11 napos körutazás Angliában és Skóciában, busszal, kompátkeléssel, 9 reggelivel és 8 vacsorával, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 33660
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

529.000 Ft

Opciók

Korlátozott darabszámban!

Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
Ajánlat kód: 33660

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

 

Kirándulj a skót felvidéken, látogass el mesébe illő brit kastélyokhoz és fedezd fel London nyüzsgő városát egy nagy angliai és skóciai körutazáson!

Opciók

  • 2024. júl. 20-30. B: , 591.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Az autóbuszos utazást
  • A kompátkelést Angliába és a visszautazást a Csatorna Alagúton
  • 10 éjszaka szállást
  • 9 reggelit és 8 vacsorát
  • Az útlemondási biztosítást
  • A felsorolt programokat
  • Az idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők
  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 510 Ft/nap

Felár

  • Egyágyas felár: 197.000 Ft

Szállás

9 éjszaka színvonalas, jó középkategóriás szállodákban, kétágyas, fürdőszobás szobákban; 1 éjszaka odaútban a hajón, kétágyas, fürdőszobás kabinokban.
„A” jelű csoport: 3 éjszaka Londonban 4 csillagos szállodában a Heathrow repülőtér közelében. A szállodától London központja autóbuszunkkal kb. 35 perc alatt érhető el.
„B” jelű csoportok: 3 éjszaka London környékén 3 csillagos szállodában. A szállodától London központja autóbuszunkkal 50-60 perc alatt érhető el.

Fontos

  • Odaútban a hajón történő utazás alatt (a 2. nap estéjétől a 3. nap reggeléig) a részvételi díj nem tartalmaz étkezést. A hajó éttermében természetesen lesz lehetőség vacsorázni, illetve reggelizni.
  • Visszaútban a németországi tranzitszálláson nincs vacsora, mert az időeltolódás miatt elképzelhető, hogy 21 óra után ér oda a csoport. Egy autópálya melletti étteremben lesz lehetőség vacsorázni.

Program

1. NAP:
Elutazás Székesfehérvárról a Piac téri parkolóból reggel 4.45-kor. Budapestről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pályaudvartól. Utazás a Tatabánya – Győr – Hegyeshalom – Linz – Nürnberg útvonalon. Szállás Németországban, a Rajna-vidéken (1 éj).

2. NAP: ANTWERPEN
Utazás az Aachen – Antwerpen – Rotterdam útvonalon. Útközben megálló Antwerpenben, közös séta a legfontosabb nevezetességekhez: gyönyörű katedrális és főtér, húscsarnok, Schelde-part, vár stb. Az esti órákban behajózás, majd utazás az Északi-tengeren, Anglia keleti partjai mentén. Éjszaka a hajón, kétágyas, fürdőszobás kabinokban (1 éj).

3. NAP: HADRIANUS FALA, JEDBURGH, ABBOTSFORD KASTÉLY
Érkezés az angliai Kingston upon Hull város kikötőjébe a reggeli órákban, majd továbbutazás autóbusszal a világörökséghez tartozó Hadrianus falához. A falat a rómaiak építették 120 km hosszúságban a sziget teljes szélességében a barbár kelta törzsek elleni védekezésül. Jó állapotban lévő maradványai Nagy-Britannia legjelentősebb római-kori emlékét jelentik (UNESCO világörökség). Továbbutazás Skóciába, pihenő egy bájos kisvárosban, Jedburgh-ban (XII. századi apátság látványos romjai).
A következő programunk a Melrose városka melletti Abbotsford kastély festői szépségű kertjének és belső termeinek megtekintése. Itt töltötte életének utolsó éveit a világhírű skót író, Sir Walter Scott.
Szállás Közép-Skóciában (3 éj).

4. NAP: CULROSS, EDINBURGH
Kora délelőtt egy órás séta egy ódon hangulatú városkában, Culrossban, melynek épületei a késő középkori Skóciát idézik. Ezután városnézés Edinburgh-ban, Skócia fővárosában: a középkori óváros, a város szíve – a Princes Street, a XVIII. századi (György-korabeli) szép terek, a Calton hegy pazar panorámát nyújtó kilátója stb. Edinburgh-t sokan Európa egyik legszebb városának tartják, és valóban kevés városban ötvöződnek ilyen nagyszerűen a természeti adottságok az ember alkotta látványosságokkal. A városnézés után lehetőség múzeumok közös megtekintésére (Skót Whisky Múzeuma, Királyi Vár a skót koronázási jelvényekkel, Skót Nemzeti Galéria).

5. NAP: SKÓT-FELVIDÉK, BLAIR KASTÉLY, LOCH NESS, FORT AUGUSTUS, GLEN COE
Kirándulás a romantikus Skót-felvidékre. Az út végcélja a Loch Ness-i tó. A programban szerepel: Blair kastélya (az egyik legszebb kastély Skóciában) és Urquhart vára a tóparton, ahonnan a legtöbben szokták figyelni a szörny felbukkanását. Ezután pihenő egy hangulatos városkában, Fort Augustusban, a Kaledóniai-csatorna különleges zsiliprendszerének megtekintése. Késő délután visszautazás a szállodához egy látványos útvonalon, a vadregényes Glen Coe völgyön keresztül.

6. NAP: GRETNA GREEN, YORK
Utazás Észak-Anglia legszebbnek tartott városába, Yorkba. Útközben ismerkedés a híres Gretna Green-i kovácsműhellyel a skót-angol határ skót oldalán. Yorkban a hatalmas katedrális megtekintése, séta a városban, majd szabad program. Lehetőség a látványos Viking Múzeum meglátogatására. Szállás Leeds környékén (1 éj).

7. NAP: CAMBRIDGE, DUXFORD
Utazás Cambridge-be, Anglia híres egyetemi városába. Séta a városban az ódon történelmi épületek között (college-ok, Kerek templom stb.). Délután szabad program, ajánljuk a puntolást a Cam folyón, mely minden cambridge-i látogatásnak szinte kötelező része. Lehetőség a duxfordi Repülési Múzeum meglátogatására is. Szállás Londonban vagy környékén (3 éj).

8. NAP: LONDON
5-6 órás autóbuszos és gyalogos városnézés Londonban (Tower-híd, a City felhőkarcolói, Szent Pál-székesegyház, Hyde Park, Buckingham-palota, Piccadilly, Trafalgar tér, Parlament, Westminster-apátság stb.). A városnézés után marad egy kis szabadidő is.

9. NAP: WINDSOR, LONDON
Délelőtt az angol királyi család nyári rezidenciájának, a hatalmas Windsori kastélynak a megtekintése. Délután szabad program Londonban, illetve a Fehérvár Travel idegenvezetője segítségével lehetőség további nevezetességek meglátogatására (British Museum, National Gallery – mindkettő a világ híres múzeumai közé tartozik).

10. NAP: CANTERBURY, CSALAGÚT
Délelőtt utazás Canterburybe, az anglikán egyház központjába, Anglia egyik legszebb kisvárosába. A monumentális katedrális megtekintése, majd ismerkedés a várossal. A kora délutáni órákban a Csatorna Alagúton átkelés a kontinensre. Utazás a Calais – Bruges – Brüsszel – Aachen útvonalon a Rajna-vidéki tranzitszálláshoz (1 éj).
Megjegyzés: Kis eséllyel előfordulhat, hogy a Csatornán való átkelés hazaúton is komppal történik.

11. NAP:
Hazautazás a Frankfurt – Nürnberg – Linz – Hegyeshalom – Győr – Tatabánya útvonalon. Érkezés Budapestre, majd Székesfehérvárra a késő esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje a 8-9. napokon a múzeumok foglalásának és nyitvatartásának függvényében felcserélődhet. Ennél az úttípusnál sok belépőjegyet előre kell megvásárolni. Bár munkatársaink kellő időben teszik ezt, kis eséllyel előfordulhat, hogy elfogynak a helyek egy nevezetességhez, hiszen a világ minden országából egyre több turista szeretné látni az Egyesült Királyság fő attrakcióit. Ebben az esetben helyettesítő programot ajánlunk a környék látnivalói közül.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

11 napos körutazás Angliában és Skóciában, busszal, kompátkeléssel, 9 reggelivel és 8 vacsorával, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
33 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére