Különleges csemege köretnek, nem csak egzotikus ételekhez.
A kuszkusz marokkói nemzeti étel, mely eredetileg durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül. Hagyományosan párolva készítik el. A hagyományos kuszkusz viszonylag hosszabb elkészítési időt igényel, a ma forgalomban lévő kuszkusz jelentős része azonban - mint a BiOrganik kuszkusz is - elő feldolgozott, gyorsfőzésű változat.
Felhasználása: köretként, főételként. Levesben tésztaként is ehető, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.
Elkészítése: vízben megfőzni vagy gőzben megpárolni, amíg puha nem lesz. Felforralt vízbe öntve (1:1 víz: kuszkusz arány), ha negyed óráig állni hagyjuk, külön főzés nélkül is elkészíthető.
Legyen szép napod!
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról