10.800 Ft helyett 3.990 Ft: 30 perc talpreflexológiai kezelés, 30 perc mézes méregtelenítő hátmasszázs és kötőszövet-lazító köpölyözés

Varázslatok Szigete
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.800 Ft 63% 6.810 Ft
Varázslatok Szigete
Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
www.facebook.com/Alexarendel/

Akció Leírása

Tegyél egészségedért talpreflexológiai kezeléssel, mézes hátmasszázzsal és köpölyözéssel!

Az ár tartalmazza

  • 25 perc talpreflexológiai kezelés
  • 30 perc mézes méregtelenítő hátmasszázs kötőszövet-lazító köpölyözéssel kombinálva

Fontos információ:

  • Ezt a kezelést a Reider Áron végzi, tel: 06 70 328 7801; Szerda, péntek egész nap és csütörtök reggel

A reflexzónákban vannak idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel vannak kapcsolatban. A sikeres kezelések magyarázata, az ideg pályákon keresztül, az agyba eljuttatott gyógyító ingereket, amelyek, betegség, panasz esetén, fájdalmas ingerek révén, beindítják a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Segít a hozzá kapcsolódó szervek vérkeringésének javításában, funkciók optimális működésében, az egész test energetikailag harmonikus működésének helyreállításában. Szelíd, holisztikus módszer, mellékhatásoktól mentes.

A kezeléscsomag második része a hátmasszázs! A masszázs javítja a vér és nyirok keringést, tisztítja a szervezetet a méreganyagoktól, feloldja a stressz okozta csomókat az izmokban, ezáltal szabad utat biztosít az energia keringésnek, feloldja fizikai és lelki blokkokat, relaxál, nyugtat, harmonizál energetikailag, revitalizál, feltételeket biztosít a testi és lelki egészségünkhöz, segít ellazulni, és egyensúlyba hozni a szervezet működését. A mézes masszázs, a méz tápláló hatóanyagai révén, pedig jót tesznek a szervezetednek, s a bőrödnek is.

Végül, de nem utolsó sorban, következik a köpölyözés, amely külső, fizikális gyógymód. Számos betegség, panasz gyógyítható az akupunktúrás pontokra helyezett köpölycsészékkel. Kiváló a megelőzésre, a testi és lelki frissesség megtartására: méregtelenít, javítja a nyirok- és anyagcserét, testsúly csökkentő hatású, fokozza a bioenergia áramlását, helyreállítja a yin-yang egyensúlyt. A köpölyözés a Chi ingerlésének leghatásosabb módszere.

Alexa rendel

„Azt vallom, hogy ha az ember eljut odáig, hogy megismerje önmagát, képességeit, álmait, határait, vágyait és megismerkedik a szellemi, természeti és kozmikus törvényekkel és annak fényében döntéseket hoz, akkor az élete drasztikusan és a kívánt irányba változik meg. Ha úgy érzed, hogy magadévá tudod tenni a nézeteimet és a gyógyuláshoz való megközelítésemet, és ha nem is vagy beteg, de segítségre vágysz a válaszok megtalálásához, keress meg!” - Brezenák Alexandrina.

Legyen szép napod!

Varászlatok Szigete Holisztukus Centrum Budapest, Dozsa György metroállomás , Csángó utca 11 , felső kapucsengő
nitaalexandrina@gmail.com
+36 30 203 84 06
Hétfő, kedd és csütörtök délután vehető igénybe az akció

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30 perc talpreflexológiai kezelés, 30 perc mézes méregtelenítő hátmasszázs és kötőszövet-lazító köpölyözés

Fontos

Beváltható: 2019.01.31.-ig
Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 328 7801 • Egy vásárló csak egy Alkupon vásárolhat saját részre és egyet ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére