Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

12.990 Ft helyett 9.990 Ft: Fürdőzés, megannyi élmény, városnézés és lélegzetelállító naplemente vár – buszos utazás az Adria partjára, Rovinjba

Szép Utazás
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.990 Ft 23% 3.000 Ft
Szép Utazás
info@diakutak.com
www.diakutak.com/

Akció Leírása

Hív a legszínesebb horvát tengerparti szakasz!

Az Isztriai-félsziget egy meseszép hely Horvátországban, az Adriai-tengernél. Itt színes velencei hangulatban mártózhatunk meg a csodákban, megismerve a várost és kihasználva a strand adta lehetőségeket. A víz a partoknál sekély, beljebb viszont mély.

Ebéd tájt faljuk a tájat és lakománkat, kedvenc helyünkön menü vár: csevap, ajvár, hasáb, sali és/vagy egyéb finom hami, húsok, halak, vegán pocaknak zöldség falat. Délután „long island program” vár, a paradicsom meghódítása hajóval. A csodás tengeri élmény a Szent Andris (Otočić Sveti Andrija) vagy más néven Vörös szigeten (Crveni otok) ér. Töltődünk, napestig fürdőzünk, majd vissza a „sunset” partira, a rovinji partra és az óvárosba.

Naplementekor Rovinjban felmegyünk a város legmagasabb pontjára, a Szent Eufémia tornyába. Lélegzetet állít el a táj, majd sziklán fekvő csoda vár! Extra parton barátostól csücsülünk és italokat szürcsölünk a sziklán, a tenger romantikus árnyakkal és holdfénnyel tündöklő vize fölött. A fenékről halvány fénysugár, meghitt hangulat, szenvedély és koktélbár vár. Este vacsora, majd kis bulika, éjfél körül irány haza. (Ha este korábban fáradsz, a buszon párnázhatsz, míg a többiek élményekben úszkálnak.)

Program:

  • 1. nap Gyülekező, indulás - Miskolc, nagy Tesco parkoló, Szentpéteri kapu 103., 19.00-kor (+2.000 Ft); Debrecen, Kishegyesi Tesco parkoló, kb. 20.00-20.15-kor (+2.000 Ft); Budapest, Blaha Lujza tér, 23.50-kor.
  • 2. nap Egyéb felszállás - Székesfehérvár, Auchan (éjjel kb. 1:00-kor), Siófok, Tesco (éjjel kb. 1.30-kor), Nagykanizsa, INA-kút (éjjel kb. 3.30-kor). Folyamatos utazás, rövid megállókkal/mosdószünetekkel, útközben is varázslatos tájakkal. A buszon Wi-Fi nincs, de élet van: jó zenékkel, filmekkel, ismerkedési és barátkozási lehetőségekkel, éjszakai és holdfényekkel. Érkezés után az Isztriai-félszigeten városnézés, egész napos fürdőzés, üdítő programok várnak. 24 óra felé indulunk haza, majd folyamatos utazás, rövid megállókkal/mosdószünetekkel.
  • 3. nap Visszaérkezés Budapestre a reggeli órákban, 7-8 körül, Debrecenbe 10-11 felé, Miskolcra 11.30 körül.

Fontos tudnivalók:

  • EUB Nívó Tengerpart utasbiztosítás: 500 Ft / fő / nap
  • Regisztráció díja: 1.000 Ft / fő
  • Az utazáshoz érvényes útlevél vagy személyi igazolvány szükséges!

Választható extrák:

  • Közös ebéd: 60 kuna
  • Közös vacsora: 80 kuna
  • Vörös sziget hajózással, fürdőzéssel: 100 kuna

Jó utat kívánunk!

Szép Utazás
info@diakutak.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Élmények a horvát tengerparton, Rovinjban egy főnek. Utazás kényelmes, légkondicionált busszal, barátságos kíséret, fürdőzés az Adriai-tengerben, kiváló programlehetőségek. Korlátozott számú alkupon vásárolható és ajándékozható! A kupon vásárlása előtt előzetes érdeklődés szükséges a szabad helyekről az info@diakutak.com címen - tárgy rovatba írd be "Alkuponnal Rovinjba"

Fontos

Beváltható: 2016.07.05. - 2016.08.05.
Időpont: 2016.08.12. - 08.14 • Az Alkupon megvételét követő 3 napon belül előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@diakutak.com . Az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím, kívánt felszállási hely

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére