12 napos körutazás 1 főre Közép-Amerikában, 9 napon félpanzióval, 2 napon reggelivel, repülővel, idegenvezetéssel – Panama, Guatemala, Costa Rica

Ajánlat kód: 34037
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

786.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 34037

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Gyönyörködj Közép-Amerika természeti kincseiben egy felejthetetlen körutazáson!

Időpont

  • 2019. október 9-20.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban + 1 éj repülőn
  • Ellátást: 9 félpanzió + 2 reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőjegy 386.000 Ft
  • Repülőtéri illeték kb.  290.000 Ft/fő változhat

Program

1. NAP: BUDAPEST – PANAMA

Repülés átszállással Budapestről Panamavárosba. Transzfer a szállásra (3 éj).

2. NAP: PANAMA VÁROSNÉZÉS

Reggeli után megkezdjük városnézésünket Panamában, mely a Világörökség része. Panama város az ország gazdasági központja. Bankok és világcégek felhőkarcolói találhatók itt. Ezután ellátogatunk a Panama Viejo romjaihoz. Az ország első gyarmata még a XVI. században jött létre, a mostani város határain kívül. Ebéd. Délután a régi városközpontba Casco Antiguába indulunk, ahol a gyarmati építészet dominál. Innen továbbmegyünk a Miraflores Locksba, ez a Panama-csatorna partján van. Közvetlenül alattunk zsilipeznek az óceánokat átszelő hatalmas hajók. Esti órákban érünk vissza szállásunkra.

3. NAP: PANAMA-CSATORNA

Reggeli után van lehetőség arra, hogy az olcsó árfekvésű fővárosban vásárolunk, és egyénileg osztjuk be napunkat. A másik lehetőség során részt veszünk egy kb. 4 órás hajókiránduláson a Panama csatornán, melyet sokan a világ 8. csodájának tartanak, mely az Atlanti-óceánt és a Csendes-óceánt köti össze. A túránk fő látványosságai: Miraflore Locks, Miraflores Lake, Pedro Miguel locks, Gaillar Cut és a legkeskenyebb pont, Gatun Lake. Ebéd a hajón. Útközben láthatjuk a hatalmas óceánjárókat és teherhajókat ahogy zsilipelnek, (mi is fogunk zsilipelni). Programunk befejezése után transzfer a repülőtérre, ahonnan Costa – Rica fővárosába, San Joséba repülünk. Szállás San Joséban.

4. NAP: SAN JOSÉ – TORTUGUERO

Reggel elindulunk a Braulio Carrillo Nemzeti Parkba. Itt szembesülünk először az ország elképesztően gazdag növény- és állatvilágával. Útközben banánültetvényeket is láthatunk, miközben számtalan érdekességet megtudhatunk az ország egyik legfontosabb exportcikkéről. A Tortuguero Nemzeti Parkhoz érve autóbuszunkról átpakolunk kis hajókra, mivel erre a területre nem mehet be gépjármű. Közel két órás hajókázásra indulunk a Tortuguero csatornákon. Magával ragadó látványban lesz részünk, egy igazi egzotikus paradicsomban érezhetjük magunkat. Köröttünk mindenhol az érintetlen természet. Déli órákban érkezünk szálláshelyünkre, ahol frissítő ebéddel kedveskednek nekünk. Szállásunk stílszerűen komfortos fabungalókban lesz. A nap zárásaként megtekintjük a közelben lévő Tortuguero városkát. Sehol egy autó, csak a mosolygó helyi lakosok. Szálláshelyünkön vacsora.

5. NAP: TORTUGUERO

A hajnali órákban egy kb. másfél órás motorcsónakos kirándulásra indulunk. Ekkor egészen más arcát mutatja, a vidék, mint a többi napszakban. A madarak és az állatok a csatornák mentén hatalmas zajjal ébredeznek. A túra csúcspontja a napfelkelte lesz az Atlanti-óceán felől. Visszaérve reggeli. A nap további részében gyalogosan, majd ismét motorcsónakos kirándulás keretében tovább ismerkedünk a Tortuguero Nemzeti Park egyedülálló növény és állatvilágával. A terület a mindennapos esők övezetében van, ezért csapadék várható. A sok eső miatt a vegetáció fantasztikusan változatos és dús. Napközben ebéd, este vacsora.

6. NAP: TORTUGUERO – GUÁPILES – LA FORTUNA

Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat, majd hajóval a Cano Blanco kikötőbe csónakázunk miközben biztos, hogy több állatot fogunk látni a lagunák mentén. Megérkezésünk után megyünk Guápilesbe, ebéd, majd folytatjuk utunkat az ország közepe felé a La Fortuna régióba, melynek területén két ősi vulkán is található, a Chato és az Arenal. Az Arenal vulkánt a világ tíz legaktívabb vulkánjai között tartják számon, annak ellenére, hogy 2010. óta nem volt látványos kitörés. Szállás és vacsora (2 éj).

7. NAP: ARENAL – LA FORTUNA

Kora reggel az Arenal Parkban kezdjük a túránkat, ahol a természet szépségétől eltekintve megtekinthetjük az eredeti 1968‑ból fennmaradt lávafolyam nyomait, túránk végeztével a La Fortuna vízeséshez látogatunk el. Utunk során nagyon szép példáját láthatjuk a Costa Rica-i vidéki életnek, farmokkal, különféle mezőgazdasági területekkel és különleges élővilággal. Megérkezésünk után egy rövid sétát követően megcsodálhatjuk a 70 méter magas vízesést. A zuhatag aljában egy természetes medencét is láthatunk, ennek kristálytiszta vizében a bátrabbak úszhatnak is egyet. Szállás, mint előző nap. Vacsora.

8. NAP: LA FORTUNA – TENGERPART

Reggeli után elhagyjuk a szépséges La Fortunat, és a Csendes-óceán partjára visz utunk. Szállásfoglalás, majd fürdési, pihenési lehetőség a homokos parton.

9. NAP: PIHENÉS

Egész nap fürdés, pihenés. Ekkor van fakultatív program lehetőség is, erről tájékoztatást a helyi partner ad a szállodában. Jelentkezési lehetőség, fizetés a helyszínen.

10. NAP: PIHENÉS

Ezen a napon is fürdés, pihenés.

11. NAP: SAN JOSÉ - HAZAINDULÁS

Reggelit követően visszamegyünk San Joséba. Megérkezés után rövid nézelődés a fővárosban. Főutca, színház… Kora este transzfer a reptérre, majd megkezdjük utunkat, átszállással hazafelé, éjszaka a repülőn.

12. NAP: EURÓPA – BUDAPEST

Dél körüli érkezés az európai reptérre. Átszállás és a délutáni órákban szállunk le a Liszt Ferenc Repülőtérre.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos körutazás 1 főre Közép-Amerikában, 9 napon félpanzióval, 2 napon reggelivel, repülővel, idegenvezetéssel – Panama, Guatemala, Costa Rica

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére