12.000 Ft helyett 3.990 Ft: Mikroáramos arcfiatalítás, hyaluronszérum bejuttatása a bőrbe mezoterápiával, arcemelés és mimikai ráncok feszesítése az Aphrodité Szépségszalonban

Aphrodité Szépségszalon
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 67% 8.010 Ft
Aphrodité Szépségszalon
1033 Budapest, Kórház u. 7.
+3630/684-6112
aphroditeszepseg.hu/

Akció Leírása

Komplex kezelés mimikai ráncok ellen hyaluronsavval, mikroárammal és mezoterápiával

A hyaluronsav jótékony hatásairól más sokszor megemlékeztünk, most ezt a szuper anyagot felhasználva, ám más kezelésekkel kiegészítve veheted fel a harcot elsősorban a mimikai ráncokkal szemben. Az Aphrodité Szépségszalon egy komplex kezeléssel készült, hogy arcbőröd még ragyogóbb és simább legyen, s akár éveket is letagadhass valós korodból!

A kezelés menete

Első lépésben hyaluronos bőrradír használatával megtisztítják arcodat, majd következik a mikroáramos arcfiatalítás ultragél használatával. Harmadik lépésben hyaluronsavas szérumot juttatnak bőrödbe tű nélküli mezoterápiás géppel, végül pedig hyaluronos hidratáló krémet használnak.

A mikroáramos kezelés lényege

A mikroáramos kezelés talán kevésbé ismert eljárás, lássuk, miről is van szó! Alkalmazható öregedő, petyhüdt bőrre, szem körüli táskák ellen. Segíti az arckontúr újraformálását, összehúzza a pórusokat és az ereket. Alkalmazható a szemöldök megemelésére, a nyak és toka izmainak edzésére, formálására. Javítja a bőr színét a nyirokrendszer aktivizálásán keresztül. A kezelés fájdalommentes és kifejezetten látványos idősödő arcbőrön. Egy mikroáramos kezeléssorozat 12, egyenként 1 órás alkalomból áll.

Tű nélküli mezoterápia

A készülék az elektroporáció és az elektro-ozmózis technikáját alkalmazza injekciók nélkül. Ezek könnyedén megnyitják az akvaporin csatornákat, amelyek a bőrnek szállítják a szükséges tápanyagokat és hatóanyagokat, egyszóval kezelik a bőrproblémák minden típusát. Segítenek abban, hogy a tápanyagok, hatóanyagok gyorsan és hatékonyan elnyelődjenek, segítik a bőr anyagcseréjét és rugalmasan tartják a bőrt.

Nevezz be Te is erre a komplex arckezelésre, hiszen az egymásra épülő modern technológiák sokkal többre képesek, mint a hagyományos módszerek, mégis természetesek, hiszen a bőr saját funkcióit aktivizálják!

Legyen szép napod!

1033 Budapest, Kórház u. 7.
+3630/684-6112

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Mikroáramos, hyaluronsavas arcfiatalítás mezoterápiával az Aphrodité Szépségszalonban. Arcemelés, bőrfeszesítés, szemöldökök megemelése és a mimikai ráncok feszesítése

Fontos

Beváltható: 2016.03.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 684 6112 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére