendelkező halászfaluból mára népszerű üdülőváros lett, ahol számos magánház és apartman található. Egy festői, fenyőerdőkkel, és olajfákkal borított öbölben található. Rabac a korábbi halászfalu atmoszféráját máig megtartotta, strandjai főleg kavicsosak, de kiváló szórakozási és pihenési lehetőséget nyújtanak!

Hotel Hedera**** Rabac

Fekvése: Rabac városától 800 m-re, a Maslinica öbölben található a szálloda.

Strand: 150 m-re, kavicsos, köves.

Elhelyezés: 2 ágyas, tus/WC-s (hajszárító), SAT TV-vel és telefonnal, széffel, klímával, hűtővel felszerelt szobákban. Kizárólag a tengerre néző szobák pótágyazhatók. A családi szobákban emeletes ágy van.

Ellátás: svédasztalos félpanzió (vacsorához 1 pohár ital ingyenes: ásványvíz vagy üdítő vagy bor vagy sör). Reggeli 7:00-10:00 között, vacsora 18:30-21:00 között.

Szolgáltatások: étterem, 2 fedett medence (május közepéig és szeptember közepétől üzemel), 4 külső tengervizes medence, gyermek medence, gyermek- és felnőtt animáció, mini klub, aperitif bár, strand bár,  internet, konferencia-és rendezvénytermek, látvány konyha, játszótér, szupermarket, újságos- és ajándékbolt, pénzváltó, lift, parkoló. Napozóágyak a medencéknél ingyenesen, a napernyő kb. 30 kuna/ernyő.

Felhasználható

  • 2019. május 11 - november 01. között

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállás az opciókban megjelölt szobatípusok egyikében
  • Félpanzió

Az ár nem tartalmazza

  • Üdülőhelyi díj: 3.400 Ft/fő/hét, 12-18 évig: 1.700 Ft/fő/hét

Fontos tudnivalók:
Nyári szezonban menetrend szerinti buszokon helyek foglalhatóak: 

  • Budapest Népliget - Budapest Kelenföld - Siófok - Zadar - Baska voda - Makarska -  Dubrovnik 
  • Budapest Népliget - Budapest Kelenföld - Siófok - Biograd na Moru - Pakostane - Pirovac - Vodice - Sibenik - Trogir - Split útvonalon. 

Kérjük érdeklődj az utazási irodánál.

Térítés ellenében: kisebb wellness központ: masszázs, test-és arc kezelések, fitness terem, szauna, fodrászat, sport pályák(tenisz, kézilabda, foci, kosárlabda, mini-golf), búvár centrum.

Egyéb: háziállat nem vihető.

Jó utat kívánunk!

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Az ár az időpont, szobatípus és egyéb igénybe vett szolgáltatásoktól függ, továbbá a Forint árfolyam és egyéb gazdasági paraméterek alapján módosulhat. Az ajánlatok esetén a honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért és akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a szervező által visszaigazolt árak érvényesek.

Oldal tetejére