Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

140.000 Ft helyett 18.990 Ft: HIFU kezelés az arc választható területeire, dekoltázsra vagy a kézfejekre, garanciavállalással a Luxury Body Care Szalonban, Budapesten, 3 helyszínen

Luxury Body Care & Nails
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

18.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
140.000 Ft 86% 121.010 Ft
Luxury Body Care & Nails
06 (70) 600 6079
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Forradalmi áttörés az arcfiatalításban nőknek és férfiaknak egyaránt!

Az ultrahang-energia klinikai vizsgálatok alapján bizonyítottan biztonságos, több mint 50 éve használja az orvostudomány. Az ajánlatban szereplő eljárás, amely nem más, mint a magas intenzitású fókuszált ultrahang (HIFU), megkapta az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát.

A bőr 30-40 éves kor után elveszíti a feszességét és tónusát: először jellemzően a szemhéj ereszkedik meg, majd az áll környéke is csatlakozik hozzá. Ezeket tapasztalva elkezdünk kutatni azon bőrfeszesítési lehetőségek, lifting kezelések után, amelyekkel látszólag visszafordíthatnánk az idő múlását; több-kevesebb sikerrel. A különböző liftinghatást ígérő krémek, pakolások és egyéb "csodaszerek" sokszor nem hozzák a várt eredményt.

A HIFU mikro-fókuszált, magas intenzitású ultrahangos szépítő kezelés azonban hatékonyan veszi fel a harcot a ráncok ellen, ugyanakkor tökéletesen biztonságos és fájdalommentes. Próbáld hát ki Te is a Luxury Body Care három szalonjának egyikében, most fantasztikus, 86%-os kedvezménnyel, illetve kockázat nélkül, hiszen a szalon garanciát is vállal a sikerre!

Választható területek

 • szemkörnyék
 • homlok szemöldökvonallal
 • szájmentén két orcával
 • nyak és toka
 • dekoltázs területe
 • kézfejek

Garancia!

 • „Mivel 100%-ban biztosak vagyunk a kezelés eredményességében - ami kivétel nélkül mindenkinél hatásos - ezért a kezelés előtt és 3 hónappal a kezelés után a szalonban, mesterséges fénynél kérésre fényképet készítünk. Amennyiben nincs szabad szemmel látható eredmény a kezelt részen, akkor AJÁNDÉKBA adunk egy ismételt HIFU kezelést ugyanilyen feltételekkel!”

Karácsonyi akció

 • Ha két kupont veszel meg egyben, akkor egy harmadikat a helyszínen ajándékba kapsz, amelyet ajándékozhatsz, illetve te magad is felhasználhatsz!

Az Alkupont 3 helyszínen lehet beváltani

 • Budapest, VII. kerület, Thököly út 13. - A Thököly úton található szalon HÉTVÉGÉN is nyitva van, SZOMBATON és VASÁRNAP is be lehet jelentkezni!
 • Budapest, XIV. kerület, Telepes utca 10. - A Bosnyák téri szalonnál INGYENES a parkolás a szalon előtt, tehát könnyen megközelíthető és praktikus azoknak, akik autóval érkeznek!
 • Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 5. (Széll Kálmán téri szalon)

Legyen szép napod!

Luxury Body Care & Nails
06 (70) 600 6079

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

HIFU kezelés az arc választható területeire a Luxury Body Care Szalonban, Budapesten, 3 helyszínen. Választható területek: szemkörnyék, homlok szemöldökvonallal, szájmentén két orcával, nyak és toka, dekoltázs területe, kézfejek. Ha két kupont veszel meg egyben, akkor egy harmadikat a helyszínen ajándékba kapsz, amelyet ajándékozhatsz, illetve te magad is felhasználhatsz!. Garanciavállalás! A részleteket a leírásban találod

Fontos

Beváltható: 2015.11.20. - 2016.02.11.
Az Alkupon beváltható a Széll Kálmán téri, Keleti pályaudvari és a Bosnyák téri Szalonban • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 600 6079 • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére