12.000 Ft helyett 5.990 Ft: Marcipán workshop a Boszorkánymúzeumban, készíts különleges édességeket családodnak, barátaidnak 

Boszorkánymúzeum
1 5
4.1 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.010 Ft
Boszorkánymúzeum
1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 8.
boszorkanymuzeum888@gmail.com
06 (20) 618 5432
www.boszorkanymuzeum.hu/

Vélemények

Waikki

Többször rendeltem a szolgáltatótól .Személyes átvétel lehetőséggel.Az árut hibátlanul és hiánytalanul megkaptam.A kiszolgálás udvarias volt.

Kriszti

Korrekt áron jó szolgáltatás.

R. Dalma

Szuper kikapcsolódás, és nem is vészesen drága, főleg így kuponnal. Ajánlom mindenkinek!

J. Júlia

Színvonalas tárlatvezetés, szuper tematikus kiállítások, felejthetetlen élmény!

T. Ilona

Sajnos a gyerekeim csak a múzeum egyes tárlatait látogathatják, ami végülis rendben van, tekintve némely tárlat témáját, de ha nagyobbak lesznek, őket is viszem!

Akció Leírása

Marcipános édességek különleges köntösben a Boszorkánymúzeum workshopján

Az ajánlat tartalma

  • Marcipán workshop a Boszorkánymúzeumban

Ha kedveled a marcipán jellegzetes ízét, akkor Neked is a Boszorkánymúzeum workshopján a helyed! Mindent megtudhatsz erről a fantasztikus édességről, s olyan mennyei sütiket készíthetsz belőle, hogy aki csak megkóstolja, mint a tíz ujját megnyalja utána! Nem kell született konyhatündérnek lenned, a Boszorkánymúzeum marcipán workshopján mindent lépésről lépésre elmagyaráznak Neked, így a végére igazi sztárcukrásznak érzed majd magad!

Boszorkánymúzeum

A VIII. kerületi Boszorkánymúzeum mindenkit nyitott kapukkal fogad: a kíváncsi érdeklődőket és a szkeptikusokat egyaránt. A múzeum munkatársai tudományos alapossággal igyekeznek egy olyan átfogó képet festeni, hogy jobban megismerd és megértsd, miért féltek az emberek a boszorkányoktól, miért vonzódunk mégis a mai napig ehhez a közeghez, mikor nyúlunk a mindennapokban öntudatlanul is mágiához, milyen kapcsolat fűz minket a szellemvilághoz és hogyan fordíthatjuk ezeket az ismereteket arra, hogy boldogabbak legyünk.

Minden itt eltöltött perc rengetek új információt ad a kezedbe. Ha úgy érzed, hogy még többet szeretnél tudni, segítségre vagy támogatásra van szükséged a mindennapokban, esetleg tanácstalan vagy, fordulj bátran a Boszorkánymúzeumhoz!

1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 8.
boszorkanymuzeum888@gmail.com
06 (20) 618 5432

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Marcipán workshop a Boszorkánymúzeumban

Fontos

Beváltható: 2018.01.31.-ig
Az Alkupon megvásárlása után előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 618 5432 • Lemondás legkésőbb 24 órával a lefoglalt időpont előtt lehetséges! • Az időpontokról a Boszorkánymúzeum honlapja ad tájékoztatást (az Oktatás-Információk-Események fül alatt) • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére