108.700 Ft helyett 88.000 Ft: Éld át a nyár legszebb pillanatait Jesolóban – 8 nap a Hotel Internationalban reggelivel, főszezonban

Ajánlat kód: 27889
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

88.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27889

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a napsütést Olaszország egyik közkedvelt, homokos partszakaszán!

A voucher tartalma egy főnek:

  • 8 nap / 7 éj a Hotel International**-ban, Jesolóban, az olasz Adrián
  • Büféreggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetés

Fontos tudnivalók:

  • A buszos út ára: 25.000 Ft / fő
  • Egyéni utazás is lehetséges
  • Egyágyas felár: 34.500 Ft / fő (egyedülállókat tudnak párosítani, így nem kell felárat fizetni)
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás külön köthető
  • A csomagár nem tartalmazza a fakultatív programok és belépők árát
  • A strandhasználat (2 db nyugággyal és egy napernyővel szobánként) és az idegenforgalmi adók (60 € / felnőtt, 40 € / gyermek), valamint a városi behajtási illetékek külön, a helyszínen fizetendők, euróban
  • Svédasztalos vacsora igénylése: 4.800 Ft / felnőtt / nap, 3.500 Ft / gyermek / nap (az ár az utazási irodában, előre történő fizetéssel értendő – a helyszínen 18 és 12 € / fő / nap áron igényelhető a vacsora)
  • Az utazás kényelmes, modern autóbusszal és idegenvezetővel történik
  • Indulás Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnoktól, a Homokóra környékéről, reggel 6 órakor (találkozó 30 perccel korábban)
  • További felszállási lehetőségek: Budapest, Székesfehérvár, a Balaton déli partja, Nagykanizsa (előzetes egyeztetés szükséges)

A pezsgő életű Jesolo az Adriai-tenger északi csücskében, Olaszországban, Velencétől nem messze található. Hosszan elnyúló, homokos partja révén sokak kedvenc nyaralóhelye, egy valódi turistaparadicsom. Sekély vize a kisgyermekes családok körében is igen népszerűvé teszi. Olyan szórakozási lehetőségeket is kínál, mint pl. a Tropicarium vagy éppen az Aqualandia.

A jesolói Hotel International a tengerpartnál lévő, kétcsillagos szálloda. 2-3-ágyas szobái toalettel és zuhanyzóval rendelkeznek. A strandhasználati díj révén szobánként 2 nyugágy és egy napernyő biztosított a parton, így igazán kényelmesen lazíthatsz a tengernél.

Program:

  • 1. nap Reggel indulás: Felszállás a Déli pályaudvarnál (1.kerület), a Hotel Mercure mellett Koronaőr köz-ben. Utazás, este érkezés a szálláshelyre.
  • 2-7. nap Strandolás, szabad program, a környék felfedezése. Lehetőség van fakultatív programokon is részt venni (pl. Garda-tó, Velence-Murano-Burano).
  • 8. nap Reggeli után indulás hazafelé. Érkezés Budapestre az esti órákban várható.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 nap / 7 éj a Hotel International**-ban, Jesolóban, az olasz Adrián egy főnek. Büféreggeli és magyar nyelvű idegenvezetés. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az utazás fix időpontja: 2018.07.14. – 07.21

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére