12 napos karibi kaland Kubában, repülőjeggyel, teljes ellátással, Varaderón all inclusive ellátással, programokkal

Ajánlat kód: 35786
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

897.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35786

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt egy vérpezsdítő kirándulás Kubában, ahol csodás tengerpartok, barátságos helyiek és a különleges karibi életérzés vár!

Időpont

  • 2022. december 1.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegy illetékkel a Budapest – Havanna – Budapest, útvonalra, átszállással
  • Közlekedés a körutazáson helyi autóbuszokkal
  • Szállás helyi besorolású középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzó / WC-s szobáiban.
  • Teljes ellátás a 2. nap reggelitől a 7. napon reggeliig
  • Varaderon all inclusive ellátás
  • A meghirdetett programok belépői
  • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

  • Turista kártya (vízum) és ügyintézés díja: kb. 12.500 (Itthon, indulás előtt az irodában fizetendő!).
  • A híres Tropicana Show megtekintése (min. 16 fő): 35.500 Ft / fő (a részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, továbbá az irodában utazás előtt 61. nappal kifizetni!)
  • Szervízdíj / Borravaló: 90,- € / fő (Helyszínen fizetendő!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás: 2%

Felár

  • Egyágyas felár: 177.300,- Ft

Program

1. nap: Budapest – Havanna

Érkezés átszállással Kubába az esti órákban. Transzfer a havannai szállodába, szállás.

2. nap: Havanna

Reggeli után városnézés Latin-Amerika legromantikusabb fővárosában, a megannyi művészt megihlető HAVANNÁ-ban, amely mindenkit rabul ejt. Az egyedülálló hangulatú, igazi karibi nagyváros egy időutazásra csábít minket. Itt egyszerre van jelen a Koloniális kor gyönyörű épületeivel, az ’50-es évek amerikai maffiájának kézjegye, a letűnt korok gazdagsága és a jelen, a retro, a szocializmus. Délelőtt autóbuszos ismerkedés a modern városrésszel. Megállunk a Forradalom terén, ahol a José Marti emlékmű található. Átszeljük a híres tengerparti sétányát a Malecon-t, mely a helyiek egyik kedvenc találkozóhelye. Séta az óvárosban, ahol egymást érik a kulturális és történelmi látnivalók. Megtekintjük a Plaza de Armas-t („Fegyverek tere”), a Kormányzói palotát. A Katedrális tér és a Plaza Vieja („Öreg tér”) sem marad ki a programunkból. Ebéd egy helyi étteremben. Délután megismerjük a rumkészítés folyamatát. Vacsora, szállás.

3. nap: Havanna

Délelőtt Hemingway nyomába szegődünk. Felkeressük egykori lakóházát, mely több, mint két évtizeden keresztül volt otthona és olyan művek születtek ott, mint Az öreg halász és a tenger. A kubai forradalom kitörése után elhagyta Kubát és visszaköltözött Amerikába. Miután elhagyta kubai házát, érintetlenül maradt az épület, és azóta is múzeum. Félig kiivott borosüvegei még mindig az asztalon sorakoznak. Ellátogatunk Cojimar halászfaluba, ahol Pilar nevű horgászhajóját tárolta. Ebéd egy helyi étteremben. Délután szabadidő Havannában. Vacsora, szállás.
Fakultatív programlehetőség: A híres Tropicana Show megtekintése.

4. nap: Viñales-völgy

Továbbutazás a sziget nyugati részébe, Pinar del Rio tartományba. A Havannától kb. 170 km-re lévő festői szépségű VIÑALES-VÖLGY felkerült az UNESCO Világörökség listájára. Ezt a vidéket az ország „zöld” részének is nevezik. Utazás a zöldellő dohányültetvények mentén. Az itt található különleges klíma a titka a kiváló kubai dohánynak, a híres kubai szivar alapanyagának. Ma megismerkedünk a szivarkészítéssel, a dohánytermesztéstől a feldolgozásáig. Következő állomásunk a páratlan szépségű Viñales-völgy, ahol a kilátónál megállva gyönyörködhetünk abban a lélegzetelállító panorámában, melyet a távoli „Mogote-k” vagy „Boglya hegyek”, valamint az alattuk meghúzódó táj nyújt. Ellátogatunk a völgy leglátványosabb cseppkőbarlangjába, az Indián barlangba, melyet gyalogosan és motorcsónakkal járunk be. Ebéd egy helyi étteremben, majd rövid pihenő a Dos Hermanas-völgy különleges sziklafalainál. Itt láthatjuk a híres ókort ábrázoló falfestményt, a „Mural de la Prehistoria-t”, mely egyedülálló technikájával és gigantikus méretével nyűgözi le a turistákat. Délután visszatérés Havannába. Vacsora, szállás.

5. nap: Guama – Cienfuegos

Reggeli a hotelben, majd indulás Cienfuegos felé. Első állomásunk Guama, ahol egy motorcsónaktúrára indulunk a tengerbe vezető természetes lagúnán, a Laguna de Tresoro-n, ahol az érintetlen természetben vízi madarakat figyelhetünk meg, és termeszvárakat is láthatunk. Kikötés a Taino indiánok szigetén, ahol az Aldea Taino rekonstruált indiánfalu hűen tükrözi az őslakos indiánok szokásait. Visszatérve a kikötőbe, látogatás Kuba legnagyobb krokodilfarmján. Itt természetes körülmények között, közvetlen közelről figyelhetjük meg az óriáshüllőket, több százat is egyszerre. Látogatás a „krokodil óvodában”, ahol a bátrabbak kézbe is vehetik a még veszélytelen újszülötteket. Ebéd egy helyi étteremben. Továbbutazás CIENFUEGOS-ba. Rövid megálló a Palacio de Valle palotánál, melynek építészeti gazdagsága egyedülálló. A francia telepesek által alapított település érdekessége az egyedi, európai jegyeket magánviselő építészeti stílusa. Belvárosi séta keretében folytatjuk az egykori arisztokraták városának felfedezését: Prado, José Marti tér, Thomas Terry színház (kiváló akusztikájáról híres), katedrális. Vacsora, szállás.

6. nap: Trinidad – Playa Ancón

Reggeli a szállodában, majd indulás TRINIDAD-ba, mely több mint 500 éve alapított koloniális kisváros. Egykor cukorültetvényeinek köszönhette gazdagságát. Itt ismét egy újabb arcát fedezzük fel az országnak. A város különlegessége, hogy sértetlenül megőrizte a koloniális kor hangulatát. Girbe-gurba kis utcácskáin sétálva az az érzésünk, mintha visszarepültünk volna az időben. Városnézés az UNESCO világörökség részévé nyilvánított óvárosban: Plaza Mayor, Contra Bandido torony, katedrális, La Santissima Trinidad tér. Betérve a híres Canchanchara bárba, megkóstolható Trinidad autentikus itala, a cukornádpálinkából és mézből, máig eredeti recept alapján készített különleges Canchanchara koktél. Ebéd egy helyi étteremben. A délutánt Playa Ancón strandján töltjük, ahol kedvünkre strandolhatunk a Karib-tengerben. Visszautazás Cienfuegosba. Vacsora, szállás.

7. nap: Santa Clara – Varadero

Reggeli a szállodában, majd indulás SANTA CLARA-ba. Az ország közepén fekvő város a kubai forradalom során vívta ki jelentőségét, hiszen itt dőlt el a forradalom sorsa 1958 decemberében, amikor a Che Guevara vezette hadosztály elfoglalta az utánpótlást szállító páncélvonatot. Megtekintjük a híres páncélvonatot, illetve a Che Guevara Mauzóleumot is, ahol a híres hadvezér és több társa nyugszik. Továbbutazás VARADERO-ba. Ebéd a szállodában, majd délután pihenés, szabadidő. Vacsora, szállás.

8 – 9 – 10 – 11. nap: Varadero

Szabadidő, pihenés a tengerparton, all inclusive ellátás a szállodában. VARADERO Kuba legelőkelőbb üdülőhelye. A XIX. század végén néhány cárdenasi család telket vásárolt a 19 km hosszú félszigeten és nyári rezidenciákat építettek. Gyorsan a gazdagok felkapott üdülőhelye lett a környék, amelyet Castro 1959-es forradalma után megnyitottak mindenki számára. Ma elsősorban kanadai és európai vendégek körében népszerűek itt a fehér homokos strandok a világoskék vízzel. Napközben animációs programok, esti Show műsor biztosítja a szórakozást a szállodában. Választható fakultatív programlehetőségek: pl. kirándulás katamaránnal, Jeep Safari, mélytengeri horgászat stb. Szállás.

12. nap: Varadero – Matanzas – Havanna

Délelőtt szabadprogram. Ebéd a szállodában, majd kora délután utazás a repülőtérre. Útközben megállunk egy rövid városnézésre Kuba Athénjának is nevezett MATANZAS városában. Hazautazás átszállással, éjszaka a repülőn.

13. nap: Budapest

Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 napos karibi kaland Kubában, repülőjeggyel, teljes ellátással, Varaderón all inclusive ellátással, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére