Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

12.000 Ft helyett 7.990 Ft: Swarovski Aura Collection Eau de Parfum szett. Egy fényes illat, ami káprázatos, egyedi aurával burkolja be a női szépséget

Alkupon Bolt
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 33% 4.010 Ft

Akció Leírása

Swarovski Aura - a kristályokon megtörő fénysugarak játéka és a mámorító érzéki szépség ihlette. A kristály most egy folyékony energiává alakul át, egy fényes illattá; a kristály most csillogó részecskék áradatában szikrázik és egy fénylő ékszerbe zárt smink lesz belőle.

Aura by Swarovski: egy megigéző név. Egy gazdag jelentéstartalommal bíró név, “Aura”, egy költői szó, mely megragadja egy személy kisugárzását, karizmáját, a ragyogó fényudvart, ami belőle árad. “Aura”, ami kifejezi az illat ragyogását. Az Aura név kapcsolatot teremt a Swarovski világa és az új kreációk között. Az Aurának köszönhetően a nő most jobban, mint eddig bármikor, a fényáradat középpontja. Magába zárja és visszatükrözi a fényt, mintha ő maga változna kristállyá.

Aura by Swarovski: egy fehéren izzó Eau de Parfum. A cél az illatok nyelvére lefordítani a fény auráját, amit Swarovski a kristályon keresztül alkotott; a nőiesség és az érzelmek egy új dimenzióját adni a márkának. Három tiszta és csodálatra méltó illatrezgés energiával feltöltve, ami a tiszta fénysugarakat intenzívebbé és fényesebbé változtatja. Egy gyümölcsös fénysugár zamatos licsi jegyekkel, ami az energiaprizmával kapcsolatba lépve a női érzékiség egy intenzív, rózsás rezgésévé transzformálódik.
Egy virágos fénysugár tiszta, fehér tubarózsa jegyekkel, ami a méltóságteljes nőiesség kéjes vibrációjává alakul az energiaprizmával érintkezve.  
Egy fűszeres fénysugár finoman vibráló vörös bors jegyekkel, ami az energiaprizmán keresztül melegen és fásan rezgő titokzatos nőiességé változik. Egy fényes illat, ami káprázatos, egyedi aurával burkolja be a női szépséget. Egy fehéren izzó, gyümölcsös, virágos, fűszeres kreáció. 

A szett tartalma: 4 x Eau de Parfum Splash 5ml.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Swarovski Aura Collection Eau de Parfum szett. A szett tartalma: 4 x Eau de Parfum Splash 5ml. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal, Pick Pack Ponton vagy Magyar Posta Ponton keresztül 2-10 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPay, banki átutalás, készpénz
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, fszt.
(ÉTK Irodaház, 50-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 13:00-17:00
Augusztus 21-25. - Műszaki okok miatt zárva
Oldal tetejére