12.000 Ft helyett 3.990 Ft: Tisztítsd meg az érzelmi életed és szabadulj meg karmikus problémáktól - reinkarnációs utazás

Illés Erika e.v.
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 67% 8.010 Ft
Illés Erika e.v.
1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 11.
rainbow.illes@gmail.com
www.rainbowjosda.hupont.hu/

Vélemények

A. Marianna

Nagyon sokat segített, hogy továbblendüljek az életemben, ezért örökké hálás leszek!

D. Imre

Nem igazán hiszek az ezoterikus dolgokban, ennek ellenére érdekes élmény volt a kártyajóslás. Betalált!

B. Zoltán

Ajándékba adtam valakinek az Alkupont, aki spirituális beállítottságú, nagyon örült neki és élvezte a foglalkozást.

Akció Leírása

Reinkarnációs utazás! A világ minden szeretete a tiéd lehet, mert a boldogság a Te döntésed!

A reinkarnációs utazás, olyan tibeti technika, mely segítségével feltárulhatnak előtted előző életbeli élményeid. Főleg gyógyítás a célja, hiszen rengeteg olyan érzelmi blokkot hurcolunk magunkkal, a tudatalattinkban, melyek - bár nem vagyunk tudatában - úton útfélen gátolnak bennünket félelmek, konfliktusok stb. formájában az élet különböző területein - legyen az magánélet, munka, stb.

Mindezek mellett segít az önismeretben, ami gyógyulásokat eredményezhet, oldja a karmikus terheket, melyek megélése ismeretük hiányában sokkal nehezebb lenne, felismerésekre tehetünk szert, melyek segítik jelenlegi életutunkat.

Előző életeink megtapasztalása, nem is hinnénk, milyen sokat segít megérteni jelen életünk elakadásait. Útmutatással szolgál és betegségeidre is megoldásokat kínál! Ebben a tibeti szimbólumokkal behívható, előző életek átélése során nem kerülsz hipnózisba.

Az utazás alatt végig tudatodnál leszel. Amennyiben vissza-vissza térő, megoldatlan problémáid vannak, akár párkapcsolati akár lelki, illetve fizikai, egy ilyen utazás segít feloldani azokat és szembesít velük.

Rengeteg gyógyulás köszönhető ennek a módszernek!

Az utazás természetesen szimbólumos. A szimbólum védelmet ad mind a fizikai testnek, mind a tudatnak, csak annyi élményt enged felhozni, amennyit még fel tudsz dolgozni anélkül, hogy kárt szenvednél, tehát nincs kockázat.

Fontos, hogy az utazást megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: ilyen pl. a kemény-, és lágy drogok, az alkohol, tapaszok, és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót, vagy morfinszármazékot tartalmaz.

Ajánlatos kipihenten érkezni, hogy meg legyen a megfelelő energiaszint!

Legyen szép napod!

1114 Budapest, Móricz Zsigmond körtér 11.
rainbow.illes@gmail.com
Nyitva tartás: bejelentkezés alapján

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Reinkarnációs utazás a Rainbow Jósdában. Az utazás időtartama: 1-1,5 óra. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2019.04.30.-ig
Az Alkupon vásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges e-mailen: rainbow.illes@gmail.com • Csak 18 év felettiek vehetik igénybe a szolgáltatást • Terhesség alatt, a második trimesztertől nem javasolt

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére