13.990 Ft helyett 6.890 Ft: Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával, tisztítással és masszírozással az üde és fiatalos bőrért az Ági Szépségszalon jóvoltából

Á Szépségszalon Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.990 Ft 51% 7.100 Ft
Á Szépségszalon Kft.
1137 Budapest Katona József utca
06 (70) 308 44 14
www.agi-szepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Látványos és tartós eredmény hyaluronsavas és rádiófrekvenciás ránctalanító kezeléssel

Ahogyan telnek az évek, a krémek önmagukban már nem lesznek elég hatékonyak, ezért érdemes olyan kezelést választani, amely segít visszanyerni a fiatalkori bőrünket.

A megoldás az extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával, amely fájdalom nélkül segít a kollagén sejteket „felébreszteni”. A kollagén felel többek között a bőr rugalmasságáért és feszességért. A rádiófrekvencia a bőr belső szöveteit akár 60-70 fokra is képes felmelegíteni, miközben kívül a bőrön csak egy kellemes melegség érezhető. Ennek a melegnek a hatására a belső szövetek önregeneráló folyamatot indítanak el, a meleg segíti a kollagénsejtek újratermelődését. A kezelés teljes mértékben kellemes, lazító. Mivel a meleg hatására a bőr tápanyagfelvétele élénkül, így a kezeléshez használt hyaluronsav vagy kollagénes gél segít a bőrt feltölteni, biztosítani a hiányzó hidratáltságot. A bőr már az első alkalommal teltebb, feszesebb lesz.

A hyaluronsav ugyanolyan része a szervezetünknek, mint a kollagén, az elasztin, illetve az aminosavak. Egészen pontosan szöveteink egyik nélkülözhetetlen alkotóeleme. Ez a kis titokzatos sav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav-mennyisége már csak 10%-a az eredetinek. Egyértelmű tehát, hogy az öregedés elleni harc egyik fő fegyvere a hyaluronsav szövetekben való megőrzése, illetve a visszajuttatása a szervezetbe.

E két fontos eljárás egyesítésével káprázatos eredményeket lehet elérni! Ha elmúltál már 30 éves és szereted a tartós eredményt, amely akár fél éven át biztosítja bőröd fiatalságát, válaszd az Ági Szépségszalon fantasztikus kezelését most fél áron!

1137 Budapest Katona József utca
06 (70) 308 44 14

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Extra ránctalanítás hyaluronsavval és rádiófrekvenciával az Ági Szépségszalonban. A kezelés menete: tisztítás, masszírozás, hyaluronsav és kollagén bevitele rádiófrekvenciával. A kezelés orvosi tisztaságú hyaluronsavval sé kollagennel történik

Fontos

Beváltható: 2016.01.04.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes asztalfoglalás szükséges telefonon: 06 (70) 308 4414 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére