10.800 Ft helyett 4.890 Ft: 30 perc talpreflexológiai kezelés, 30 perc mézes méregtelenítő hátmasszázs és kötőszövet-lazító köpölyözés

Varázslatok Szigete
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.890 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.800 Ft 55% 5.910 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

3 Alkupon eladva

Varázslatok Szigete
Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06

Akció Leírása

Tegyél egészségedért talpreflexológiai kezeléssel, mézes hátmasszázzsal és köpölyözéssel!

Az ár tartalmazza

  • 25 perc talpreflexológiai kezelés
  • 30 perc mézes méregtelenítő hátmasszázs kötőszövet-lazító köpölyözéssel kombinálva

Fontos információ:

  • Ezt a kezelést a Reider Áron végzi, tel: 06 70 328 7801; Szerda, péntek egész nap és csütörtök reggel

A reflexzónákban vannak idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel vannak kapcsolatban. A sikeres kezelések magyarázata, az ideg pályákon keresztül, az agyba eljuttatott gyógyító ingereket, amelyek, betegség, panasz esetén, fájdalmas ingerek révén, beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Segít a hozzá kapcsolódó szervek vérkeringésének javításában, funkciók optimális működésében, az egész test energetikailag harmonikus működésének helyreállításában. Szelíd, holisztikus módszer, mellékhatásoktól mentes.

A kezeléscsomag második része a hátmasszázs! A masszázs javítja a vér és nyirok keringést, tisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, feloldja a stressz okozta csomókat az izmokban, ezáltal szabad utat biztosít az energia keringésnek, feloldja fizikai és lelki blokkokat, relaxál, nyugtat, harmonizál energetikailag, revitalizál, feltételeket biztosít a testi és lelki egészségünkhöz, segít ellazulni, és egyensúlyba hozni a szervezet működését. A mézes masszázs, a méz tápláló hatóanyagai révén, pedig jót tesznek a szervezetednek, s a bőrödnek is.

Végül, de nem utolsó sorban, következik a köpölyözés, amely külső, fizikális gyógymód. Számos betegség, panasz gyógyítható az akupunktúrás pontokra helyezett köpölycsészékkel. Kiváló a megelőzésre, a testi és lelki frissesség megtartására: méregtelenít, javítja a nyirok- és anyagcserét, testsúly csökkentő hatású, fokozza a bioenergia áramlását, helyreállítja a yin-yang egyensúlyt. A köpölyözés a Chi ingerlésének leghatásosabb módszere.

Alexa rendel

„Azt vallom, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Ha úgy érzed, hogy magadévá tudod tenni a nézeteimet és a gyógyuláshoz való megközelítésemet, és ha nem is vagy beteg, de segítségre vágysz a válaszok megtalálásához, keress meg!” - Brezenák Alexandrina.

Legyen szép napod!

Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
Hétfő, kedd és csütörtök délután vehető igénybe az akció

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

30 perc talpreflexológiai kezelés, 30 perc mézes méregtelenítő hátmasszázs és kötőszövet-lazító köpölyözés

Fontos

Beváltható: 2018.10.17. - 2018.11.30.
Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 328 7801 • Egy vásárló csak egy Alkupon vásárolhat saját részre és egyet ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 08:45-17:00
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1074 Budapest Hársfa utca 21, 2 em.
(ÉTK Irodaház, 24-es kapucsengő)

Hétfő - Péntek: 8:45-17:00

November 10-én, december 1-jén és december 15-én is a megszokott nyitvatartás szerint (8:45-től 17:00-ig) vagyunk nyitva.
21 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére