1.160.000 Ft helyett 939.000 Ft: Utazd körbe a titokzatos Thaiföldet, Kambodzsát és Vietnámot – 14 nap 3*-os szállással, magyar nyelvű idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 28269
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

939.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28269

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Íme, egy emlékezetes utazás, ha Thaiföldnél is tovább merészkednél Dél-kelet Ázsia izgalmas világában!

Utazás dátuma: nem fix, az Utas igényeihez mérten tudjuk szervezni az utazást!

A csomag tartalma 2 főnek:

  • 14 nap / 13 éj szállás 2-ágyas szobában, 3*-os szállodában - 5 éj Bangkokban (Thaiföld), 3 éj Siem Reapben (Kambodzsa), 2 éj Phnom Pengben (Kambodzsa), 3 éj Saigonban (Vietnám)
  • Bőséges reggeli és 3 vacsora - a programleírás szerint (1-1 vacsora Siem Reap, Phnom Penh és Saigonban)
  • A felsorolt programok
  • Magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt
  • Ayutthaya, Siem Reap, Phnom Penh útvonalon privát autóval / riksával történő közlekedés
  • Privát túra privát idegenvezetéssel
  • Reptéri transzferek (Bangkok, Saigon), repülőjegy a Saigon - Bangkok útvonalra 20 kg/fő feladható poggyásszal, 1-1 kézipoggyásszal (7 kg), VIP buszjegy Bangkok - Siem Reap - Phnom Penh – Saigon között

Fontos tudnivalók:

  • Figyelem! Az ár nem tartalmazza a BBP- és sztornóbiztosítást, illetve a repülőjegyet Budapest – Bangkok – Budapest között!
  • Helyszínen fizetendő: kambodzsai vízum (e-visa 50 USD / fő), vietnámi kilépési illeték (28 USD / fő), további vacsorák igény esetén, mosoda, telefonszámla, wellness-használat, belépőjegyek (összesen kb. 110 USD / fő)
  • Figyelem! Szintén külön fizetendő: vietnámi vízum - a helyszínen nem lehet felvenni, utazás előtt a magyarországi nagykövetségen igényelni szükséges!
  • VIP fakultatív programok, magyar nyelvű idegenvezetéssel: Bangkok Tour I., II., III., Ayutthaya, Bangkok úszópiac, Kanchanaburi (ezek részleteiről, árairól érdeklődj az utazási irodánál!)

Juss el oda, ahol több ezer éves ókori romvárosok, őszinte, barátságos emberek, ökörháton utazó gyerekek, rizsteraszok és káprázatos naplementék várnak! Ismerkedj meg Thaiföld, Kambodzsa, Vietnám, e három ország izgalmas, színes mindennapjaival!

Egzotikus keleti kultúra, gyönyörű építészeti kincsek, varázslatos tájak, rejtett szépségek, érdekes helyi szokások és ízek - fedezd fel velünk mindazt, amit ez a vidék tartogat, és gazdagodj egy életre szóló élménnyel!

Íme, a részletes program!

  • 1. nap: Bangkoki érkezés (Thaiföld)

A repülőjárat menetrendjétől függően érkezés a thai fővárosba, Bangkokba, ahol képviselőnk névre szóló táblával vár benneteket az érkezési szint „Meeting Point” részénél. Szállás elfoglalása Bangkokban (5 éj). Szabad program.

  • 2. nap: Bangkoki városnézés I. (Thaiföld)

Reggeli után utazás BTS-sel (Skytrain) és hajóval a Rattanakosin-sziget-re, ahol a történelmi belváros található. Első látnivalónk a lenyűgöző Grand Palace, azaz a Királyi Palota lesz, amelyen belül ékességét a Smaragd Buddha szobrot is megcsodálhatjuk. Ezt követően átsétálunk a világ legnagyobb fekvő Buddha szobrához, a Wat Pho-hoz. A templomegyüttesben található a legrégebbi thai tradicionális masszázs iskola is. A mai napon interaktív múzeum keretében megismerjünk Thaiföld történelmét a Museum of Siam, Discovery Museum segítségével. Az ismeretterjesztő tárlat után a Chayo Praya folyón átkelve a khmer stílusú Wat Arun-t, azaz a Hajnal-templomát nézzük meg.

Fakultatív programként lehetőség lesz 45 perces fakultatív hajókirándulást tenni a klongokon, Bangkok régi folyóparti cölöpös házai között, ahol még egy kisebb úszópiacot is szerencsénk lehet megtekintenünk. A hajókirándulás program ára: 770 THB/fő (kb. 28 USD/fő, helyszínen fizetendő). Késő délután visszaérkezés a szállodába.

  • 3. nap: Bangkoki városnézés II. (Thaiföld)

Reggeli után utazás MRT-vel (metróval) a kínai negyedbe. Első állomásunk a Lumpini park lesz. Itt láthatunk tai chi-zókat, taoista pagodát, kocogókat és akár varánuszt is, egy kellemes séta keretén belül a felhőkarcolók tövében kialakított trópusi parkban.

Ezt követően a világ legnagyobb (5,5 tonna) arany ülő Buddha szobrát nézzük meg a Wat Traimit-ban. Majd bepillantást nyerünk egy helyi taoista templom és kórház mindennapjaiba. Sétálunk Bangkok egyik legrégebbi kereskedelmi utcáján, a Yaowarat Road-on. Ezután hajóra szállunk és leutazunk a Banglaphu negyed-be, ahol egy helyi pub-ba elfogyasztunk egy jó pohár hideg sört vagy üdítőt. A frissítő után a híres Koa San Road-ot keressük fel, ahol igen kedvező áron vásárolhatunk szuveníreket. A vásárlás után tovább indulunk és az abszolút monarchiát felváltó alkotmányos monarchia jelképét, a Demokrácia Emlékművet nézzük meg.

Továbbá a bangkoki főpolgármesteri hivatal előtt álló Giant Swing, azaz a hatalmas kínai hintát is felkeressük, majd a Wat Saket, azaz az Aranyhegyen álló Buddhista templomot nézzük meg, ahonnan csodás kilátás nyílik a fővárosra. Késő délután visszaérkezés a szállodába.

  • 4. nap: Bangkok – Ayutthaya - Bangkok kirándulás (Thaiföld)

Reggeli után utazás MRT-vel a bangkoki főpályaudvarra. Vonattal továbbutazás az egykori Ayutthayai Királyság fővárosába, Ayutthayá-ba. A menetidő kb. 2 óra hossza. Ayutthaya (UNESCO) az ázsiai civilizáció központja volt, amíg a burmai csapatok le nem igázták sziám birodalmát. A jó állapotban lévő romok trópusi környezetben lenyűgöző látványa tárul elénk. Lehetőségünk lesz egy elefánt telepre ellátogatnunk, ahol fakultatív program keretében bejárhatjuk a városrészt az ormányosok hátán. Délután vonattal Bangkokba utazás, majd MRT-vel a szállodába.

  • 5. nap: Bangkoki szabadnap (Thaiföld)

Szabad program a thai fővárosban.

  • 6. nap: Bangkok – Siem Reap (Kambodzsa)

Reggeli után utazás privát mikrobusszal a bangkoki Mo Chit 2 autóbuszpályaudvarra, ahol a nemzetközi, menetrendszerinti VIP autóbusszal továbbutazunk Kambodzsába, Siem Reap-be. Az autóbusz 9:30-kor indul a thai fővárosból. A menetidő kb. 6-7 óra hossza (határátlépés gyorsaságától függ). Érkezés Siem Reap városába késő délután. Szállás elfoglalása és közös khmer táncesttel egybekötött vacsora (3 éj).

  • 7. nap: Siem Reap - Angkor Wat

Reggeli után felfedezzük Angkor romjait. Elsőként az Angkor Wat-ot és a közelében lévő templomokat keressük fel. Kb. 30 km2-es körzetben több mint egy tucat szentély található. A IX. századtól az uralkodók építették ezeket a templomokat saját temetkezési helynek. A legszebb és az egész területnek névadó temploma, az Angkor Wat megtekintésével kezdődik délelőtti programunkban. A több kilométernyi kődombormű, a díszes oszlopok, kőfaragványok felejthetetlen élményt jelentenek. Késő délután a Bakheng templomhoz sétálunk fel, és onnan tekinthetjük meg a naplementét.

  • 8. nap: Siem Reap

Egész napos szabad program. Lehetőség van egyénileg további siem reapi / angkori templomokat bejárni, vagy a közeli Tonle Saap tóhoz leutazni.

  • 9. nap: Siem Reap – Phnom Penh (Kambodzsa)

Reggeli a szállodában, majd utazás menetrendszerinti buszjárattal, Phnom Penh-be. Szállás elfoglalása, a fővárosban 2 éjszakát töltünk el. Délután szabad program.

  • 10. nap: Phnom Penh (Kambodzsa)

Reggeli után felkeressük a khmer stílusú Királyi Palotát, a csodás Ezüst pagodát és a vörös khmerek rémtetteit bemutató Tuol Sleng Múzeumot. Délután sétálhatunk a főváros folyópartjánál és vásárolhatunk a helyi piacon is.

  • 11. nap: Phnom Penh – Saigon (Vietnám)

Reggeli a szállodában, majd utazás menetrendszerinti busszal Ho Chi Minh Citybe, régi nevén Saigon-ba. A menetidő kb. 6 óra hossza. Délután érkezés, szállás elfoglalása (3 éj). A régi Saigon, mai nevén Ho Chi Minh City volt a fővárosa Dél-Vietnámnak. Vietnám egyesülése után Hanoi lett a főváros, de Saigon továbbra is kereskedelmi és gazdasági központ maradt. Délután közös városnézés során megtekintjük kívülről az egykori elnöki palotát, amely a háború idején katonai főhadiszállás volt.

  • 12. nap: Saigon kirándulás I. Mekong-delta (Vietnám)

Reggeli után indulunk egy egész napos Mekong-delta kirándulásra. A Mekong-folyó Kínából ered, és keresztülfolyik Délkelet-Ázsián. Saigon után ömlik a Dél-Kínai tengerbe. Az odaút során elmélyülhetünk a kambodzsai táj szépségében, érintetlenségében, és közben megannyi rizsföld szegélyezi utunkat. A kirándulás alatt vietnami kis hajóval járjuk be a delta vidéket. Láthatunk cukorkakészítést durian gyümölcsből, kóstolhatunk kígyópálinkát, kikötünk több kis szigeten, megnézünk egy rizsfeldolgozó manufaktúrát, egy méhfarmot, hallgathatunk folklór énekeseket, részt veszünk gyümölcs - és teakóstolón, miközben körülöttünk rengeteg növény, virág és a természet hangja lengi be a tájat. Egy szép kis szigeten helyi finomságokat ebédelünk. A folyó menti gyümölcsültetvényeket bejárjuk. Ökrös szekéren utazunk tovább, aztán sampanon evezős csónakkal folytatjuk utunkat a vízipálmák övezte csatornákon. A program után késő délután visszaérkezés a szállodába.

  • 13. nap: Saigoni kirándulás II. Chu Chi alagutak, Saigon városnézés (Vietnám)

Reggeli után privát mikrobusszal utazás a város közelében található labirintusrendszerhez, amelyet a gerillák az amerikai katonai bázis alá építettek több emelet magasságban, ez a Chu Chi labirintusok. Délután visszaérkezés a Saigonba, majd közös séta a belvárosban. Megnézzük a Binh Tay piacot. Úgy tartják, hogy Vietnámban a maga zsúfolt sokszínűségével élmény itt vásárolni. A kereskedők itt Mamon istenének áldoznak. Csupa vibrálás és csupa zümmögés a standok világa. Megnézzük az Újraegyesítés Palotáját és a vietnámi Notre Dame-ot is. Ezt követően szabadprogram következik.

Este fakultatív program keretein belül, lehetőség van a vietnámi tradícionális vízi bábelőadás megtekintésére. A jegy ára: 17 USD/fő.

  • 14. nap: Saigon – Bangkok

Reggeli után szabad program. Menetrendtől függően transzfer a Saigoni repülőtérre. Visszautazás Bangkokba.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Indokínai körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel 2 főnek. 14 nap / 13 éj szállás 2-ágyas szobában, 3*-os szállodában, reggeli és 3 vacsora, a felsorolt programok, magyar nyelvű idegenvezetés az egész út alatt. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére