12.000 Ft helyett 7.490 Ft: 3 az 1-ben Sit Cool divatos összecsukható szék, mely hűtőtáskaként és hátizsákként is használható. Ideális kirándulásokhoz, kempingezésre, strandra, uszodába

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.490 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 38% 4.510 Ft

Akció Leírása

Amikor a tengerparton fekszel, gyakran hallod: "egy sör-egy Euró". Többször elhangzik ez egymás után...de Te túl fáradt vagy ahhoz, hogy kivegyél egy pénzérmét és vegyél egy sört.  

És amikor az árus elmegy, haldoklasz a szomjúságtól, és túl késő van ahhoz, hogy rendelj egy italt. Aztán körül nézel, és meglátsz egy halom embert, hűtőtáskával, és máris sárgulsz az irigységtől és ezt mondod magadnak: 'Legközelebb felkészültebb leszek!'

Ez az a pillant, amikor szeretnénk bemutatni Neked a 3 az 1-ben Sit Cool-t, mely egy divatos összecsukható szék, ami hűtőtáskaként és hátizsákként is használható. Ideális kirándulásokhoz, kempingezésre, strandra, uszodába, stb.

Ellenálló, fém szerkezetű, párnázott ülésével a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja, és kis helyet foglal. Mérete: 40cm magas.

Lehetővé teszi, hogy italos dobozaid órákig hidegek legyenek. 18 italos doboz, vagy több 1.5 l / 2 l-es palack tárolására alkalmas. Ezen kívül a hátizsák két extra zsebbel rendelkezik, melyek tökéletesek a kártyák és a pénz, vagy egyéb eszközök, mint például a mobiltelefon, tablet, vagy akár kisebb magazinok tárolására.

Szállítása nagyon egyszerű. Hátizsákként is használhatod, két párnázott pántja segítségével a hátadon is viheted, vagy a kezedben is foghatod kis fülének köszönhetően.

Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 az 1-ben Sit Cool divatos összecsukható szék, hűtőtáskaként és hátizsákként is használható. Kis helyet foglal. Mérete: 40cm magas. Lehetővé teszi, hogy italos dobozaid órákig hidegek legyenek. 18 italos doboz, vagy több 1.5 l / 2 l-es palack tárolására alkalmas. Ezen kívül a hátizsák két extra zsebbel rendelkezik, melyek tökéletesek a kártyák és a pénz tárolására. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére