125.000 Ft helyett 54.990 Ft: Éld át a nem mindennapi kalandot - valódi tank és Monster Truck Big Foot élményvezetése 20-20 percben, a gyáli motocross pályán

MonsterShow
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

54.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
125.000 Ft 56% 70.010 Ft
MonsterShow
info@monstershow.hu
monstershow.hu/

Akció Leírása

Zabolázz meg két félelmetes járműóriást!

A csomag tartalma:

  • Valódi tank élményvezetés 20 percben
  • Monster Big Foot élményvezetés 20 percben
  • A vezetés előtt 20 perc oktatás, felkészülés
  • Sziréna használat a Monster Truckon
  • A vezetésről készülő videó, oklevél, tankvezetői jogosítvány (emléklap)
  • A kísérők ingyen utazhatnak veled a járműveken

Ha szereted az erőt sugárzó járműveket, keresve sem találhatnál jobbat annál a kettőnél, mint amilyenekre most lehetőséged nyílik felülni a különleges, ugratókkal és dombokkal tarkított gyáli motocross pályán.

Ülj bele egy valódi tankba, és légy Te az irányító! A VT-55 nem véletlenül kapta a Bika elnevezést. A több mint 30 tonnás szovjet monstrumot arra tervezték, hogy mindenféle erőlködés nélkül T55-ös harckocsikat vontassanak vele. A tetején az utasok számára kialakított kosárral is rendelkezik, ahová a vezetés alatt a családot vagy a barátokat is fel lehet ültetni, amíg apa vezet! A hazánkban egyedülálló digitális pixelfestéssel rendelkező, hatalmas lánctalpast egy V12-es brutális tankmotor hajtja. Az élményt irdatlan kipufogó zaj kíséri majd, és remegő talaj lesz a talpad alatt!

A tank után foglald el a Monster Truck Big Foot pilótaülését, s élvezd, amint három méterrel a föld felett gurulsz! A gigantikus gépóriást 7,3 literes Ford Ecoline 350-es motor hajtja, ami 240 lóerővel bír, és a jármű egyedi fény-, valamint hangeszközökkel is fel van szerelve! Az öt tonnás monstrum hossza 5,4, magassága pedig 3,8 méter.

A Monster Show-ról

A Monster Show kivételes, életre szóló élményt kínál azoknak, akik kipróbálnák, milyen egy óriási Big Footot és egy valódi tankot vezetni egy izgalmas motocross pályán, Gyálon. Különböző élménycsomagokat alkottak meg kicsiknek és nagyoknak, így akár jogsi nélkül, a járgányok platóján utazva is részünk lehet egy emlékezetes kalandban!

Jó szórakozást kívánunk!

info@monstershow.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Valódi tank és Monster Truck Big Foot élményvezetése 20-20 percben, a gyáli motocross pályán, a MonsterShow jóvoltából egy főnek. A vezetésről videó készül, és oklevelet, tankvezetői jogosítványt (emléklap) is kapsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.07.07.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@monstershow.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére