114.000 Ft helyett 63.990 Ft: Séta Párizsban, a szerelem, a romantika és a fények városában, 4 nap/3 éjszaka 2 személy részére reggelivel, az Ibis Clichy Centre Mairie vendégeként

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

63.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
4 rue Marcellin Berthelot, 92110 Clichy, Franciaország
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Hódítsátok meg Párizst, a romantika, a művészek és művészetek, a hírességek, a parfümök, a divat, a kávéházak, a múzeumok és kiállítások városát!

Az ár tartalmazza

3 éjszaka 2 fő részére standard kétágyas szobában, 3x svédasztalos reggeli 2 fő részére, ingyenes internet elérhetőség

Az ár nem tartalmazza

Idegenforgalmi adó 1,1 EUR/fő/éj

Opcionális (a helyszínen fizetendő)

Nyilvános parkolás lehetséges a közelben (foglalás nem szükséges), 10 EUR per nap áron. Az összes 10 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat már meglévő ágy használata esetén. A szobákban nem áll rendelkezésre pótágy.

Ibis Clichy Centre Mairie

A 2017. második felében renovált Ibis Clichy Centre Mairie szálloda ma 53 kényelmes és stílusos szobával várja a vendégeit. A Clichy központjában található szálloda a Szajna közelében, egy csendes utcában, a belvárostól jól megközelíthető helyen fekszik. A Mairie de Clichy metróállomás (13-as vonal) a Kyriad Paris - Clichy Centre közelében található. A vendégek a Champs-Élysées sugárútra alig 15 perc alatt, a Saint Lazare pályaudvarra pedig 10 perc alatt juthatnak el. A szálloda szobái modern, minden igénynek megfelelő berendezéssel várják az itt megszálló vendégeket. A szobákhoz saját fürdőszoba, ingyenes wifi elérhetőség, síkképernyős TV és kényelmes ágy tartozik.

Ne hagyjátok ki az Eiffel-torony megtekintését (vegyetek előre jegyet online!), ami a város egyik jelképének számít! Párizs legnevesebb bevásárló utcája, valamint legszélesebb sugárútja a Champs-Élysées is remek programokat kínál: romantikus séták, világmárkák, a helyi elegancia kínálatát nyújtó üzletek és hangulatos kávézók állnak rendelkezésre. I. Napóleon és a mindenkori francia hadsereg dicsőségét hirdető a Champs-Élysées végpontján, a Charles de Gaulle téren található Diadalív is Párizs nagyon ismert látnivalója.

A Concorde tér Párizs egyik legnagyobb tere, kb. a város közepén, mellette a gyönyörű Tuilériák kertje. A Szajna folyó északi partján van, közel a III. Alexander hídhoz, amitől néhány száz méterre áll az Eiffel-torony. A La Défense negyed Európa legnagyobb üzleti negyede, rengeteg felhőkarcolóval és számos más műalkotással.

A monumentális katedrális, a Notre Dame, nem csak Párizs, de az egész ország szimbóluma, Párizs katolikus katedrálisa a középkor óta. Itt található az ország 0 km-es köve is. A művészetek kedvelői megtekinthetik az Operát, a Sacré-Coeurt, a Sainte-Chapelle - Szent Kápolnát, vagy a világ egyik legszebb kastélyának tartott Versailles kastélyt.

Párizsban található a világ egyik legismertebb művészeti múzeuma, valamint Franciaország legnagyobb múzeuma XIX. sz. előtti alkotások számára, a Mona Lisának is otthont adó Louvre. Gyerekeknek és az örök gyerek felnőtteknek, az egész családnak a legkiválóbb és felejthetetlen program a világhírű Disneyland, ami Párizstól kb 30 km-re található.

Szállodavoucher.com

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

4 rue Marcellin Berthelot, 92110 Clichy, Franciaország
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Romantikus városnézés Párizsban, 4 nap/3 éjszaka 2 személy részére reggelivel, az Ibis Clichy Centre Mairie vendégeként

Fontos

Beváltható: 2018.10.28.-ig
2018.05.02.-2018.10.28 • Kizárt időpontok: ápr. 27-28, jún. 15, szept. 7-9, 21-22, okt. 5-6, 20-21 - minden más dátum előzetes egyeztetés alapján foglalható • Vásárlást követően az Alkupont voucherre kell váltani a kuponkódok megadásával a http://regisztracio.szallodavoucher.com honlapon található űrlap segítségével • Ezt követően szállást foglalni az alábbi linken tudsz: http://foglalas.szallodavoucher.com/ • A már meglévő foglalás módosítása az utazás előtt 8 nappal lehetséges, különben a voucher használtnak tekintendő • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére