137.000 Ft helyett 106.800 Ft: Adventi kirándulás mesebeli bajor városokhoz, Nürnbergbe, Rothenburgba és Bambergbe, 4 nap/3 éjszaka 1 főre félpanzióval és buszos utazással

Ajánlat kód: 30992
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

106.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30992

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Készülj a karácsonyi bajorországi adventi kirándulással!

Időpont

  • 2018. december 14-17.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • 3 éjszaka szállás Heiligenstadtban, háromcsillagos szálloda 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Félpanzió (reggeli és kétfogásos vacsora)
  • BBP biztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • A belépők és a fülhallgató ára (kb. 15 €)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 1,5 %

Feláras lehetőségek

  • Egyágyas felár buszos utazás esetén: 16.500 Ft

Hazafelé repülővel

  • Időpont: 2018. december 14-16. (2 éjszaka szállás)
  • A csomag ára 99.900 Ft
  • Egyágyas felár 11.000 Ft
  • Repülőtéri illeték és csomagdíj: 29.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Regensburg – HeIligenstadt (kb. 810 km)

Utazás rövid pihenőkkel REGENSBURG-ba. A 2000 éves településen mintha megállt volna az idő a XV–XVI. század fordulóján. Az óvárosban mintegy 1400 műemlék épület található, pl.: Római torony, Hercegi udvar, Híd-torony, Szt. Péter dóm, Püspöki palota, régi városháza stb. A belvárosi séta után egy kis szabadidő, majd továbbutazás Heiligenstadtba. Vacsora, szállás.

2. nap: Bamberg – Nürnberg (kb. 150 km)

Reggeli után utazás Bambergbe, Felső-Frankföld legszebb városába. Német területen a középkori városok ékszere címmel is illetik a települést. Belvárosi séta a nevezetességek felfedezésével (Kaiserdom, Szt. Márk-híd, “Kis-Velence” stb.). A nap hátralévő részét Nürnbergben töltjük. Ismerkedés a több, mint 500 éves hagyományokkal rendelkező vásári forgataggal és a fantasztikus óvárossal. A Christkindlmarkt Németország leghíresebb karácsonyi vására, amelyet valószínűleg Luther Márton indított útjára. A séta során város legismertebb látnivalóit keressük fel (pl. a káprázatos Főtér, a tüskés tornyokkal díszített Frauenkirche, városházák, Dürer-ház stb.). Vacsora, szállás Heiligenstadtban.

3. nap: Rothenburg ob der Tauber (kb. 290 km)

Irány Rothenburg  amely az ország egyik legszebb középkori központja! Óvárosát 33 toronnyal erődített városfal veszi körül. A település minden köve a német múlt nagyságáról regél. Az utcák kerékküllőként futnak a piactértől a városfalakig, kapukig. A látogatók előtt teljes egészében feltárul a múlt a szűk sikátorokban, a fagerendás, színes homlokzatú házak, őrtornyok között. A nagy, karácsonyi hangulattal rendelkező városok közül is kitűnik, mert itt “egész évben Karácsony” van. A karácsonyi hangulat és szabadidő után irány Nürnberg repülőtere. Azon Utasaink, akik a rövidebb programot választották, hazautaznak repülővel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. Az autóbusszal utazók számára vacsora, szállás Heiligenstadtban.

4. nap: Passau – Budapest (kb. 810 km)

Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel. Rövid kitérőt teszünk a bajor „Velencének” is nevezett Passauba. A három folyó találkozásánál épült várost Humboldt a világ hét legszebb városa között említette. Tucatnyi temploma, régi épületei közül a bencés apácák kolostora a legfontosabb, hiszen itt található Szent István király felesége, első királynénk, Gizella nyughelye. (A templom látogatása szertartás függvénye!) A séta során az ódon utcákat járva érintjük a főbb látnivalókat. Hazautazás, érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Adventi kirándulás mesebeli bajor városokhoz, Nürnbergbe, Rothenburgba és Bambergbe, 4 nap/3 éjszaka 1 főre félpanzióval és buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére