12 napos nagy vietnámi körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 12 főétkezéssel, transzferekkel, programokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 42021
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

915.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 42021

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Vietnámot egy felejthetetlen körutazáson!

Opciók

 • 2023. február 8-19.: , 915.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A repülőjegyeket (beleértve a Vietnámon belüli 2 repülőjáratot is) a 23 kg-os feladható poggyásszal
 • A reptéri illetékeket
 • 9 éjszaka szállást
 • 9 büféreggelit
 • 12 főétkezést (ebéd vagy vacsora)
 • Az útlemondási biztosítást
 • Az idegenvezetést
 • A transzfereket
 • A helyi autóbuszos közlekedést
 • A Halong-öbölbeli kétnapos hajózást a fenti programleírás szerint
 • A felsorolt programokat belépődíjakkal
 • A vízumügyintézéshez szükséges meghívólevél díját

Az ár nem tartalmazza

 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap
 • Vízumdíj Vietnámba: 25 USD (készpénzben a helyszínen fizetendő)

Felár

 • Egyágyas felár: 166.000 Ft

Program

1. NAP:

Elutazás Budapestről egyszeri átszállással Vietnámba.

2. NAP: HANOI

Érkezés Észak-Vietnámba, Hanoi repülőterére helyi idő szerint a déli órákban. Vietnám fővárosa a Vörös-folyó partján fekszik, Ázsia egyik „legzöldebb” fővárosának tartják, számos park és tó található a város területén. Már az érkezés napján elkezdjük az ismerkedést a várossal, illetve részt veszünk egy hagyományos vízi bábszínházi előadáson. A vízi bábszínház egy vietnámi specialitás, a XI. századtól kezdve terjedt el a Vörös-folyó deltavidékének rizsföldjein, ahol az emberek vízben állva dolgoztak. Szállás Hanoiban (2 éj).

3. NAP: HANOI

Az egész napos városnézés során először a Ho Si Minh Komplexumba látogatunk. Itt található a parlament, az elnöki palota, Ho Si Minh házai és a híres egyoszlopos pagoda. Ezt követően a város legértékesebb történelmi emlékét, az Irodalom Templomát nézzük meg. Az épületegyüttesben volt valaha Vietnám első egyeteme. Látványos része a városnézésnek a Francia Negyedben tett körutazás is, a szép épületek közül kiemelkedik az Operaház, mely a híres párizsi operaház mintájára épült a XX. század elején. A városnézés egyik fő attrakcióját a rendkívül egzotikus, nyüzsgő óváros felfedezése jelenti majd.

A nap folyamán ellátogatunk még az 1500 éves Tran Quoc pagodához is (a legrégebbi Vietnámban), és megnézzük a híres Néprajzi Múzeumot, mely kiválóan mutatja be az összes vietnámi népcsoport életmódját, kultúráját, szokásait.

4. NAP: HALONG-ÖBÖL (KÖZEL 24 ÓRÁS HAJÓZÁS)

Elutazás Hanoiból Vietnám (és talán egész Délkelet-Ázsia) első számú természeti csodájához, a Halong-öbölbe (kb. 3 órás buszozás). Itt egy két és fél Balatonnyi területen közel 2000 sziget található, különleges sziklaalakzatokkal és többnyire dús vegetációval. A hajózás a szigetek között egy életre szóló élmény. Mi majdnem egy egész napot töltünk egy 4 csillagos hajón. A déli órákban szállunk hajóra és másnap késő délelőtt érünk vissza a kikötőbe. Az éjszakát is a fedélzeten töltjük (szép kétágyas, fürdőszobás kabinokban – 1 éj). A hullámzás a Halong-öbölben kevésbé jellemző a rengeteg szigetnek köszönhetően, ráadásul éjszaka egy kimondottan védett helyen horgonyoz le a hajó. A hajóút során teljes ellátásban részesül a csoport, és a gyönyörű táj élvezetén kívül lehetőség lesz egyéb érdekes tevékenységekre is (pl. megtekintünk egy látványos barlangot az egyik szigeten, sötétedés után főzőshow, napkeltekor Tai Chi oktatás a fedélzeten stb.).

5. NAP: HALONG-ÖBÖL, TRANG AN (SZÁRAZ HALONG-ÖBÖL)

Egy könnyű reggeli után még tovább gyönyörködhetnek utasaink ebben az egyedülálló tájban, majd egy bőséges étkezéssel zárul hajókirándulásunk. A késő délelőtti órákban indulunk tovább autóbusszal Vietnám egy másik csodás tájegységéhez, Trang An-ba, amit szoktak Száraz Halong-öbölnek is nevezni. Az elnevezés találó, hiszen hasonló a táj, csak itt a különleges formájú hegyek erdejében nem tengervíz van, hanem rizsföldek.

Délután egy kis buszos körutazást teszünk ezen a titokzatos tájon (fotószünettel), majd elfoglaljuk a szállodai szobákat a szomszédos nagyvárosban, Ninh Binh-ben (1 éj).

6. NAP: TAM COC CSÓNAKTÚRA, BAI DINH KOLOSTOR

Kora délelőtt egy másfél órás csónaktúrán veszünk részt a Száraz Halong-öbölben. A kellemes csónakázás során a turisták nem győznek álmélkodni a hely szépségén. Ez a keskeny vízi út 3 alkalommal is egy-egy barlangon megy keresztül, ami még izgalmasabbá teszi a kirándulást. (A Trang An – a Száraz Halong-öböl – is része az UNESCO világörökségnek.) Ezen a gyönyörű tájon található a Bai Dinh buddhista kolostor egy gyönyörű pagodával (az egyik legnagyobb Vietnámban), melyet szintén meglátogat a csoport.

Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Közép-Vietnámba, Hue városába. Szállás (2 éj).

7. NAP: HUE

Egész napos program Hue-ban, Vietnám korábbi fővárosában, mely a Nguyen dinasztia alatt császári székhely volt. Hue Vietnámnak a történelmi emlékekben talán leggazdagabb városa, az építészetet kedvelők fő desztinációja. A város jellemzői a szép pagodák, a monumentális császári síremlékek, a gazdag múzeumok.

A városnézés során hajózunk majd a Parfüm folyón, megnézzük a Thien Mu pagodát, Tu Duc császár mauzóleumát, valamint a császári család citadelláját (a Tiltott várost). A programban szerepel az egészen egyedülálló hangulatú Dong Ba piac felkeresése is.

8. NAP: HAI VAN-HÁGÓ ÚTJA, DANANG, MÁRVÁNY-HEGYEK, HOI AN

Utazás egy szép panoráma úton Danang városa irányába. Az útvonal része a Hai Van-hágó útja. Ez a tengerpart felett kanyargó szerpentin egyike Vietnám leglátványosabb hegyi autóútjainak, egyúttal egyfajta választóvonal Észak- és Dél-Vietnám között.

A tengerparti Danang Közép-Vietnám legnagyobb városa, szokták nevezni a hidak városának is. A város egyik fő nevezetessége a Cham Múzeum, mely sokak szerint a cham művészet legnagyobb gyűjteménye. A Champa egy ősi civilizáció, mely a mai Közép- és Dél-Vietnám teljes partvidékén virágzott az V. századtól. Ezt a birodalmat hódította meg északról Vietnám a XVIII. században.

A múzeum megtekintése után a Danang fő látnivalójának tartott Márvány-hegyekhez utazunk (öt látványos hegy egymás mellett márványból és mészkőből). A hely különlegességét fokozzák a barlangok, az ősi hindu és buddhista szentélyek, pagodák. Az egyik hegy tetejére 156 lépcső vezet, ahonnan pompás kilátás nyílik a többi hegyre, a környező tájra és a tengerpartra.

A délutáni órákban érkezünk meg a közeli Hoi An városába, szállás (2 éj). Hoi An Délkelet-Ázsia egyik fő kereskedővárosa volt a XVI. századtól, és az ősi óvárosa egészen kiváló állapotban megmaradt. Már érkezés után lehetőség lesz egy sétára az óváros hangulatos, színes lampionokkal kivilágított utcáin.

9. NAP: MY SON (VIETNÁM ANGKORJA), HOI AN

Délelőtt pihenés, szabad program.

Fakultatív program: My Son (Vietnám Angkorja)

Félnapos kirándulás a közeli My Son romvárosba, melyet Vietnám Angkorjának is szoktak nevezni. Persze az Angkorhoz hasonlítás nyilván túlzás, de My Son meglátogatása mindenképpen nagy élmény az építészetet és az ősi civilizációkat kedvelők számára. Évszázadokkal ezelőtt My Son a Champa birodalom vallási és kulturális központja volt, aztán a hely feledésbe merült a XIX. század végéig, amikor francia régészek feltárták ezt a szép fekvésű hindu templomegyüttest a dzsungel szélén.

A fakultatív program ára: 13.500 Ft

Délután városnéző séta Hoi An bűbájos óvárosában. A séta fénypontja a város jelképének számító ősi fedett híd, melyet a japánok építettek az 1500-as évek végén.

10. NAP: HO CHI MINH CITY (SAIGON)

Reggel transzfer a danangi repülőtérre, elutazás Dél-Vietnámba, Ho Chi Minh Citybe (régi nevén: Saigonba). A késő délelőtti érkezést követően városnézés Vietnám legnagyobb városában, mely az ország legjelentősebb gazdasági központja is. Az egykori francia gyarmati fővárosban még mindig sok szép épület emlékeztet a gyarmati időszakra, például a Notre-Dame katedrális és a Főposta pompás épülete, melyet Gustav Eiffel (a párizsi Eiffel-torony megálmodója) tervezett. A városnézés során látogatást teszünk a vietnámi háború múzeumában és az egészen különleges Ben Thanh piacon is. Szállás Ho Chi Minh Cityben, a városközpont közelében (1 éj).

11. NAP: CU CHI ALAGÚTRENDSZER, HO CHI MINH CITY (SAIGON)

Pihenés a szállodában, illetve szabad program Ho Chi Minh City belvárosában.

Fakultatív program: Cu Chi alagútrendszer

A nap folyamán az érdeklődőkkel ellátogatunk a Saigontól nem messze található Cu Chi alagutakhoz, ahol a vietnámi háborúban a gerillák által ásott alagútrendszer egy darabjának látványos bemutatásában lehet részünk (kb. 4-5 órás program).

A fakultatív program ára: 9.600 Ft

Bár délután a szállodai szobák már nem állnak rendelkezésre, elutazás előtt kényelmes zuhanyzási lehetőséget biztosítunk a szállodában.

Este vacsora, majd transzfer a repülőtérre, elutazás egyszeri átszállással Budapestre.

12. NAP:

Érkezés Ferihegyre a déli órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
Netida Travel Utazasi Iroda
1146 Budapest, Zichy Géza utca 5. 1. em. 2.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

12 napos nagy vietnámi körutazás, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 12 főétkezéssel, transzferekkel, programokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
41 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére