Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

12.000 Ft kedvezménnyel, most 34.990 Ft: Dél-Lengyelország világörökségi, káprázatos kincseinek felfedezése - 3 nap reggelivel, utazással, túravezetéssel

Budavár Tours Utazási Iroda
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

34.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
46.990 Ft 26% 12.000 Ft
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Akció Leírása

Gyönyörködj lenyűgöző helyszínekben, hatalmas sóbarlangban, szépséges vízesésekben és tóban!

Kirándulj el Dél-Lengyelország legszebb részeihez, tekintsd meg az UNESCO világörökségi Krakkó gyönyörű városát, a világ egyik legősibb sóbányáját, és a Lengyel-Tátra egyik álomszép tavát, vízesését!

Első nap Szlovákián keresztül utazva érheted el Lengyelországot. Krakkóba érkezvén felfedezheted az Óvárost, a Ryneket (Krakkó főterét), amely Európa egyik legrégebbi központi tere. Innen pár perces sétával Krakkó összes nevezetességét megtekintheted (pl. Posztócsarnok, Mária templom, Barbakán és Jagelló Tudományegyetem).

Éjjel pihenés a szálláson, másnap pedig fakultatív kiránduláson vehetsz részt a híres, szintén világörökségi Wieliczkai Sóbányába, amely a világ egyik legősibbje. Legnagyobb érdekessége Szent Kinga kápolnája (egy sótömbből faragva), amely sócsillárokkal, sókristályokkal és szürke sószobrokkal kápráztatja el a turistákat. Ezután Krakkóban kalandozhatsz, ahol megtekintheted a Wawel dombon elterülő Királyi Várat és Katedrálist, este pedig ismét elfoglalhatod szállásod.

Utolsó napon ellátogathatsz a Lengyel-Tátra egyik legszebb és egyben legnagyobb tavához. Megnézheted a Mickiewicz-vízeséseket, amelyek három, egymástól jól elkülöníthető lépcsőből állnak, és egy kis emelkedő leküzdése után megérkezhetsz a Halas-tóhoz, ahonnan csodás panoráma nyílik a Magas-Tátra vad ormaira, bérceire. A tó partján fekvő menedékházban meg is ebédelhetsz, majd a parkolóba akár lovas kocsival is visszatérhetsz. (Táv oda-vissza: 16 km, szintkülönbség 423 méter.)

Hasznos információk:

  • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként pihenő, általában benzinkutaknál. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálad aprópénz.
  • Szállás: háromcsillagos szállodában, kétágyas szobákban. Az egyedül jelentkezőket igyekeznek korra és nemre való tekintettel társítani. A szobák mérete és tájolása eltérő lehet. Egyágyas felár: 14.990 Ft.
  • Felszerelés: a Morskie Oko (Halas-tó) kiránduláshoz kényelmes cipő ajánlott. Az útra érdemes egy kis hátizsákot magaddal hozni, amelyet a városnézés és a kirándulás során magaddal vihetsz.
  • Pénzügy: helyszínen fizetendő Wieliczkai Sóbánya 100 PLN / fő, Morskie Oko kirándulás 15 PLN / fő. Érdemes Lengyel Zloty-t (PLN) itthon váltani, mert az út során korlátozott lehetőség lesz pénzváltásra. (Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák, pl. foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség.)

Fontos tudnivalók:

  • A csomag nem tartalmazza: a belépők és a fakultatív programok árát, a reggelin kívüli étkezéseket, biztosítást
  • Külön köthető baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás: 550 Ft / fő / nap
  • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik
  • A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson; fix ülőhely foglalása az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft / fő
  • Találkozás az első nap 05.00-kor Budapesten, a Hősök terén, indulás 05.15-kor
  • Visszaérkezés Budapestre utolsó napon az éjszakai órákban várható

Jó utat kívánunk!

Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dél-Lengyelország kincseinek - Krakkó, Wieliczkai Sóbánya, Mickiewicz-vízesések, Morskie Oko - megtekintése. Utazás autóbusszal, 3 nap / 2 éj szállás 3*-os szállodában, reggeli, szervezés és magyar nyelvű túravezetés egy főnek

Fontos

Beváltható: 2016.03.05. - 2016.06.08.
Választható időpont: 2016. 09.16-18. (a szabad helyek függvényében) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Az utasok neve - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 3 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő • Útlemondási biztosítás: 1% • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére