126.000 Ft helyett 99.500 Ft: Dolomitok hegycsúcsaitól a pálmafákig – ausztriai és olaszországi körutazás 5 napon át, 3-4*-os szállodákban, reggelivel

Ajánlat kód: 28201
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28201

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

A festői hegyek, páratlan szépségű tavak és a tenger kellemes vize kalandra hív!

A voucher tartalma egy főnek:

  • A leírt alapprogram
  • Szállás 3- és 4-csillagos szállodákban
  • Reggeli
  • Utazás klímás, turistautakra tervezett autóbusszal
  • Fix, foglaláskor választható ülőhely az autóbuszon
  • Magyar nyelvű idegenvezetés
  • Útlemondási biztosítás (egészségügyi probléma esetére)

Fontos tudnivalók:

  • Belépők ára: kb. 83 € + idegenforgalmi adó: 8 €
  • A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak
  • Az idegenforgalmi adó külön, a helyszínen fizetendő (8 €)

Buszos fel- és leszállási helyek:

  • Kb. reggel 6.30 OMV töltőállomások, Budapest, Üllői út
  • Kb. reggel 6:45 Agip, Budaörs, Garibaldi utca
  • Kb. reggel 2.00 TESCO Extra Debrecen-Kishegyesi út, Debrecen, Kish
  • Kb. reggel 5:00 Decathlon, Dunaújváros, Kandó Kálmán tér
  • Kb. reggel 4:30 MOL, Füzesabonyi, Füzesabony
  • Kb. reggel 5:00 Lukoil, Gyöngyös
  • Kb. reggel 5.15 Parkoló, Kecskemét, Deák Ferenc tér
  • Kb. reggel 4:45 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 1.
  • Kb. reggel 3.45 McDonald's, Miskolc, Búza tér
  • Kb. reggel 10:00 Nagykanizsa, Tesco hipermarket (Boszorkány u.) parkolója
  • Kb. reggel 1.40 Nyíregyháza, Állomás tér
  • Kb. reggel 3.00 Domus Parkoló, Pécs, Vasút utca
  • Kb. reggel 4:00-4.15 Szeged Étterem, Szeged, Széchenyi tér
  • Kb. reggel 4:00 RobotWash Shell, Szekszárd, Rákóczi utca
  • Kb. reggel 8.00 TESCO Siófok Hipermarket, Siófok, Vak Bottyán utca

Az öt napos körutazás során elsőként a Minimundus különleges, kicsinyített világába pillanthatsz be. Ezt követően vár rád a világörökségi Dolomitok felfedezése, és a hegyekkel övezett, türkizkék Misurina-tó szemkápráztató szépségének megtekintése. Dél-Tirolban aztán találkozhatsz Ötzi-vel, a jégemberrel is.

Megmártózhatsz majd az Adriai-tengerben, és egyedülálló élményekkel gazdagodhatsz az Aqualandia vízi vidámparkban. Hazafelé a híres Wörth-i tóban gyönyörködhetsz, majd a világ legmagasabb fából készült kilátójáról, a Pyramidenkogelről tekinthetsz körbe a varázslatos tájra.

Lássuk, pontosan mi vár Rád! Íme, a program!

  • 1. nap SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – KLAGENFURT – OST-TIROL (700 km)

Reggeli indulást követően Szlovénia érintésével a Klagenfurt melletti Minimundushoz. A világ 40 országának 156 nevezetességét kicsinyítve bemutató park minden korosztály számára élmény. Ezt követően folytatjuk utunkat, szállás Kelet-Tirolban.

  • 2. nap MISURINA-TÓ – CORTINA D’AMPEZZO – MARMOLADA GLECCSER (270 km)

Reggeli után megkezdjük a Dolomitok felfedezését. A Dolomitok nem alkotnak összefüggő vonulatot, hanem több hegycsoportból állnak, az UNESCO világörökség része. Először egy meseszép tónál, a több mint másfélezer méter magasan lévő Misurina-tó partján sétálunk. A körbeölelő hegyek közül megemlíthető a Monte Piano (2.324 m) és a Monte Cristallo (3.216 m). Ezt követi a régió egyik legismertebb sí-központja, Cortina d’Ampezzo. A városi séta után, akinek kedve van, felmehet a Rif. Faloriara drótkötélpályán. Továbbhaladva, a Passo di Giauhoz (2.230 m) vezető úton gyönyörködünk a Dolomitok elbűvölő, rózsaszín szikláiban. A Marmolada gleccser is káprázatos látvány a 2-3000 méter magas csúcsok között. Canazei városka érintésével érkezünk szállásunkra.

  • 3. nap BOLZANO – KARER-TÓ – PORDOI-HÁGÓ – GADER-VÖLGY (210 km)

Reggeli után Dél-Tirol központjában Bolzanoban nézelődünk. Nyüzsgő belvárosa, jellegzetes ó-német utcasora, különösen érdekes. Megtekintjük a katedrálist is. Akinek kedve tartja a szabadprogram alatt, a Régészeti Múzeumban „találkozhat” Ötzivel, a jégemberrel. A városi séták után vissza a természetbe! A Karer-hágó és a tüneményes Karer-tó felé folytatjuk utunkat. Türkizkék színe lenyűgözi a kirándulókat. A pompázatos Sella-vonulatok érintésével a Dolomit-út legmagasabb átvezető hágója, a Pordoi felé utazunk. Pihenő és fotószünet a hágón. Kedvező időjárási körülmények esetén kirándulási lehetőség - kabinos felvonóval – Sasso Pordoira (2.952 m). Folytatjuk utunkat és lassan elhagyjuk a Dolomitokat és déli irányba fordulunk. Esti órákban érjük el Treviso közeli szállásunkat (2 éj).

  • 4. nap JESOLO – AQUALANDIA – FÜRDÉS

Reggeli után autóbuszunkkal elvisszük utasainkat az Adriai-tenger partjára. Jesoloban aki akar, kifekszik a tengerpartra, napozhat, fürödhet. (Aki szeretne napágyat és -ernyőt, annak a helyszínen kell bérelnie.) Aki mozgalmasabb kikapcsolódásra vár, azokat a busz elviszi a közeli Aqualandia szabadidőparkba. Ebben a vízi vidámparkban számtalan vizes szórakozási lehetőség van www.aqualandia.it/en. Aki nem szeret napozni annak lehetősége van a tengerparton sétálni és az aranyos kis butikokban nézelődni, vásárolni.

  • 5. nap VELDEN – PYRAMIDENKOGEL – BUDAPEST (660 km)

Reggel hazafelé indulunk. Elhagyjuk Olaszországot és Ausztriába érkezünk. Karintiában lemegyünk a Wörthi-tóhoz. Teszünk egy rövid sétát Veldenben, mely a régió legismertebb nyaralóhelye volt a monarchia idején. Kaszinóját sok híres ember kereste fel. A közelben található a világ legmagasabb fából készült kilátója, a Pyramidenkogel. A panoráma-kilátó 70,6 méter magasan van. Lesz idő a felvonóval felmenni és körbetekinteni a környező hegyvonulatokra és a szép tóra. Délután továbbindulva Szlovénia érintésével érkezünk vissza Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítanak.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ausztriai és olaszországi körutazás 5 napon át. Utazás autóbusszal, 4 éj szállás 3- és 4-csillagos szállodákban, reggeli egy főnek. Számtalan látnivaló (Dolomitok, Misurina- és Wörth-i tó, stb.) vár, és fürödhetsz a tengerben is. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018.08.13. - 08.17 • Amennyiben a vendég egyedül utazik és nem kíván osztozni senkivel a szállásán egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére