Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

111.500 Ft helyett 85.900 Ft helyett: Kirándulás a Balkán elfeledett tájain, kulturális sokszínűség és érdekes helyszínek, 8 nap/7 éjszaka 1 főre félpanzióval, buszos utazással

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

85.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
111.500 Ft 23% 25.600 Ft
Netida Travel Utazasi Iroda
Szarajevó, Bosznia-Hercegovina
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Akció Leírása

A balkáni térség elfeledett arcát, annak soknemzetiségű egyvelegét, színes kulturális örökségeit fedezheted fel ezen az izgalmas kiránduláson! Az út 5 országon – Horvátország, Bosznia, Montenegró, Albánia, Szerbia – és azok történelmi városain át vezet.

Opciók

 • Május 24-31. között: 111.500 Ft helyett 85.900 Ft
 • Szeptember 26-október 3. között: 116.500 Ft helyett 89.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Autóbuszos utazást
 • 7 éjszaka szállás
 • Félpanzió
 • Megadott programok
 • Magyar idegenvezetőt

Az ár nem tartalmazza

 • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás díját (Classic: 4.520 Ft/fő)
 • Útlemondási díjat (1,3%)
 • Foglalási díjat (1.500 Ft/fő)
 • Üdülőhelyi díj: 12 évig: 1.500 Ft/fő; 12 évtől: 3.900 Ft/fő
 • Üdülőhelyi díjat
 • Fakultatív programokat és a belépőket

Szállás

 • 1 éj Bosznia - Mostar környéke Hotel***, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban
 • 5 éj Montenegró - Canj Hotel Villa Fontana**, 2-3 ágyas (családi 4 ágyas) fürdőszobás szobákban, hűtő, igény szerint klíma (2 EUR/szoba/éj).
 • 1 éj Szerbia - Szendrő környéke Hotel***, 2-3 ágyas fürdőszobás szobákban

3. és 4. ágyon 12 évig

 • Május 24-31.között 69.900 Ft
 • Szeptember 26-október 3. között 73.900 Ft

Egyágyas felár

 • Május 24-31. között 27.900 Ft
 • Szeptember 26-október 3. között 27.900 Ft

Felárak és belépők

 • Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

Fakultatív programok (min 25 fő esetén)

 • Albánia: 30 EUR/fő
 • Kotori öböl, Kotor, Budva: 25 EUR/fő
 • Fishpiknik: 25 EUR/fő
 • Skadari-tó, Bar, Stari Bar: 30 EUR/fő
 • Belépők a helyszínen kb. 40 EUR/fő
 • Fakultatív programok kedvezményes csomag: 4 kirándulás: 110 EUR helyett csak 100 EUR/fő!

FIGYELEM!

 • Az albán fakultatív kiránduláson résztvevők úti okmányának a beutazástól számított 3 hónapig még érvényesnek kell lennie! Minimum létszám: 35 fő.

Fel és leszállási lehetőség 2018.05.24-05.31.

 • Budapest (Blaha Lujza tér és Campona), Dunaújváros, Paks, Szekszárd, Pécs, Mohács.
 • Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza): Nyiregyháza: 8.990 Ft

Fel és leszállási lehetőség 2018.09.26-10.03.

 • Budapest (Blaha Lujza tér és Nagyvárad tér), Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged.

1. nap: Szarajevó

Indulás reggel 06.00 órakor Budapestről. délutáni órákban érkezés a Dinári-hegységet körülvevő Miljacka folyó partján Bosznia „büszke” fővárosában, Sarajevo-ban, ahol észak és nyugat kultúrája találkozik. Itt lett merénylet áldozata Ferenc Ferdinánd osztrák trónörökös, ami ürügyül szolgált az első világháború kirobbantásához. Szarajevó a világ egyetlen városa, ahol néhány száz méteren belül katolikus és ortodox templom, mecset és zsinagóga is található. Szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: Mostar, Dubrovnik

Reggeli után irány a Neretva folyó mentén fekvő, tragikus sorsú város, Mostar. A jellegzetes, hangulatos muszlim utcákon sétálva elérjük a lenyűgöző újjáépített kőhidat, mely a kultúrákat kapcsolja össze Boszniában. Ez a történelmi jelentőségű híd Csontváry Kosztka Tivadart is megihlette. Továbbutazunk, majd a világörökség egyik büszkeségét, Dubrovnikot keressük fel. Városnézés helyi idegenvezetőnkkel a költők által „földi mennyországnak” nevezett városban. A Földközi-tenger térségének műemlékekben és kulturális örökségekben egyik leggazdagabb városában sétálva pár órára visszatérünk a múltba: Pile kapu, Mincena torony, Szt. Balázs templom. Utána mindenki kedvére barangolhat a hangulatos ódon utcákon, és a fantasztikus panorámával rendelkező várfal mentén. Továbbutazás a montenegrói szálláshelyre.

3. nap: Pihenés vagy fakultatív „fishpiknik” (félnapos)

Fürdéssel és ebéddel egybekötött hangulatos hajókirándulás egy lakatlan és gyönyörű öbölhöz. Ez a nap valódi kikapcsolódás a mindenapokból, a krisztály tiszta Adria mellett, egy pohár borral és ízletes ebéddel, melyet a hajó legénysége készít nekünk. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

4. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Cetinje, Kotor, Budva

Mesébe illő élmény csalogat az egész napos fakultatív autóbuszos kirándulásra, mely során a Montenegrónak nevet adó impozáns Fekete-hegy környékét ismerjük meg. Az egykori főváros, Cetinje felé vesszük utunkat, ahol megtekintjük az uralkodó egykori rezidenciáját, a Biliárd-lakot és a Történelmi Múzeumot. Végezetül ellátogatunk a felemelő Szt. Péter kolostorhoz. Utunk a lenyűgöző Kotori-öböl keleti csücskébe, a magas hegyek ölelésében fekvő, festői Kotor városába vezet. Sétálunk a világörökség részeként számon tartott középkori város labirintus jellegű szűk utcáin, és a templomokat körülölelő terein. Ezután a tengerpart mentén délre, Budva városába indulunk, mely eredetileg egy kis szigetre épült. Itt a modern világ és a középkor egyedi összhangban egészíti ki egymást. Sétánk után továbbhaladunk a szálláshelyünkre. Részvételi díj: 25 EUR/fő.

5. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás: Albánia (Shkodra, Tirana, Durres)

Elképzelhetetlenül sok felfedezés vár minket az egész napos autóbuszos fakultatív kiránduláson Albániában, a Sasok Földjén. A napot az illír időkre visszanyúló történelemmel rendelkező, ódon hangulatot árasztó Shkodra-ban kezdjük. Ezt követően az albán fővárosba, Tirana-ba megyünk, mely fénykorában karavánutak központjaként virult a lenyűgöző Dajti-hegy lábánál. Buszos és rövid gyalogos városnézés során részesei lehetünk a főváros múltjának és jelenének, megismerkedünk a város nevezetességeivel, mint Skenderbeg tér, Dzsámi és a városháza. Ezt követően az albán tengerparton Durres felé vesszük az irányt. A tengerparton sétány, a belvárosban pedig hangulatos éttermek, kávézók, cukrászdák és üzletek várják az utazókat. Megnézzük a város ókori amfiteátrumát, amelyhez kis, mozaikokkal díszített kápolna is tartozik. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

6. nap: Pihenés vagy fakultatív kirándulás Bar, Stari Bar és hajókirándulás a Skadari tavon

 Reggeli után felkeressük Bar városát, ahol pálmákkal és leanderekkel tarkított gyönyörű mediterrán sétány vezet minket a strandoktól egészen a kikötőig. A hangulatos tengerparti úton kellemes kávézókba, koktélbárokba botlik az ember. A parttól eltávolodva, Stari Bar óvárosa és annak ódon vára az elmúlt évszázadok fantasztikus építészeti, történelmi örökségét eleveníti fel. Meglátogatjuk a legendák világát idéző „Olive a Mirovica” nevű olajfát, melynek kétezer éves ágai alatt számos haragos család békült ki. A nap második felét a térség legnagyobb tava mellett kezdjük, egy ízletes ebédet fogyasztva, a festői szépségű Skadari-tó partján. A területen Montenegró Albániával osztozik, itt megcsodálhatjuk Európa leggazdagabb madárrezervátumát is. Ezután hajóra szállunk és gyönyörködhetünk a tó varázslatos víztükrében és a partot övező tájban. Részvételi díj: 30 EUR/fő.

7. nap Ostrog kolostor, Moraca kanyon

Reggeli után búcsút intünk a montenegrói partoknak és a "Fekete hegyek" felé vesszük az irányt. A mai utunk természeti és építészeti szépségekben bővelkedik. Az Ostrog kolostor szerb ortodox templom Montenegróban, magasan, egy hegybe építve. A legnépszerűbb zarándokhely Montenegróban, és az egyik leglátogatottabb templom a Balkánon, mely a múltról, a jelenről és a jövőről tanúskodik, vallásról, kultúráról, a montenegrói nép hagyományairól, amely évszázadok óta ezen a területen él. Majd a Moraca kanyonon keresztül, Szerbia felé indulunk. Szállás elfoglalása és vacsora.

8. nap Galambóc vára

Reggeli után ismerkedünk a Galambóc vár gazdag múltjával, mely a Duna folyó partján magasodik és annak mozgalmas történelméről tanúskodik. Néha a Monarchia kezében, néha pedig a törökök által birtokolt támadási pont volt. Benézünk a felújított, XIV. századi várba, a magasba emelkedő tornyaiból gyönyörködünk a Duna szoros látványában. Élményekkel feltöltődve irány Magyarország. Hazaérkezés az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

FIGYELEM! A kedvezmény eltérő lehet, pontos árat a végleges kalkuláció tartalmaz forintban! Árképzési tájékoztató.

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1074 Budapest Harsfa utca 21
Netida Travel Utazasi Iroda
1074 Budapest, Hársfa utca 21.
Szarajevó, Bosznia-Hercegovina
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás a Balkán elfeledett tájain, kulturális sokszínűség és érdekes helyszínek, 8 nap/7 éjszaka 1 főre félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Az akcióról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát az akció leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 3 munkanapon belül érvényesítsd az Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00
Oldal tetejére