Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

13.990 Ft helyett 9.990 Ft: Gasztronómiai túra Ausztriában, Stájerország szívében, egynapos buszos kirándulás 1 személy részére a Graz közelében lévő Vulcano-Landre

Budavár Tours Utazási Iroda
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.990 Ft 29% 4.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Ausztria egyik legtermékenyebb vidékén, Graztól nem messze található a Vulcano-Land, ahol természet-közeli kis manufaktúrákban készülnek a finomabbnál finomabb ételek és italok!

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Az utazást busszal
 • A szervezést
 • A magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • A belépők árát (38 Euro / fő)
 • Az étkezést
 • A biztosítást
 • A regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő)

Fontos információk

 • Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van, a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges
 • Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges
 • Fix ülőhely a buszon 1.000 Ft/fő.

Indulás

 • Kora reggel 04:45-kor találkozunk a Népligetben, a Hell Miksa sétányon a Planetárium táblánál. 05.00 órakor indulás.

További felszállási lehetőségek

 • M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, MOL benzinkút, 10-es km kő
 • M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
 • M1-es autópálya, (Tatabánya) Turul pihenő 57 km kő vagy autópálya melletti MC Donald’s parkoló
 • M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
 • M1-es autópálya,(Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
 • M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
 • M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő

Első állomásunk a Vulcano „Sonkavilág” manufaktúra, ahol a dombvidék déli lejtőin készül a világ egyik legfinomabb levegőn érlelt sonkája. Egyedülálló íze nehezen írható körül, de programunk során megtapasztalható. Körbejárjuk a gazdaságot, megnézzük a röfögő kollégákat, a malacokat, elmesélik nekünk a sonka érdekes gyártási folyamatát, végül 5 féle terméket kóstolhatunk meg egy pohár bor kíséretében. Ezután a környék déli lejtőin termett borok közül még 3 fajtát megízlelhetünk, így a helyi borokról is képet kaphatunk. A gazdaság boltjában beszerezhetjük a kóstolt finomságokat, hogy otthonmaradt szeretteink se maradjanak ki a jóból.

Ezután Riegersburgba utazunk, ahol felfedezzük a Rügers kastélyt, ahol a díszesen berendezett lakó-és dísztermeket látogatjuk meg helyi idegenvezetővel, aki érdekes, mulatságos és tanulságos történeteket is mesél majd, érdekes dolgokat tudhatunk meg a barokk korról, a kastély tulajdonosiról, a Pilati családról, valamint Mária Terézia császárnőről, aki a kastélyban lakott egykoron.

Következő állomásunk Ausztria egyedülálló sajtüzeme, ahol minden sajt bio alapanyagokból készül. A magát „sajtművésznek” nevező tulajdonos bejárta a fél világot, még az ázsiai Bután királyi udvarában is forgatta a fakanalat, majd Svájcban kapott kedvet a sajtgyártás elsajátításához és tökéletesítéséhez. Ennek a munkának az eredményét láthatjuk itt – ahogy ő nevezi –„ a sajtművészet birodalmában”. Hitvallása szerint: egy marhahús mindig marhahús ízű, bárhonnan is jön. De ha sajtot kóstolsz, nap mint nap más ízvilág köszönt, hiszen a sajt az állás során érik, változik.

Programunk során betekintést nyerünk a sajtkészítés rejtelmeibe, és 10 féle sajtot is megízlelünk, majd a gazdaság üzletében beszerezhetjük a számunkra legízletesebb sajtokat. (Ajánlatos kis hűtőtáskát magunkkal hozni, amiben a vásárolt árut hazahozzuk családunknak.)

Harmadik érdekesség utunk során egy tökmagolaj készítő manufaktúra. Már távolról érezni lehet az olaj kellemes illatát. Az olajütő üzem generációk óta a család kezében van, így nagy hagyományokkal és szakértelemmel készülnek a különféle termékek, melyeket programunk során megismerhetünk.

A malom megismerése után itt is megvásárolhatjuk az előállított termékeket, még olyan különlegességet is, mint a tökmagolajlikőr!

A program után a malomkertben sétálgathatunk, és megcsodálhatjuk az ősrégi fákat, kúszónövényeket, az éppen virágzó növényeket is, sőt egy 1925-ben épült szökőkútban aranyhalakat is láthatunk.

A késő délutáni órákban indulunk haza. Várható hazaérkezés az éjszakai órákban.

Budavár Tours

A Budavár Tours tapasztalt szereplő az utazásszervezők piacán, irodájukban, illetve weboldalukon rengeteg úti cél közül választhatunk. Több éves tapasztalattal rendelkező, megbízható csapat vár Téged is, hogy elrepíthessen álmaid nyaralására vagy kirándulására. Egynapos buszos utazásaikkal izgalmas helyekre juthatsz el, s kedvező áron barangolhatod be szinte egész Európát!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gasztronómiai túra Ausztriában, Stájerország szívében, egynapos buszos kirándulás 1 személy részére a Graz közelében lévő Vulcano-Landre, 3 időpontban

Fontos

Időpontok: 2018. augusztus 25, október 20 • Az Alkupon megvásárlását követően 3 napon belül előzetes foglalás szükséges a következő adatok elküldésével az ertekesites@budavartours.hu címen: kuponkód, program neve és dátuma, név, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére