14.000 Ft helyett 6.990 Ft: Előzd meg az óvodai, iskolai, munkahelyi hiányzásokat - immunrendszeri szűrés az Egészség-Zóna jóvoltából

Egészség-Zóna
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
14.000 Ft 50% 7.010 Ft
Egészség-Zóna
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
www.egeszseg-zona.hu

Akció Leírása

Készítsd fel immunrendszered a télre!

Fontos tudnivalók:

  • Kismamák, pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
  • Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít

Az emberi szervezet egy fantasztikus „gépezet”. Minden szervrendszernek, szervnek, sejtnek megvan a maga feladata. Ez alól az immunrendszer sem kivétel. Szépen csendben teszi a dolgát, szinte észre sem venni, hogy működik. Pedig napi szinten legyőzi a ránk támadó milliónyi kórokozót (vírusok, baktériumok, paraziták, gombák, pollenek, stb.).

Ennek a szervrendszernek a működése az immunitásban nyilvánul meg. A szó jelentése: védettség, mentesség. Tehát a fő feladata, hogy megkülönböztesse a saját, és a nem saját, vagyis idegen anyagokat, valamint ha idegen anyaggal találkozik, akkor azt eltávolítsa, megsemmisítse.

Ez igen összetett és nehéz feladat. Nem lehet túl lassú és nem lehet túlzott a védelem. A megfelelő működéséhez összhangban kell dolgoznia a nyirokrendszernek, hormonoknak, lépnek, májnak, csontvelőnek, csecsemőmirigynek, manduláknak, és a bélrendszernek is. Ezért nagyon fontos, hogy mi is segítsük az immunrendszer munkáját megfelelő táplálkozással, mozgással, és nem utolsó sorban növényi hatóanyagú vitaminok, ásványi anyagok, táplálék-kiegészítők fogyasztásával.

A vizsgálatról

Ezen a szűrővizsgálaton megnézheted, milyen terhelések hátráltatják az immunrendszered munkáját, és mely területeken kellhet a segítség. Általa felkészítheted a szervezeted a tél kihívásaira, és megelőzheted az óvodai, iskolai, munkahelyi hiányzásokat.

A szűrés a következő területeket érinti: allergia, mandula, orrmandula, csecsemőmirigy, nyirok, nyirokerek, nyirokmirigyek, csontvelő, R.E.S. (sejthálózat az anyagcsere és immunfolyamatoknál), B-lymphociták, természetes ölősejtek, antigének, immunrendszer citokin-hálózatának zavara, autoimmunitás, túlzott immunreakció, bőr, pajzsmirigy, lép, vesék, mellékvesék, máj, vékonybél, vastagbél, féregnyúlvány, érzelmi terhelés, stressz okozta terhelés, vitaminok hiánya, ásványi anyagok hiánya.

Az Egészség-Zónáról

Az Egészség-Zóna legfőbb célja, hogy mindenki számára elérhető legyen az egészséges, minőségi élet! Szolgáltatásaikkal elsősorban azoknak szeretnének segíteni, akik nem tudják, mitől vannak, honnan erednek a fájdalmaik, problémáik, és ezen az állapoton szeretnének változtatni.

Legyen szép napod!

1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00-17:00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Immunrendszeri szűrés az Egészség-Zóna jóvoltából. A vizsgálaton megnézheted, milyen terhelések hátráltatják az immunrendszered munkáját, és mely területeken kellhet a segítség. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.02.06.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 20-2414144, info@egeszseg-zona.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére