13.990 Ft helyett 8.990 Ft: Semmeringi vonatozás, Lindt csokigyár, síelés, szánkózás vagy kirándulás Ausztriában, egynapos buszos utazás 1 személy részére 4 időpontban

Fortuna travel
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

8.990 Ft

Ajánlatkérés
Fortuna travel
Semmering, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655
ldesign.hu/fortuna/

Az ajánlat leírása

Élvezd a téli sportokat, utazz a hangulatos semmeringi kisvasúttal és vásárolj különleges édességeket a Lind Csokoládégyár mintaboltjában!

Időpontok

  • 2019.  február 9., 23., március 9.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást kényelmes autóbuszon
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Regisztrációs díjat (1.500 Ft/fő), amely a buszon kötelezően fizetendő,
  • Vonatjegy (kb. 6,50 EUR),
  • Felvonó jegyár (kb. 15 EUR),
  • Bérlet – sí- vagy szánkópálya (kb. 36 EUR)
  • Egyéb plusz szolgáltatások
  • Utasbiztosítás

Fontos

  • Fix helyfoglalás a buszon: 1.000 Ft / fő (igény esetén)
  • Csak online ügyintézés!

Program

Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a Corvin áruház parkolójából reggel 6:00 órakor (találkozó: 5:30 órától).

A budapesti indulást követően először Gloggnitz városába érkezünk. Már az alsó-ausztriai városkában magával ragad az alpesi hangulat. A hegyek ölelésében található a Lindt csokoládégyár mintaboltja. A Lindt csokoládégyár 1845 óta készíti a legkiválóbb minőségű csokikat – imádóinak nagy örömére. A hatalmas termékválasztékának és magas minőségének köszönhetően 100 országban van jelen termékeivel. Csoportunkat várják a mintaboltban, vásárlás előtt kis kóstolót is kapunk. A prémium minőségű termékek mellett kis gyártási hibás és megmaradt szezonális termékek is vásárolhatók nagyon kedvezményes áron!

Miután mindenki kedvére vásárolhatott az édességekből, vonatra szállunk. A Világörökség részét képező semmeringi vasút egy szakaszán élményekben, csodálatos látnivalókban gazdag utazásban lesz részünk. Festői szépségű hegyek és szédítő mélységek között, gyönyörű tájakon utazunk kb. 40 percen keresztül, mely életre szóló élmény! A semmeringi vasútállomáson megtekinthetjük az állandó kiállítást, amely a vasútvonal építéséről mutat be sok érdekes relikviát.

Ezt követően tovább utazunk Semmeringre, ahol a Milleniumswarte Hirschenkogel kilátóhegy legmagasabb pontja, a 30 méter magas Millennium kilátó vár ránk, ahonnan csodaszép kilátás tárul a Rax-Schneeberg térségre, egészen a Bécsi medencéig. A hegy tetején pihenhetünk, sétálhatunk, akinek van kedve, a felvonó helyett gyalog is lesétálhat a hegyről.

A téli sportok szerelmesei igénybe vehetik a Semmering hógaranciával járó sípályáit, vagy szánkózhatnak a 3km hosszú szánkópályán. A téli sportokat kevésbé kedvelő utasainknak jó idő esetén érdemes elsétálni a Semmeringi Panoráma úton, ahol szintén a festői tájban gyönyörködhetünk. Hazaindulás a késő délutáni órákban, érkezés a kiindulási pontra késő este.

Fortuna Travel

A Fortuna Travel elhozza Neked a környező országok csodáit! Rendszeresen szervez saját autóbuszaival egy- és többnapos kirándulásokat Európa legszebb tájaira, budapesti indulással.

Utasaik kényelmes autóbuszaikkal juthatnak el a természet kincseihez, tapasztalt idegenvezetőikkel örök élményeket szerezhetnek! Pihend ki magad, szippants egyet a hegyi levegőből vagy épp ámulj el a világ legszebb tórendszerén!

Jó utat kívánunk!

Semmering, Ausztria
fortunatravel2016@gmail.com
06 70 596 6655

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Semmeringi vonatozás, Lindt csokigyár, síelés, szánkózás vagy kirándulás Ausztriában, egynapos buszos utazás 1 személy részére 4 időpontban

Fontos

Beváltható: 2019.03.09.-ig
Időpontok: 2019. február 9., 23., március 9 • A kupon megvásárlását követő 5 munkanapon belül vedd fel a kapcsolatot az utazási irodával úgy, hogy elküldöd kuponkódokat és neved, a foglalni kívánt időponttal és elérhetőségeiddel (e-mail cím, telefonszám, lakcím) és a kívánt felszállási hely megadásával együtt a fortunatravel2016@gmail.com e-mail címre! • Egy adott időpontra csak véges számú hely foglalható, ezért kérjük, a vásárlást követően mihamarabb véglegesítsd foglalásod az utazási irodánál! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére