12.990 Ft helyett 7.990 Ft: Töltődj fel rengeteg energiával - Kundalini jóga egészséges sóklíma terápiával, 4 alkalommal a Himalája Sólandban

Himalája Sóland
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.990 Ft 38% 5.000 Ft
Himalája Sóland
2040 Budaörs, Csata utca 15.
+ 36 23 417 473
www.himalajasoland.hu/

Akció Leírása

Élvezd egyszerre a felszabadító és egészségmegőrző hatást!

A Kundalinit szokták a jógák királynőjének nevezni. Mint egy bölcs asszony, a technikák sokaságát használja. Nagyon erőteljes, nem véletlenül hoz már az első órán intenzív megtapasztalást. Ugyan a kihívás és megpihenés tánca, de elsősorban mégis öröm, ami mindenkié. Nincsenek korlátok, sem az életkorban, sem a test kondíciójában.

Cseri Csilla Kundalini instruktor szeretettel vár csoportos óráin, a Himalája Sólandban. Az itt végzett jóga duplán hat szervezetedre. Hatására kitisztulnak a légutak, feltöltődsz energiával, nő a fizikai teljesítőképességed.

Néhány sor a tanítványok tollából

  • Anikó, 44 éves: Két alkalommal fordultam Csillához és a Kundalini jógához. Először egy igen nehéz helyzetből rángatott ki két hetes gyakorlás. Másodszor, egy karrierváltás során néhány nap alatt pályára állított.
  • Cs. Róza, 16 éves: Csilla testnevelés órán tartott nekünk jógát. Ez volt az első jóga az életemben. Óra után azt éreztem, hogy még sosem voltam ilyen tiszta és nyugodt. Két hét múlva, szülinapomra jógabérletet kértem.
  • Sz. Csenge, 39 éves: Nekem a kundalini óra az út az egyensúlyhoz, és ahhoz, hogy ne daráljanak be a hétköznapok. Nagyon sokat segít, leírhatatlanul sok energiát ad. Arról nem is beszélve, hogy az ülőmunka után testileg is nagyon hasznos.
  • Katalin, cseppet sem spirituális, nagyon kritikus, 63 éves: Az órák alatt majd megdöglök, de utána napokig szárnyak nélkül repülök.

A Himalája Sóland Budaörsön, 4 alkalommal vár erre a különleges jógára. A helyszín sóbányákéval közel azonos klímája a beépített 15 tonna himalájai kristálysónak köszönhető. Ásványi anyagokkal és jótékony mikroorganizmusokkal teli levegője az egészségre jótékony hatású, negatív töltéssel bír.

Az itt eltöltött idő légzőszervi betegeknek, és betegségmegelőző, immunrendszer-erősítő, ellazító, nyugtató hatása miatt az egészséges emberek számára is igazán hasznos lehet.

Legyen szép napod!

2040 Budaörs, Csata utca 15.
+ 36 23 417 473

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 alkalmas Kundalini jóga bérlet, egészséges sóklíma terápiával egy főnek a Himalája Sólandban. Duplán hat szervezetedre, kitisztulnak a légutak, feltöltődsz energiával, nő a fizikai teljesítőképességed. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.02.28.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (23) 417 473, himalajasoland@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére