13.000 Ft helyett 6.990 Ft: Derítsd ki, mennyire halmozódtak fel benned a különböző élelmiszer-adalékanyagok - szűrés az Egészség-Zóna jóvoltából

Egészség-Zóna
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.000 Ft 46% 6.010 Ft
Egészség-Zóna
1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
www.egeszseg-zona.hu

Akció Leírása

Tudd meg, hogy terhelik-e szervezeted a leggyakrabban előforduló élelmiszer-adalékanyagok!

Fontos tudnivalók:

  • Kismamák, pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
  • Az állapotfelmérés a megelőzésről szól, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít

Napjainkban szinte minden iparilag feldolgozott élelmiszerben találhatók adalékanyagok. Arról, hogy ezek vajon károsak vagy teljesen ártalmatlanok, megoszlanak a vélemények. Hallani olyan híreket, hogy „mellékhatásként” akár allergiás tüneteket, emésztőrendszeri problémákat, hiperaktivitást, autoimmun betegségeket, hormonális, és bőrproblémákat is okozhatnak, azonban a gyártók szerint nem károsak az egészségre.

Érdekes ellentmondás ez, ugyanakkor biztos, hogy napi szinten vásárolunk, és fogyasztunk olyan feldolgozott élelmiszereket, amik tartalmaznak különböző adalékanyagokat!

Az emberek nagy része az élelmiszerek vásárlásakor azok árát, eltarthatóságát, esetleg energiatartalmát és egyéb tápértékeit nézi meg a címkén. Egyre többen vannak azonban azok is, akik tüzetesebben vizsgálják meg az áruk összetételét, így az E-számokkal jelölt összetevőket is.

Ahhoz, hogy az adalékanyagok értelmezhetőek legyenek, szükség van egyfajta háttérismeretre, hogy tudjuk, „előnyös”-e a fogyasztásuk vagy nem. Itt figyelembe kellene venni az ADI-értékeken (elfogadható napi fogyasztás) túl még azt a tényt is, hogy ha egy adalékanyag más kemikáliákkal vagy élelmiszer-összetevőkkel reakcióba lép, akkor mit vált ki a szervezetben. Erre viszont a gyártók vizsgálatai már nem terjednek ki.

A vizsgálatról

Az Egészség-Zóna most összeállított neked egy olyan vizsgálatot, amely során kiderül, ha valamelyik élelmiszer-adalékanyag esetleg felhalmozódott a szervezetedben. Ezáltal könnyebben beazonosíthatod azokat az ételeket, amelyekben ezek megtalálhatók.

Közel 80 adalékanyagot vizsgálnak, amelyek között vannak színezőanyagok (E100-tól), tartósítószerek (E200-tól), antioxidánsok (E300-tól), állományjavítók, zselésítő anyagok, sűrítő- és szilárdító anyagok (E400-tól), savasság szabályozók, szervetlen sók (E500-tól), ízfokozók, ízmódosítók (E600-tól), édesítőszerek (E900-tól) és módosított keményítők (E1000-től) is.

Az Egészség-Zónáról

Az Egészség-Zóna legfőbb célja, hogy mindenki számára elérhető legyen az egészséges, minőségi élet! Szolgáltatásaikkal elsősorban azoknak szeretnének segíteni, akik nem tudják, mitől vannak, honnan erednek a fájdalmaik, problémáik, és ezen az állapoton szeretnének változtatni.

Legyen szép napod!

1136 Budapest, Hegedűs Gyula u.7.
info@egeszseg-zona.hu
06/20-2414144
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00-17:00-ig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Élelmiszer-adalékanyagok (E-számok) szűrése az Egészség-Zóna jóvoltából. Közel 80 adalékanyagot vizsgálnak, így kiderülhet, ha valamelyik esetleg felhalmozódott a szervezetedben. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.02.06.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 20-2414144, info@egeszseg-zona.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére