13 napos körutazás 1 főre Vietnámban, Laoszban és Kambodzsában, hajózással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 34004
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

942.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34004

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kalandozz egzotikus tájakon Indokínában, látogass el egy elefántfarmra és hajózz a Halong-öbölben!

Időpont

  • 2020. 03.25 - 04.06.: , 952.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban és 1 éj hajón + 2 éj repülőn
  • Ellátást: félpanzió, a hajón teljes panzió
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Repülőjegy ( illetékkel és csomagdíjjal )
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Vízumdíj + ügyintézés 23 000 Ft
  • Egyágyas szoba felár 88 000 Ft 
  • Utasbiztosítás - Standard 9 620 Ft / fő
  • Repülőjegy sztornóbiztosítás 27 000 Ft / fő

Program

1. NAP: BUDAPEST – VIETNÁM – SAIGON

Átszállással utazás Saigonba. Éjszaka a repülőn.

2. NAP: SAIGON (HO CHI MINH VÁROS)

Megérkezés után transzfer a szállodába. Saigon volt a fővárosa Dél-Vietnámnak, abban az időben, amikor két részből állt az ország. Egyesülés után Hanoi lett a főváros, de Saigon – mai nevén Ho Chi Minh város – továbbra is fontos kereskedelmi és gazdasági központ maradt. Megérkezés után buszos városnézés; láthatjuk az egykori Elnöki Palotát, mely a háború idején katonai főhadiszállás volt. Ezt követően lefényképezhetjük a szép Főposta épületét, a Notre Dame-templomot. Szállás Saigonban (2 éj).

3. NAP: SAIGON – MEKONG-DELTA – SAIGON

Nagyon érdekes kirándulásunk lesz ezen a napon. A Mekong Kínában ered és keresztülfolyik Délkelet-Ázsián, Saigon után ömlik a Dél-Kínai-tengerbe. Ben Tre városkába érve külön, a számunkra biztosított kishajóval járjuk be a vidéket. Elhaladunk egy hagyományos téglaégető kemencék mellett, majd a Cai Son és Thanh Nhon csatornák mentén helyi családokat látogatunk meg, akik kókuszból készítenek különféle termékeket. Biciklivel, vagy motorral folytatjuk utunkat rizsföldeken át, ebédelünk egy helyi étteremben, majd a délután hátralévő részében ismét a csatornákon hajózva megnézünk egy rizsfeldolgozó manufaktúrát, körülöttünk rengeteg növény, virág. Késő délután érünk vissza Saigonba.

4. NAP: SAIGON – HANOI

Reggeli után transzfer a repülőtérre és utazás Hanoiba. Transzfer a szállodába, majd délután városnézés Hanoiban: Ho Chi Minh Mauzóleum, Egyoszlopos Pagoda, Irodalom temploma, mely az ország első egyeteme volt. Délután egy tradicionális vízi bábműsoron veszünk részt. Este vacsora egy helyi étteremben, szállás Hanoiban.

5. NAP: HANOI – HALONG BAY

Utunk egyik csúcspontjához érkeztünk el. A világörökség része­ként számon tartott Halong-öbölhöz buszozunk. A Dél-Kínai-tenger északi részén található ez a káprázatos hely. Elfoglaljuk az (ablakos, tus/WC) kabinunkat és kihajózunk. Fantasztikus sziklák közt halad vitorlás hajónk. Elmondhatatlan a látvány, több mint 3.000 csodaszép szikla zöld növényzettel a kb. 1.500 km2 es öbölben. Megállunk egy úszófalunál. Ezek az emberek a vízen élik mindennapjaikat. A nap során lesz fürdési lehetőség. Ebéd, vacsora a hajón. Este felejthetetlen élmény a naplemente látványa a tengeren. Szállás a hajón tusolós kabinokban.

6. NAP: HALONG – HANOI – LUANG PRABANG

Reggel csodás napfelkelte után folytatjuk a hajózást a meseszép sziklák között. Így térünk vissza a kikötőbe, majd transzfer a repülőtérre és elutazás Laoszba, Luang Prabangba. Szállás. (4 éj).

7. NAP: LUANG PRABANG – PAK OU

Reggel indulunk egy pár órás hajóúttal a Mekong-folyó mentén Pak Ou barlanghoz, mely egy csodaszép mészkősziklában található a Mekong és az Ou-folyók torkolatával szemben. A 2 nagy barlangban több ezer Buddha szobor van a pár centistől a több méteresig. Továbbhajózva, karcsú kenuk ringatóznak a parton, közben láthatunk halászhálókat és halcsapdákat. Megállunk Ban Muangkeo faluban ahol látunk egy hagyományos rizsből készült whiskey lepárlót. Kóstolhatunk és vásárolhatunk is. Ebéd egy folyóparti étteremben. Délután visszatérünk Luang Prabangba, majd felmegyünk a város feletti hegyre. A hegy tetején egy szent, aranyozott sztupa található. Itt a meseszép naplementében gyönyörködhetünk és letekintünk a városra valamint a Mekong folyóra. Innen az éjszakai piacra megyünk, ahol többek közt megtalálhatóak a helyi, merített technikával készült textíliák, melyeket a környező hegyi falvak lakosai hoznak a városba. Este térünk vissza a szállásunkra.

8. NAP: ELEFÁNTFARM – LUANG PRABANG

Kora reggel szemtanúi lehetünk egy különleges buddhista szokásnak, amely során a szerzetesek alamizsnát, élelmet gyűjtenek egy körmenet során a hívőktől. A Laosz szó jelentése: millió elefánt országa, így érthető, hogy délelőtt egy elefántfarmra is ellátogatunk. Vadregényes az egész vidék amerre járunk. A farmon láthatjuk a sok elefántot, miközben tájékoztatást tartanak az elefántok életéről is. Ekkor lesz arra is lehetőség, hogy aki akar felülhet egy elefánt hátára hogy kipróbálja milyen érzés azon utazni. Visszatérés a városba, majd szabadprogram.

9. NAP: LUANG PRABANG – KHUANG SI VÍZESÉS

Délelőtt a volt királyi palotát tekintjük meg, mely jelenleg Nemzeti Múzeum. Nem véletlen, hogy nem a jelenlegi főváros, hanem Luang Prabang szerepel a világörökségek közt, mely évszázadokon keresztül (1975-ig) a királyság székhelye volt. Ezt követően folytatjuk laoszi kirándulásunkat. Rizsföldek és kis falvak mentén megyünk a Khuang Si vízeséshez. Útközben megállunk egy kézműves falunál is, és a vízesésénél fürödhetünk egy csodásan tiszta tóban. Visszatérés Luang Prabangba az esti órákban.

10. NAP: LUANG PRABANG – SIEM REAP

Reggeli után megnézünk egy hangulatos kézműves piacot, majd felkeressük a különleges, laoszi buddhista kolostorok egyik leg­szebb példáját, a Wat Xieng Thongot. Transzfer a reptérre és irány Kambodzsa. Siem Reapban elfoglaljuk szállásunkat. (2 éj).

11. NAP: SIEM REAP – TA PROHM – ANGKOR WAT

Délelőtt az Angkor Thom és a Ta Prohm templomokat keressük fel. Ez utóbbinál forgatták Angelina Jolie híres Tomb Raider filmjét. Lenyűgöző élmény látni, ahogy a dzsungel hatalmas fái tel­jesen ránőttek az épületek falaira. A Srah Srang monumentális medencéjében az uralkodó több száz ágyasa fürdött. Sokak sze­rint a világ 7 új csodája közé be kellett volna választani a Siem Reap mellett található Angkor Watot és a közelében lévő temp­lomokat. Kb. 30 km2-es körzetben több mint egy tucat szentély található. A legszebb és az egész területnek névadó temploma, az Angkor Wat megtekintése szerepel délutáni programunkban. Erre a kambodzsaiak annyira büszkék, hogy még az ország zászlajában is szerepel a fantasztikus látványosság képe. A csodálatos kődomborművek, a díszes oszlopok és a kőfaragványok felejthetetlen élményt jelentenek. Késő délután a Bakheng templomhoz sétálunk fel és ott tekintjük meg a színpompás naplementét. Este, aki akar, tuk-tukkal bemehet a turisták özönétől hangos, mozgalmas belvárosba.

12. NAP: BANTEY SREY – HAZAUTAZÁS

Délelőtt megtekintjük a Banteay Srey templomot, mely különbözik az eddigiektől, mivel vörös homokkőből készült. Ezután indulás a repülőtérre. Hazautazás átszállással, éjszaka a repülőn.

13. NAP: HAZAREPÜLÉS

Budapestre érkezés a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

13 napos körutazás 1 főre Vietnámban, Laoszban és Kambodzsában, hajózással, félpanzióval, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére