Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

13.990 Ft helyett 6.890 Ft: Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával, tisztítással és masszírozással az üde és fiatalos bőrért az Ági Szépségszalon jóvoltából

Á Szépségszalon Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.890 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.990 Ft 51% 7.100 Ft
Á Szépségszalon Kft.
1137 Budapest Katona József utca
06 (70) 308 44 14
www.agi-szepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Látványos és tartós eredmény hyaluronsavas és rádiófrekvenciás ránctalanító kezeléssel

Ahogyan telnek az évek, a krémek önmagukban már nem lesznek elég hatékonyak, ezért érdemes olyan kezelést választani, amely segít visszanyerni a fiatalkori bőrünket.

A megoldás az extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával, amely fájdalom nélkül segít a kollagén sejteket „felébreszteni”. A kollagén felel többek között a bőr rugalmasságáért és feszességért. A rádiófrekvencia a bőr belső szöveteit akár 60-70 fokra is képes felmelegíteni, miközben kívül a bőrön csak egy kellemes melegség érezhető. Ennek a melegnek a hatására a belső szövetek önregeneráló folyamatot indítanak el, a meleg segíti a kollagénsejtek újratermelődését. A kezelés teljes mértékben kellemes, lazító. Mivel a meleg hatására a bőr tápanyagfelvétele élénkül, így a kezeléshez használt hyaluronsav vagy kollagénes gél segít a bőrt feltölteni, biztosítani a hiányzó hidratáltságot. A bőr már az első alkalommal teltebb, feszesebb lesz.

A hyaluronsav ugyanolyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az elasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav-mennyisége már csak 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

E két fontos eljárás egyesítésével káprázatos eredményeket lehet elérni! Ha elmúltál már 30 éves és szereted a tartós eredményt, amely akár fél éven át biztosítja bőröd fiatalságát, válaszd az Ági Szépségszalon fantasztikus kezelését most fél áron!

Á Szépségszalon Kft.
1137 Budapest Katona József utca
06 (70) 308 44 14

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával az Ági Szépségszalonban. A kezelés menete: tisztítás, masszírozás, hyaluronsav és kollagén bevitele rádiófrekvenciával. A kezelés orvosi tisztaságú hyaluronsavval sé kollagennel történik

Fontos

Beváltható: 2015.11.04. - 2016.01.04.
Az Alkupon megvásárlása után előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: 06 (70) 308 4414 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére