12 napos törökországi körutazás tengerparti pihenéssel Antalyában, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 39517
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

319.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 39517

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Kappadókia természeti és kulturális kincseit, s lazíts a tengerparton Antalyában!

Opciók

  • 2022. október 12.: , 319.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást repülővel Budapestről, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
  • Repülőtári illetéket
  • Személyenként 1 db max.20 kg súlyú és maximum 158 cm (3 oldalirány együttes összege!) méretű feladandó poggyászt
  • Program szerint 11 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
  • Félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)
  • Alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást

Az ár nem tartalmazza

  • Az étkezésekhez italfogyasztást (helyszínen fizetendő)
  • Fakultatív programon való részvételt
  • Az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
  • Belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
    • Belépők és jegyek tájékoztató árai: 140 EUR
  • Idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
  • Kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
  • Szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást: 6.840 Ft
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 92.000 Ft
  • 15-24 fő esetén: 12.500 Ft/fő

Fakultatív programok (15 főtől)

  • Boszporuszon hajóval + Dolmabache Palota belépővel: 70 EUR
  • Antalaya, hajózás, ebéddel: 40 EUR
  • Perge és a Düden-i vízesés, ebéddel: 30 EUR
  • Kappadókia - Hangulatos török est: 30 EUR
  • Török fürdő masszázzsal: 30 EUR (belépővel)
  • Hőlégballonozás Kappadókia felett: 200 EUR

Program

1. nap: Budapest – Isztambul

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Isztambulba, a Boszporusz metropoliszába. Transzfer a szállodába, majd menetrendtől függően szabadidő. Vacsora és szállás Isztambulban.

2. nap: Isztambul

A mai napon Isztambullal ismerkedünk: Hippodrom tér, Kék Mecset (Sultan Ahmed dzsámi), Ayasofya (1500 éves bizánci ortodox bazilika, korábban mecset, 2020 óta viszont aktív mecsetként funkcionál), a Topkapi szultáni palota és hárem. A városnézést követően szabadidő, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajózás a Boszporuszon a világhírű Boszporusz-hídhoz! A tengerről láthatjuk a Topkapi palotát és a dombra épült óvárost. Hajózásunkat követően a Yeni dzsámiba teszünk bepillantást majd a közelben lévő fűszerbazárban illatozzuk meg a friss fűszereket, melyekből vásárolhatunk is.

3. nap: Ankara és Kappadokia (740 km)

Reggeli után elhagyjuk Isztambult és Ankara felé indulunk. Útközben pihenőt tartunk a Sós-tónál. Ankarában az Anatóliai Kultúrák Múzeumába látogatunk. Itt Kis-Ázsia több ezer éves múltjáról tanúskodó hettita, fríg, urartu és egyéb leleteit, tárgyait, ékírásos agyagtábláit láthatjuk. Tovább utazunk Kappadókiába, ahol két éjszakán át szállásunk lesz.

4. nap: Kappadókia mesés tájain (100 km)

Egész nap Kappadókia páratlan, mesébe illő tájain barangolunk. Látni fogjuk a göremei templomvölgyet sziklába vájt kolostoraival és templomait csodálatos freskóival. Meglátogatjuk a Zelve völgyében sziklába vájt barlangvárost, Kappadókia szimbólumát, a furcsa alakú „tündérkéményeket” (erózió által kialakított sziklatornyok). Uçhisan erődjéről csodálatos kilátás nyílik Kappadókiára. Eljutunk Derinkuyuba, a lélegzetelállító, több szintes földalatti városba, majd utunk végén Avanosban egy ónix műhelyt látogatunk meg. Fakultatív ajánlataink: hamam (hagyományos) török fürdő, hőlégballonozás Kappadókia felett, hangulatos török est. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

5. nap: Az Antalya-i Riviéra és Konya (550 km)

Kappadókiából reggeli után a Földközi-tenger legvarázslatosabb részén fekvő Antalya tartományba utazunk. Útközben meglátogatjuk a Sultanhani karavánszerájt. Konyába utazunk tovább, Mevlánáról és a kerengő dervisekről híres, bibliai eredetű ikóniumba. Ellátogatunk a 15.000 férőhelyes aspendosi színházba, melyet a világ legjobban megmaradt ókori színházaként tartanak nyilván. Vacsoránk és szállásunk 3 éjszakán át Antalyában lesz.

6. nap: Antalya és hajóval Phaselis

Egész nap szabadon dönthet antalyai programjáról. Fakultatív ajánlatunk: Tartson velünk jachtkirándulásra Antalya legszebb öbleihez! A török Riviéra mentén hajózva – ahol páratlanul mély, azúrkék színű tenger - kikötünk a Három-sziget kalóz-öblöknél, láthatjuk Phaselis antik város romjait, ahol Nagy Sándor is töltötte a téli hónapokat. Fürdési lehetőség, ebéd a hajón.

7. nap: Perge és a Düdeni-vízesés. Antalya óvárosa

Ezt a napot is kihasználhatja napozásra, de dönthet másképpen is! Fakultatív ajánlatunk: Autóbusszal Pergébe indulunk félnapos kirándulásra. Perge az antik Pamphilia leggazdagabb városa. Megtekintjük a felső és az alsó Düdeni vízeséseket. Visszafelé sétálunk az antalyai óvárosban, a Hadriánus kaputól a kikötőig. Antalyába visszatérve városnézéssel folytatódik fakultatív programunk, majd szállásunkra térünk vissza.

8. nap: Pamukkale és Hierapolis: a természet csodái (430 km)

Reggel Pamukkaléba indulunk, a gyógyvízzel töltött, teraszos mészkő medencékhez, a természet csodájához, majd Hierapolist, az ókori világ legfontosabb romjait tekintjük meg. (Temetkezési hely páratlan nekropoliszával, Anatólia egyik legszebb díszítésű színházával.) Sétálhat a gipszből és mészkőből kialakult travertin teraszokon, ha időnk engedi, fürödhet a több ezer éves szódafürdőben. Fürdés után továbbutazunk, szálláshelyünk 2 éjszakán át Kusadasiban lesz.

9. nap: Ephesos (50 km)

Reggeli után Ephesosba, az ókori világ legjelentősebb kereskedelmi központja felé vesszük utunkat. Ephesosban többek között láthatjuk az ókori világ hét csodájának egyikét, az Artemis templom maradványait, a házat, ahol Szűz Mária utolsó éveit élte, a Szent János bazilikát, ahol az Evangélium íródott. Ellátogatunk egy bőráruházba (termékbemutató és vásárlási lehetőség). Délutánra visszatérünk Kusadasiba, szabadidő.

10. nap: Pergamon (380 km)

Megreggelizünk, majd a nap folyamán látogatást teszünk a hellenisztikus világ kulturális központjában, Pergamonban. Megtekintjük az Akropoliszt. Szállásunk Ayvalikban vagy Canakkale-ban lesz.

11. nap: Trója – Isztambul (350 km)

Megreggelizünk, majd a homéroszi antik városba, Trójába látogatunk. Továbbutazva átkelünk a Dardanellákon és Rodostóba utazunk. Felkeressük a Rákóczi házat, majd utunkat Isztambul felé folytatjuk, ahol szállásunk is lesz.

12. nap: Isztambul – Budapest

Reggeli után menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, majd hazautazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos törökországi körutazás tengerparti pihenéssel Antalyában, repülőjeggyel, illetékkel, félpanzióval, 4*-os szállással, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére