14 napos körutazás 1 főre Madagaszkáron, félpanzióval, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel – várnak a lemúrok és a mesés tájak

Ajánlat kód: 33964
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

599.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33964

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Irány a világ negyedik legnagyobb szigete, Madagaszkár, ahol csodás tájak, buja növényzet és egzotikus állatvilág vár!

Időpont

  • 2019. november 16-29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 11 éjszaka szállást 3*-os szállodában és helyi családoknál
  • Félpanziós ellátást
  • A madagaszkári autóbuszos utazást
  • A magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy illetékkel: kb. 395.000 Ft/fő. A repülőjegy a minimális létszám (15 fő) elérése után kerül lefoglalásra, ezért ára változhat!
  • Sztornó biztosítás: 1,8 %
  • Vízum kb.: 30 €/fő
  • Borravaló kb.: 5 USD/fő/nap
  • BBP biztosítás: 11.750 Ft/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 215.000 Ft/fő

Program

1-2. nap: Indulás Budapestről autóbusszal a bécsi repülőtérre. Majd onnan utazás repülővel Madagaszkár dimbes-dombos fővárosába, Antananarivóba. Érkezés másnap a délutáni órákban. A repülőtéren már vár bennünket buszunk és sofőrünk, hogy elvigyen bennünket a belvárosi szállodánkba. Szállás és vacsora Antananarivóban.

3. nap: Miután megreggeliztünk, elindulunk kelet felé, hogy megkezdjük felfedező utunkat ezen a csodálatos szigeten. Mandraka faluban látogatást teszünk a Mr. Peyreiras francia biológus által alapított Hüllőfarmon, ahol Madagaszkár legtöbb hüllőfaját megtekinthetjük: krokodilok, kaméleonok sokasága, iguánák, gekkók, de ezen kívül két makifajjal valamint különleges lepkékkel is megismerkedhetünk. Reggeli után a tipikus magasföldi tájon elterülő Andasibe Nemzeti Parkba látogatunk, mely a fővárostól északra található. Gazdag síkságokon haladunk át, mire eljutunk az Angavo hegységhez. Folytatjuk utunkat Andasibe városa felé, de útközben még megállunk a Vakona magánrezervátumnál, ahol lemúrokkal kerülhetünk testközelségbe. Szállás és vacsora Andasibe-ben.

4. nap: Reggeli után rövid túra erejéig meglátogatjuk a hatalmas élményeket ígérő Analamazaotra Nemzeti Parkot, ahol folytatjuk ismerkedésünket a sziget növény és állatvilágával, részesei lehetünk a híres Indri-Indri makik szirénára hasonlító kiáltozásának. Szállás és vacsora Ambatomanga kis falujában, amely megőrizte építészeti hagyományait.

5. nap: Reggeli után Madagaszkár egy másik oldalát fedezzük fel. Beleízlelünk a helyi vidékiek mindennapi életébe, közben a csodálatos panorámában is gyönyörködhetünk, mely a történelmi hegy tetejére nyílik. Meglátogatunk egy helyi gazdaságot, ahol betekintést nyerhetünk a sajtgyártó műhely tevékenységébe. Megismerkedünk Ambatomanga kulturális és építészeti örökségeibe. Szállás és vacsora Ambatomangában.

6. nap: Reggeli után visszaindulunk a fővárosba. Megtekintjük az egykori királyi rezidenciát és az Ambohimanga királyi dombot. Városnézés keretében felkeressük a Benyovszky utcát, melyet Benyovszky Móric grófról neveztek el, aki a 18. században Madagaszkáron élt és tiszteletbeli királyi rangot is szerzett. Szállá és vacsora Antananarivo-ban.

7. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, ahonnan Madagaszkár legészakibb részére repülünk át. Diego Suarez gyarmati-katonai múlttal rendelkezik, a francia haditengerészeti flotta régi, gyarmati stílusban épült kikötővárosa. Az eredeti városfalak és a régi kikötő ma is látható. Megtekintjük a Cukorsüveg hegyéről híres, gyönyörű színekben bővelkedő Diego-i öblöt: a partvonal buja, élénkzöld növényzete a türkizkék, csillogó tengerrel és a napsütés ragyogó sárga fényeivel alkot kontrasztot. Ezután egy helyi magyar kezdeményezéssel a Tsara projekttel ismerkedünk meg. Szállás és vacsora a természet közelében.

8. nap: Reggeli után elindulunk dél-nyugat felé, mai úti célunk a Montagne d’Ambre (“Borostyán-hegy”) Nemzeti Park. A Diego Suarez-től 40 kilométerre található Borostyán-hegy egy esőerdővel borított vulkanikus hegy, buja növényzettel, sűrű erdőségekkel. A park növény- és állatvilága rendkívül gazdag, és sok endemikus, azaz csak Madagaszkáron megtalálható fajt láthatunk itt: többek között hét lemúrfajt (makik) és több mint ezer növényfajt. A tájkép buja és változatos: öt vulkanikus eredetű tavat, több vízesést is láthatunk. Ezután a Vörös Tsingy természetvédelmi területre megyünk, hogy megismerjük ezt az egyedülálló természeti képződményt. A Tsingy szó magyar jelentése: “ahol nem sétálhatsz mezítláb”. Bejárjuk a homokkőből, márgából és mészkőből álló mesebeli képződményt, amelyhez hasonlót ezen kívül mindössze négy másik országban találunk a világon. A vörös tsingy egy “bevezető” az igazi, nagy madagaszkári tsingy-be, amelyet holnap fogunk meglátogatni. A két tsingy különbözik színét és a hegymászás nehézségi fokát tekintve. Szállás és vacsora Ankaranában.

9. nap: Reggeli után felfedezzük a hatalmas, szürke madagaszkári “Tsingy”-t az Ankarana masszívumban. Karszt tájak, felvidéki mészkő alakzatok, lenyűgöző „tsingy” csúcsok és tűhegyes mészkő „erdők” jellemzik a területet. Csipkézett és kilyuggatott belseje láttán az ideutazók könnyen a Holdon érezhetik magukat. Túránk során számos lemúrfajt, kanyont, érdekes madárfajt és barlangot is látunk. Szállás és vacsora Ankaranában.

10. nap: Reggeli után elhagyjuk a madagaszkári főszigetet, hogy áthajózzunk a világ egyik legszebb szigetére, a Nosy Be szigetcsoportra. Kakaó-, kávé-, és ylang-ylang ültetvényeken, majd a parti mangrove erdőn áthaladva érkezünk Ankify faluba, innen indul hajónk, amely a szigetcsoport fő szigetének fővárosába, Hell-Ville-be érkezik. Elfoglaljuk szállásunkat gyönyörű, exkluzív tengerparti hotelünkben, és a délután folyamán már adjuk is át magunkat a csodás hely varázslatos hangulatának. Az itt töltött napok alatt élvezzük a puha, fehér homokos tengerpart végtelen strandjait, miközben a parton lustálkodó makik nézegetnek minket, fürdőzőket. Merészkedjünk beljebbre a kristálytiszta türkizkék vízben és fedezzük fel a sokszínű, csodálatos korallzátonyokat és színes lakóit, amelyek e szigeteket a világ egyik első számú búvárparadicsomává teszik: a merülő helyek gyönyörű színes korallokkal borítottak, némely korallvirág a 2-3 méteres átmérőt is elérheti. Az este elérkeztével a helyi, cukornádból készült rumokat kóstolgatva élvezzük a minket körülvevő hihetetlen nyugalmat és miközben a varázsos naplementében gyönyörködünk, szívjuk be az ylang-ylang ültetvények bódító, trópusi illatát. Szállás és vacsora Nosy Be-ben.

11-12. nap: Szabadidő, pihenés, tengerpart, homok, napsütés minden mennyiségben! Élvezzük a táj és a természet meseszép alkotását! Szállás és vacsora Nosy Be-ben.

13-14. nap: Reggeli után transzfer a reptérre, majd utazás Bécsbe, ahonnan autóbusszal jutunk haza Budapestre. Érkezés másnap a reggeli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

14 napos körutazás 1 főre Madagaszkáron, félpanzióval, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel – várnak a lemúrok és a mesés tájak

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére