A karamell egy sokak által kedvelt édesség, amely a különböző finomságok fontos díszítőjeként is szolgálhat. Lehet folyékony, lehet szilárd, lehet tejes-krémes, minden formájában imádjuk! Ugyanakkor megmunkálása korántsem olyan egyszerű, mint elfogyasztása.
Ajánlatunk keretében most a Bourbon Konyha nyújt lehetőséget a sütés és a karamell kedvelőinek! Ha Te is azok közé tartozol, akik márpedig igenis túl akarnak járni a kényes karamell eszén, akkor itt a helyed! Ezen a 4 órás kurzuson megtanulhatod a karamell helyes elkészítésének minden csínját-bínját!
Megtudhatod, hogy kell helyesen megfőzni, mi az isomalt cukor legfontosabb jellemzője, mik az előnyei és mennyi féle felhasználása létezik a cukrászipar berkein belül. A karamell elkészítése mellett ráadásul annak megfestését is megtanulhatod, így a legközelebbi önálló díszítésnél már a színpaletta bármely árnyalatával meglepheted a családodat.
Első lépésként a karamell húzását tanuljátok meg, valamint az alapfolyamatokat. Majd különböző karácsonyi motívumokat, virágokat, leveleket és szalagot készíthettek ebből az ízletes alapanyagból, mégpedig különböző ünnepi színekben! Az így elkészített alkotásokat pedig ezután egy tortán rendezitek el. A kreativitásnak és a cukrásmesterségnek ez a foka már művészet! Káprásztasd el barátaidat és családodat az elkészült díszeiddel, amelyet a tanfolyam után mindenki hazavihet!
Információk a kurzusról:
- A kurzus maximum létszáma 10 fő/kurzus
- A szükséges eszközöket a helyszínen biztosítják
- Előzetes bejelentkezés minden esetben szükséges!
- A kurzus időpontja - 2014. november 13., 17 óra
- A kurzust tartja Sipos Péter, cukrászmester
- A tanfolyam időtartalma 4 óra
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról