12.000 Ft helyett 5.990 Ft: Bor, mámor, Balaton - romantikus kalandjáték a magyar tengernél párok részére a KalandRandi jóvoltából

KalandRandi
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 50% 6.010 Ft
KalandRandi
Balaton
info@kalandrandi.hu
www.kalandrandi.hu/

Akció Leírása

Fedezzétek fel a Balaton rejtett szépségeit egy titkos küldetés során!

Tudnivalók a játék menetéről:

  • Az egyenlegeteken az Alkuponnal megszerzett kredit nem évül el, a randi-küldetés az Alkupon beváltása után bármikor indítható. Indítás után viszont két hét áll a rendelkezésetekre, hogy a sikeres megoldást feltöltsétek!
  • Az instrukciós levél alapján Nektek kell kitalálnotok, pontosan mi az első cél.
  • A játék hétfőtől vasárnapig, 9.00-től 18.00-ig bármikor szabadon játszható.

Egyéb tudnivalók:

  • Miután az indító instrukciós levélből kitaláltátok, mi az első Balaton-környéki titkos helyszín, az utazás és az esetleges szállásfoglalás már a Ti feladatotok. Jó hír viszont, hogy a játék akár egy nap alatt is teljesíthető, így minderre nincs feltétlenül szükség, ha éppen a közelben nyaraltok.
  • A sikeres teljesítéshez szükségetek lesz GPS-re, QR-kód olvasóra, nethasználatra alkalmas eszközre, papírra és tollra.
  • Az egyes helyszíneken előfordulhat némi költség (pár száz forintos belépő), de szorgalmas kutatómunka útján belépés nélkül is teljesíthető a küldetés.

Mozi, vacsora, séta? Romantikusan hangzik, ám ha Ti ezen már túl vagytok, és egy izgalmas programra vágytok, esetleg terveztek még egy balcsis kiruccanást - mondjuk Balatonszentgyörgy és Badacsony között -, közben csinálnátok valami szokatlant és kalandosat, ez a program Nektek lett megálmodva!

Kössétek össze a rejtélyes nyomozás és az önfeledt nyaralás élményét! Közös küldetésetek során unalmas útikönyvek helyett a KalandRandi furfangos feladványai jelölik ki utatok állomásait. Kövessétek a nyomokat és fedezzétek fel együtt a Balaton partjának rejtett szépségeit!

A Balatonszentgyörgy és Badacsony közötti küldetés akár egy nap alatt is teljesíthető, de tipikusan két nap a javasolt időtartama. Érdemes tehát a játékot egy balatoni utazással egybekötni.

KalandRandi - a kaland vágya, a vágy kalandja

A KalandRandi a valós világban játszódó, rejtélyes és izgalmas küldetések szervezésére vállalkozik, amelyeket választott partnerrel együtt, határidőre kell végrehajtani. Ismerkedni is lehet, párok számára pedig a játék a szórakozás egy új formája.

Jó szórakozást kívánunk!

Balaton
info@kalandrandi.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Romantikus kalandjáték a Balaton nyugati medencéjében párok részére (2 főnek) a KalandRandi jóvoltából. A küldetés Balatonszentgyörgy és Badacsony között játszódik. Izgalmas feladványok megfejtése közben fedezhetitek fel a látnivalókat. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.09.30.-ig
Az Alkupon megvételét követően regisztráció szükséges a KalandRandi weboldalán: kalandrandi.hu • Ezt követően a regisztrált felhasználónév, a kuponszám és titkos kód megadása szükséges emailben: info@kalandrandi.hu • A KalandRandi weboldalán történő aktiválás után megkapjátok az instrukciós levelet

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére