12.900 Ft helyett 10.900 Ft: Advent Bécsben - autóbuszos városnézés Schönbrunni kastélylátogatással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30617
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

10.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30617

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Éld át a karácsony szent szellemét a méltán híres bécsi adventi vásáron!

Az ajánlat tartalma:

  • 1 napos kiránduló program autóbuszos utazással

Utazási dőpontok: 2018.november 28.,december 05; december 12; december 19. (szerdai napok)
Az ár tartalmazza az utazást és az idegenvezető költségét.
Fakultatív egyéb költség: Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítás: 660 Ft/fő.

Program leírása:

Indulás Debrecenből, hajnali 04:00 órakor. Folyamatos utazás Ausztriáig, útközben egy rövid megállással. Délelőtti érkezés a Schönbrunni kastélyhoz. A világörökség részét képező Schönbrunni kastély szép fekvésének és építészeti megjelenésének köszönhetően, Bécs egyik legfőbb nevezetességének, egyúttal jelképének is számít, mely többnyire nyári lakhelyül szolgált a császári család számára. A kastélylátogatás alkalmával az un. „Imperial Touron”, 22 termet tekinthetnek meg a látogatók, köztük: Ferenc József, Erzsébet császárné és Mária Terézia lakótermeit, ezt követően pedig lehetőség nyílik egy rövid sétára a kastély gyönyörű parkjában, amely télen is szép látványt nyújt. A kastély előtt nézelődhetnek az adventi vásárban, illetve megkóstolhatják a kitűnő Sissi puncsot, vagy éppen a jellegzetes Kaiser Schmarnit, az igazi császár-morzsát. Kora délután érkezés Bécs belvárosába. Informatív autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával a Ringstrasse stílussal. A városnézés után mindenki egyénileg töltheti el szabadidejét Bécs belvárosában. Lehetőség nyílik a híres Adventi vásár meglátogatására, amely Bécs legfontosabb látnivalója ilyenkor, és a Városháza téren található. Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli és puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot.

Hazaindulás 18.00-19:00 között.

Hazaérkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 10.900 Ft/fő + 14.20 euro kastélylátogatás

További csatlakozási lehetőségek: Nyíregyháza, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc, Mezőkövesd,
Eger, Gyöngyös, Hatvan, Budapest

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Érezd át a karácsony szellemét Bécsben kedvezményes áron, buszos városnézés Adventkor Schönbrunni kastélylátogatással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére