13 napos körutazás Közép-Amerikában, Panamában, Costa Ricán és Guatemalán, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35015
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.612.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35015

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz az elképesztően gazdag növény- és állatvilággal, valamint varázslatos tájakkal rendelkező közép-amerikai országokban, Panamában, Costa Ricán és Guatemalán!

Időpont

  • 2020. április 8-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Repülőjegyet illetékkel
  • Szállást 3 és 4*-os szállodákban + 1 éj repülőn
  • Ellátást: reggeli + 1 fő étkezés naponta (ebéd vagy vacsora 2. és 3. nap mindkettő)
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszonÚtlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 9.620 Ft / fő
  • Útlemondási biztosítás repjegyre és illetékre 25.500 Ft / fő

Felár

  • Egyágyas szoba felára 186.000 Ft

Program

1. NAP BUDAPEST – SAN JOSÉ

Menetrend függvényében átszállással utazás Costa Rica fővárosába. Érkezés a délutáni órákban. Transzfer a szállodába.

2. NAP: SAN JOSÉ – TORTUGUERO

Kora reggel elindulunk a Braulio Carrillo Nemzeti Parkba. Itt szembesülünk először az ország elképesztően gazdag növény- és állatvilágával. Útközben egy banánültetvényt láthatunk, ahol számtalan érdekességet megtudhatunk az ország egyik legfontosabb exportcikkéről. A Tortuguero Nemzeti Parkhoz érve autóbuszunkról átpakolunk kis hajókra, mivel erre a területre nem mehet be gépjármű. Közel két órás hajókázásra indulunk a Tortuguero csatornákon. Magával ragadó látványban lesz részünk, egy igazi egzotikus paradicsomban érezhetjük magunkat. Köröttünk mindenhol az érintetlen természet. Kora délután megérkezünk szálláshelyünkre, ahol frissítő ebéddel és koktéllal kedveskednek nekünk. Szállásunk komfortos fabungalókban lesz. A nap zárásaként megtekintjük a közelben lévő Tortuguero városkát. Sehol egy autó, csak a mosolygó helyi lakosok. Este szálláshelyünkön vacsora.

3. NAP: TORTUGUERO

A hajnali órákban egy kb. másfél órás motorcsónakos kirándulásra indulunk. Ekkor egészen más arcát mutatja, a vidék, mint a többi napszakban. A madarak és az állatok a csatornák mentén hatalmas zajjal ébredeznek. A túra csúcspontja a napfelkelte lesz az Atlanti-óceán felől. Visszaérve reggeli. A nap további részében gyalogosan, majd ismét motorcsónakos kirándulás keretében tovább ismerkedünk a Tortuguero Nemzeti Park egyedülálló növény és állatvilágával. A terület a mindennapos esők övezetében van, a hőmérséklet meleg, de csapadék várható, helyenként komoly zivatar formájában. A sok eső miatt a vegetáció fantasztikusan változatos és dús. Napközben ebéd, este vacsora.

4. NAP: TORTUGUERO – GUÁPILES – LA FORTUNA

Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat, majd hajóval a Cano Blanco kikötőbe indulunk, innen megyünk Guápilesbe, ebéd. Busszal folytatjuk utunkat az ország közepe felé a La Fortuna régióba, melynek területén két ősi vulkán is található, a Chato és az Arenal. Az Arenal vulkánt a világ tíz legaktívabb vulkánjai között tartják számon, annak ellenére, hogy 2010 óta hivatalosan is inaktívnak számít. Szállás és vacsora (2 éj).

5. NAP: ARENAL – LA FORTUNA

Kora reggel az Arenal Parkban kezdjük a túránkat, ahol a természet szépségei közül megtekinthetjük az eredeti 1968‑ból fennmaradt lávafolyam nyomait. Túránk végeztével a La Fortuna vízeséshez látogatunk el. Utunk során nagyon szép példáját láthatjuk a Costa Rica-i vidéki életnek, farmokkal, különféle mezőgazdasági területekkel és különleges élővilággal. Megérkezésünk után egy rövid sétát követően láthatjuk a 70 méter magas vízesést. A zuhatag aljában egy természetes medencét is láthatunk, ennek kristálytiszta vizében a bátrabbak úszhatnak is egyet. Szállás, mint előző nap. Vacsora.

6. NAP: LA FORTUNA – RINCÓN DE LA VIEJA

Reggeli után elhagyjuk a szépséges La Fortunat és Rincón de la Vieja felé indulunk. A település a Guanacaste Nemzeti Park védelme alatt áll, találhatunk itt aktív vulkánt, lagúnákat és földnyelveket. A Nemzeti Park területén kívül felfedezhetőek még a természetes termálvizek és „szaunák”. Délután szabadidő keretén belül lehetőség nyílik néhány pihentető órát eltölteni ezekben a kellemes, meleg vizes „medencékben”. A víz kristálytiszta és természetes, folyamatos utánpótlását a Rio Negro folyóból nyeri. Szabadprogram, szállás és vacsora.

7. NAP: PENAS BLANCAS – GRANADA

Ezen a napon indulunk el Nicaraguába. Keresztülutazunk az északi alföldön, míg el nem érjük a határt Penas Blancasnál. A határátkelés után találkozunk az idegenvezetővel és a csodás vidéki tájon át Catarina kilátójához megyünk, ahonnan csodás kilátás nyílik az Apoyo krátertóra, és Granadára, mely a következő úticélunk lesz. Ide érkezve bejelentkezünk a hotelbe, majd gyalogos városnézésre indulunk a színekkel teli óvároson keresztül.

8. NAP: GRANADA – MASAYA – CHOCOYERO

Reggeli után elhagyjuk Granadát és Masaya városába megyünk, ahol vásárlásra lesz lehetőség, mielőtt meglátogatjuk a még ma is aktív Masaya vulkánt. A kráter pereméről megnézhetjük a fortyogó lávát. Következő megállónk a Chocoyero Természeti Rezervátum, egy trópusi erdő, burjánzó növény- és állatvilággal. Különösen csodás látványt nyújtanak a madarak. Programunk végén a szállásunkra utazunk.

9. NAP: LEÓN VIEJO – LEON

Reggeli után Managua felé indulunk, elhaladunk a Managua tó mentén, és áthajtunk a Corredor Seco szavannát idéző vidékén. Útközben megállunk, hogy megnézzük León Viejo városka romjait, mely világörökség. A település őrzi az eredeti spanyol telepesek emlékeit, ami a Momotombo vulkán 1610-es kitörésével semmisült meg. Innen rövid idő alatt érkezünk León jelenlegi városába, melyet a vulkánkitörés után építettek fel. Gyalogos városnézés, majd transzfer a hotelbe.

10. NAP: MANAGUA – PANAMA

Délelőtt transzfer a repülőtérre és utazás Panamába. Délután szállásfoglalás és szabad program. Panama Közép-Amerika bevásárló központja. Sok elegáns üzlet kedvező árakkal várja a látogatókat.

11. NAP: PANAMA-CSATORNA

Ezen a napon megtekintjük a világ 8. csodáját, a Panamacsatornát, ami az Atlanti-óceánt és a Csendes-óceánt köti össze. Kb. 4 órás hajózásunk lesz a Panama-csatornán: Miraflores Locks, Miraflores Lake, Pedro Miguel Locks, Gaillar Cut a legkeskenyebb pont, Gatun Lake. Útközben láthatjuk a hatalmas óceánjárókat és teherhajókat, ahogy zsilipeznek. Ebéd a hajón. Panamavárosba autóbusszal jövünk vissza, ahol ezt követően szabadprogram.

12. NAP: PANAMA VÁROSNÉZÉS

Reggeli után megkezdjük városnézésünket Panamavárosban, mely a Világörökség része. Panama az ország gazdasági központja, bankok és világcégek felhőkarcolói találhatóak itt. Ezután ellátogatunk a Panama Viejo romjaihoz. Az ország első gyarmata még a XVI. században jött létre, a mostani város határain kívül. Délután a régi városközpontba Casco Antiguába indulunk, ahol a gyarmati építészet dominál. Innen továbbmegyünk a Miraflores Locksba, itt sorakoznak a hatalmas óceánokat is átszelő hajók. A késő délutáni órákban transzfer a repülőtérre, és hazaindulás.

13. NAP: EURÓPA – BUDAPEST

Kora délután érkezés az európai reptérre. Átszállás és a késő délutáni órákban szállunk le a Liszt Ferenc Repülőtérre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

13 napos körutazás Közép-Amerikában, Panamában, Costa Ricán és Guatemalán, repülőjeggyel, 3-4*-os szállásokkal, félpanzióval, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére