140.000 Ft helyett 104.895 Ft: Látogass el a csodás Elbára – 6 napos tengerparti nyaralás Itáliában, 3-4-csillagos szállással, reggelivel és utazással

Ajánlat kód: 28919
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

104.895 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28919

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ha egy felejthetetlen és pihentető, de látnivalókban mégis gazdag programra vágysz, Elba és Toszkána kincsei csak rád várnak!

Az ár tartalmazza egy főnek:

  • Autóbuszos utazás
  • Szállás 5 éjszakára (3 éj Elba-szigetén, Capoliveriben, a Hotel Acacie****-ben; és 2 éj 3*-os szállodában, Montecatini Terme-ben, standard, központhoz közeli szálláson)
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza:

  • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás
  • Útlemondási biztosítás: 1,3%
  • Foglalási díj 12 éven felülieknek: 1.500 Ft / fő
  • Üdülőhelyi díj: 2 € / fő / éj
  • Kötelező, háromfogásos vacsora Elbán és Toszkánában: 15.900 Ft / fő
  • Egyágyas felár: 25.900 Ft / fő - felár nélkül is foglalható, amennyiben vállalod a garantált társítást 2-3-ágyas szobában!
  • Kompjegy Elbára és vissza: 60 € / fő
  • Vidéki felszállási lehetőségek felár ellenében: Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc - 8.990 Ft / fő, Eger, Gyöngyös - 7.590 Ft / fő (oda-vissza)
  • Belépők, fakultatív programok és más felárak

Fontos tudnivalók:

  • Az ár időközben változhat, a végső árkalkuláció az utazási irodával való szerződéskötéskor derül ki.
  • Kedvezményes árak 3. és 4. ágyon: felnőtt 79.900 Ft / fő; gyermek 5-től 12 éves korig: 59.900 Ft / fő; gyermek 5 éves korig: 19.900 Ft / fő
  • Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó)
  • Nincs éjszakai utazás!
  • Szükséges úti okmány: érvényes kártyás személyi igazolvány vagy útlevél
  • Ingyenes fel- és leszállási lehetőségek: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Elba Olaszország egyik legszebb szigeteként, sokszínű természeti adottságaival és kulturális örökségeivel, elragadó tengerpartjaival, sziklás öbleivel és gyönyörű homokos strandjaival méltán az egyik legnépszerűbb nyaralóhely. Sokan onnan ismerik, hogy Napóleon itt töltötte száműzetését, így utad során többek között ennek is a nyomába eredhetsz.

Az oda- és visszaúton egy-egy éjszakára Montecatini Terme-ben standard, központhoz közeli, 3-csillagos szálloda vendége leszel. Elbán a családi vezetés alatt álló Hotel Acacie****-ben pihenhetsz, ami közvetlenül a tengerparton található. Szobái pótágyazhatók, Wi-Fi-vel, TV-vel, telefonnal, hajszárítóval és minibárral is felszereltek. A komplexumhoz étterem, több bár, úszó- és gyermekmedence, valamint szabadtéri pezsgőfürdő is tartozik.

Program:

  • 1. nap Budapest, Montecatini Terme

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba, útközben rövid pihenőkkel. Szlovéniában megállót teszünk Trojane-ban és megkóstoljuk a híres pékség különlegességeit, a szlovén, hatalmas szalagos fánkot és krémest. A pékség csodálatos alpesi környezetben található, így lehetőség lesz fotószünetet is tartani. Érkezés Montecatinibe az esti órákban. Szállás elfoglalása. Az érkezés függvényében, ha időnk engedi, akkor meglátogatjuk Montecatini Alto festői városrészét. Panoráma-utunkat az óvárosig a hangulatos felvonó biztosítja, amely kellemes kezdete egy élményekkel teli utazásnak. Idegenvezetőnk elkísér minket felvonóval Montecatini Alto bájos, ódon városkájába.

  • 2. nap Pisa, Piombino, Elba-szigete/Portoferraio

Reggeli után elutazunk Toszkána egyik gyönyörű városába, Pisa-ba, megnézzük a lenyűgöző Csodák terét, a katedrálist, a fantasztikus ferde tornyot és a hangulatos ódon utcákat, majd Piombino kikötővárosból kellemes hajóúton áthajózunk Portoferraio-ba, a sziget „fővárosába”, ahol az impozáns Volterraio Kastély őrködik a város festői kikötője felett. Séta a kis óvárosban. Megcsodáljuk a történelem egyik legnagyobb katonai lángelméjének, Bonaparte Napóleonnak villáját (Villa San Martino). Elfoglaljuk tengerparti szállásunkat, ahol ha kedvünk van, még megmártózhatunk az azúrkék tengerben. (Kötelezően fizetendő Piombino-Portoferraio kompjegy: 60 € / fő - oda-vissza)

  • 3. nap Elba szigete, szigettúra, Porto Azurro, Rio Marina, Capoliveri

Szabad program, strandolás a homokos tengerparton, vagy félnapos fakultatív autóbuszos kirándulási lehetőség a sziget felfedezésére (20 € / fő). Belepillantunk a kis halászfaluból kinőtt Porto Azurro pezsgő életébe, ahol a szűk utcák és kedves kézműves boltocskák közül előbújik két gyönyörű, XVIII. századi termplom, a Parish Church of the Madonna del Carmine és a Sacro Cuore di Maria Oratory. A gyönyörű főtér hangulatos éttermekkel és kávézókkal tekint rá a tengerre, a kikötő fényűző jachtjaira és halászhajóira. Szabadidő, majd Rio di Marina-ban meglátogatjuk a sziget egyedülálló, csodálatos kristálymúzeumát, hazafelé pedig Capoliveri gyönyörű strandján fürdőzhetünk az élménydús program befejezéseként.

  • 4. nap Hajókirándulás

Pihenés a tengerparton, vagy egy délelőtti hajókirándulás Naregno tengerpartjáról Costa dei Gabbiani-ig, festői táj kíséretével (25 € / fő). Érintetlen természet, lenyűgöző táj és kristálytiszta tenger várja a tenger szerelmeseit. Gyönyörű partszakasz bűvöli el csoportunk alkalmi tengerészeit. Délután szabadidő és fürdőzési lehetőség a szállodánál. Ezt a napot a szállodában élőzenés est koronázza meg.

  • 5. nap Marina di Campo, Lucca

Mielőtt elbúcsúzunk a szigettől, csodás út és élmények várnak ránk. Utunkat a szigeten húzódó hegylánc, valamint a fantasztikus panorámával megjelenő, tagolt, partmenti települések látványa kíséri. Séta a déli oldalon fekvő Marina di Campo-ban, a 2 km hosszú homokos öböl szélén fekvő, festői, kézműves boltokkal tűzdelt kisvárosban, ajándék borkóstolóval. Ezután ellátogatunk a híres, illatos „Elba vizet” készítő manufaktúrába. Rövid szabadidő Portoferraio városában, majd áthajózunk a szárazföldre, és útba ejtjük a Toszkána egyik hangulatos városát, Lucca-t, ahol rövid városnézésen veszünk részt a hamisítatlan toszkán dombság árnyékában. Leghíresebb szülötte Puccini. Műemlékei közül érintjük a Szent Martin dómot, a San Michele in Foro Bazilikát, és a hangulatos óvárosát körülvevő, több száz éves falat, amin egy elragadó, fákkal szegélyezett sétányt alakítottak ki. Visszatérünk szálláshelyünkre Montecatini Termében.

  • 6. nap Poggio di Caiano, Budapest

Reggeli után hazaindulunk. Rövid megálló Poggio a Caiano településen, ahol az egyik legszebb és leghíresebb Medici Villa található. Megnézzük a villa előkelő épületét és sétálunk egyet a világörökség részét képező épület csodálatos parkjában. Utazás rövid pihenőkkel, Szlovénián keresztül Budapestre, érkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

6 nap Olaszországban, Toszkánában és Elba szigetén. Autóbuszos utazás, 3-4-csillagos szállás 5 éjszakára, reggeli és magyar nyelvű idegenvezetés egy fő részére. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018.09.21. - 09.26

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére