12.000 Ft helyett 4.990 Ft: Derítsd ki, mi bánt - komplett allergia és élelmiszer intolerancia vizsgálat a Harmónia Szigete jóvoltából

Harmónia Szigete
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 58% 7.010 Ft
Harmónia Szigete
1036 Budapest, Bécsi út 67. (Bécsi Udvar)
www.facebook.com/harmoniaszigete/

Akció Leírása

Tudd meg, milyen ételek bevitelével kell óvatosan bánnod!

Az allergia és az élelmiszer intolerancia nemcsak, hogy sok kellemetlenséget eredményez, de a közérzetre is negatívan hathat. Ha veled is előfordult már, hogy bizonyos ételek elfogyasztása után problémákat észleltél, de nem tudod pontosan, mely összetevőkre reagál így szervezeted, élj az Alkupon kínálta lehetőséggel!

Járj a gondok végére az allergia és élelmiszer intolerancia vizsgálattal! Ez egy fájdalommentes, tűszúrás nélküli elektro-akupunktúrás diagnosztikai felmérés, amely kimutatja azokat az anyagokat, amelyekre a szervezeted túlérzékeny. Sőt, olyan ételérzékenységek is kiszűrhetők vele, amiket a vérteszt nem mutatott volna ki.

A Harmónia Szigetéről

A Harmónia Szigete segít, hogy újra egyensúlyba kerülhess önmagaddal, önvalóddal. A kezelések célja, hogy testileg, lelkileg megpihenj, felüdülj, felfrissülj, és újult erővel, könnyedén vehesd a mindennapi élet embert próbáló kihívásait. Ezáltal rátalálhatsz a boldogabb, egészségesebb élet felé vezető útra.

Legyen szép napod!

1036 Budapest, Bécsi út 67. (Bécsi Udvar)

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Komplett allergia és élelmiszer intolerancia vizsgálat egy főnek a Harmónia Szigete jóvoltából. A teszttel olyan ételérzékenységek is kiszűrhetők, amiket a vérteszt nem mutatott volna ki. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.07.04.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: szendrodi.maria@upcmail.hu

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére