Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

13.000 Ft helyett 6.990 Ft: 60 perces relaxáló tantrikus masszázs ferfiaknak! Kerülj új módon kapcsoltba önmagaddal , saját szexualitásoddal

Á Szépségszalon Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

6.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
13.000 Ft 46% 6.010 Ft
Á Szépségszalon Kft.
06 (70) 308 44 14

Akció Leírása

Simogasd lelked testeden keresztül!

A finom, érzéki, Tantra testmasszázs közben tudatos energetikai munka zajlik, aminek az a lényege, hogy a szexuális energiát, a legfőbb Életenergiát keringetik a testben. A folyamat sokrétű, testi, lelki, szellemi szinten történik.

A több ezer éves múlttal rendelkező tantrikus masszázs azért különleges, mert a zene, az illatok és a hangulatos fények hatására teljesen ellazul a tested. A feltétel nélküli, figyelemmel teli, finom érintések felébresztik a benned szunnyadó férfit. Hidat emel tested, lelked, szellemed pillérjei között, ezáltal nyugalmat és egyensúlyt teremt lényed belső rétegeiben.

Érzéki, ösztönös vágyaidat valódi, mélyről fakadó szeretetté alakítja. Felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szinten tartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkül.

Kerülj új módon kapcsolatba Önmagaddal, saját szexualitásoddal!

A tantra masszázs lehetőséget nyújt számodra, hogy megtapasztald a tested nyújtotta Örömöket. Nincs más dolgod, mint Magadra figyelni, és ringatózni az Öröm és a Szeretet hullámain. Test, lélek és szellem harmóniába kerül!

A masszázs által teljesen új testi, lelki, szellemi tapasztalásokat élhetsz meg, mivel bensőséges módon vezet el Önmagadhoz. Ahhoz azonban, hogy valóban Rólad szóljon, szükséges a megfelelő hozzáállás is.

Ebben a masszázsban nem az aktív cselekvés, hanem az élmény befogadása és a tapasztalat a lényeg. Ez viszont egyfajta passzivitást kíván a masszázs fogadójától, hogy a masszőr teljesen Rád tudjon koncentrálni.

A masszázs során meztelenül leszel. Kellemes illatú, minőségi és teljesen természetes olajokkal fogják megmasszírozni az egész tested, melynek során a határozott, erősebb mozdulatok és a finom simogatások váltják egymást. A kezelés ébreszti és feloldja a szexuális energiát és segít azt eloszlatni az egész testre.

A Tantrikus masszázs lényege nem a vágy felébresztése és kielégítése, hanem a test felfedezése, valamint a test érintésekre adott válaszaival való játszadozás.

A tantrikus masszázs előnyei:

  • Hatására sejtjeid megtelnek élettel, megfiatalodnak és javul életed élvezetének képessége
  • Változhat a szexuális életed, a szeretkezéseid minősége
  • Jobban megismered magad, új tapasztalatokkal gazdagodsz, amit hasznosíthatsz magad és társad örömére
  • Segítségével újra örömödet lelheted önmagad és társad felfedezésében, nyitottabb, elfogadóbb, türelmesebb lehetsz szexuális életed során

Legyen szép napod!

Á Szépségszalon Kft.
06 (70) 308 44 14

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

60 perces relaxáló, tantrikus masszázs férfiaknak. A Tantra masszázs felébreszti a benned szunnyadó férfit. Teljesen új testi, lelki, szellemi tapasztalásokat élhetsz meg. A finom, érzéki testmasszázst hölgy végzi. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2015.11.14. - 2016.01.14.
Az Alkupon megvételét követően előzetes egyeztetés és bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 308 4414

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére