1.022.500 Ft helyett 818.000 Ft: Dél-Amerikai körutazás - repülőjeggyel, szállással, reggelis ellátással 1 személy részére - utasbiztosítással, helyi idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30995
Ismerkedj meg a varázslatos Dél-Amerikával
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

818.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30995

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ismerkedj meg a varázslatos Dél-Amerika kultúrájával és természeti kincseivel!

Utazás időpontja:

  • 2019. április 7. 11 nap

A részvételi díj tartalmazza:

  • repülőjegyet Budapest – Santiago de Chile és Buenos, illetve Rio de Janeiro – Budapest útvonalon átszállással
  • közlekedést a körutazáson légkondicionált autóbusszal
  • 8 éjszaka szállást helyi középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • reggelit és az 5. napon piknik ebédet
  • kirándulásokat a program szerint
  • belépőjegyek árait
  • magyar és helyi idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)


A részvételi díj nem tartalmazza:

  • repülőtéri illetéket: kb. 184.000,- Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • belföldi repülőjegyek árát: 890,- USD / fő (Irodánkban utazás előtt fizetendő készpénzben vagy bankszámlánkra készpénzben befizetve!).
  • fakultatív kirándulás árát Uruguay-ba: 290,- USD / fő (A részvételi szándékot kérjük foglaláskor jelezni, és készpénzben kifizetni a jelzett határidőig vagy bankszámlánkra befizetve szintén készpénzben!)
  • A fenti USD összegek FIZETÉSI határideje: az utazás időpontját megelőző 61. nap, azaz 2019.február 4-e!
  • kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5%)
  • fakultatív programok árát a programban leírtak alapján:
  • Folklór vacsora Santiagoban: kb. 90,- USD
  • Tango-show vacsorával Buenos Airesben: kb. 70,- USD
  • kötelező szerviz díjat / borravalót (helyi idegenvezetők, szállodák, buszsofőrök): 55,- USD / fő
  • minimális utaslétszám hiányában, 15 – 19 fő indulása esetén a 65.300,- Ft-os / fő felárat
  • valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
  • Egyágyas felár: 143.500,- Ft

Program leírása:

  • 1. nap: Budapest – Santiago de Chile Elutazás Budapestről menetrend szerinti járattal, európai átszállással. Éjszaka a repülőn.
  • 2. nap: Santiago de Chile Délelőtti érkezés után irány a chilei főváros és ismerkedés az Andok magas csúcsainak közelében fekvő SANTIAGO nevezetességeivel: óváros, Elnöki (Moneda) Palota, Plaza de Armas, Katedrális, Városháza, stb. Szép kilátásunk nyílik a városra a San Cristobal hegyről. Szállás Santiagóban.
  • 3. nap: Valparaiso – Viña del Mar – Santiago de Chile Kirándulás a Csendes-óceán partjára, melyet a híres chilei borok megkóstolásával is fűszerezünk. Ismerkedés VALPARAISO-val, az amerikai kontinens egyik legfontosabb kikötővárosával, mely csodálatos fekvésének és sokrétű építészetének köszönhetően része az UNESCO Világörökségeknek. Továbbutazás VIÑA DEL MAR-ba, Chile híres óceánparti luxus üdülővárosába, ahol előkelő villák, szép sugárutak, látványos parkok teszik hangulatossá a települést. Visszautazás Santiagóba. Fakultatív folklór vacsora keretében ismerkedhetünk Chile különböző térségeinek zenéivel, táncaival. Szállás Santiagóban.
  • 4. nap: Santiago de Chile – Húsvét-sziget Repülés Húsvét-szigetre a menetrend függvényében. Kevés olyan hely van a világon, aminek erősebb lenne a misztikus vonzása, mint ennek a kicsinyke földdarabnak Chile partjainál, a Csendes-óceán déli részén. A sziget három vulkánból alakult ki, hivatalos nevét pedig a Holland Nyugat-Indiai Társaság expedíciójának vezetőjétől kapta, aki Húsvét vasárnap fedezte fel. Legfőbb nevezetessége a több száz moai, vagyis a hatalmas fejeket ábrázoló kőszobor, mindegyik egyetlen kőből lett kifaragva. Délután a sziget óriásszobrai közül megnézünk kettőt: Ahu Akivi, Puna Pau. Szállás a sziget délnyugati részén fekvő Hanga Roa településen.
  • 5. nap: Húsvét-sziget Egész napos kirándulás a Föld legelzártabb szigetén. Először a Rano Raraku vulkánhoz látogatunk el, ahol az egykori kőbányában közel 400 befejezetlen kőszobrot találtak. A látvány itt, a koreai polinéz idők hangulatát árasztó helyen egyszerűen lenyűgöző. A kráter alján egy aprócska tó csillog, szintén szépséges és misztikus a sziget partvonalán szétszórva található 600-nál is több kőszobor. Piknik-ebéd a vulkán kráterénél, majd továbbutazás Ahu Tongariki 15 helyreállított kőszobrához. Utána megnézzük a Te Pito Kura kövekből épített sírhalmot. Ez egy kb. 10 méter hosszú, 90 tonna súlyú, ledöntött szobor, és a legnagyobb, melyet a helyére cipeltek a bányából. Kirándulásunkat a képeslapszerű Anakena-öböl fehérhomokos tengerpartján fejezzük be. Szállás az előző napi szálláshelyen.
  • 6. nap: Húsvét-sziget – Santiago de Chile Délelőtt a 163 négyzetkilométeres sziget csodái közül megnézzük a Rano Kau vulkánt és krátertavat, továbbá a kráter szélén fekvő Orongo várost. A madárember-kultusz fő színhelye a Rapa Nui Nemzeti Park részeként az UNESCO Világörökséghez tartozik. Délután visszarepülés Chilébe. Szállás Santiagóban.
  • 7. nap: Santiago de Chile – Buenos Aires Repülés BUENOS AIRES-be a menetrend függvényében. Transzfer a szállodába, ahol új útitársak is csatlakoznak a csoporthoz. Este fakultatív lehetőségként részt vehetünk egy fergeteges tangó show műsoron, és a vacsora menüjében megkóstolhatjuk a híres argentin marhasültet. Szállás Buenos Airesben.
  • 8. nap: Buenos Aires – Tigre Városnézés „Amerika Párizsában”: Plaza de Mayo, Catedral, Casa Rosada (híres balkonja az Evita c. filmben látható), Cadildo, parlament (a washingtoni Capitolium másolata), Obeliszk, a világ legszélesebb sugárútja, La Boca, Caminito (a tangó hazája), San Telmo és Recoleta városnegyedek elegáns épületei, parkjai, séta Evita sírjához. Délután az argentin főváros üdülőnegyedét, TIGRE-t keressük fel. A „parasztok Velencéjének” nevezett városrész a Paraná folyó romantikus deltavidéke. Szállás Buenos Airesben.
  • 9. nap: Montevideo Szabad nap Buenos Airesben, vagy egész napos FAKULTATÍV KIRÁNDULÁS hajóval Uruguay fővárosába, MONTEVIDEO-ba. Városnéző séta a pompás középületeiről, pálmafás parkjairól és monumentális szobrairól is nevezetes városban. Bekukkantunk a fantasztikus hangulatú kikötői Mercado del Puertora is. A hajóút a világ legszélesebb tölcsértorkolatán, az un. Folyó-tengeren (kb. 120 km-es Rio de La Plata) vezet át. Este visszatérés Buenos Airesbe. Szállás.
  • 10. nap: Buenos Aires Délelőtt szabadprogram a menetrend függvényében, majd kettéválik a csoport. Azon útitársak, akik már jártak Brazíliában és nem tartanak tovább a csoporttal, kísérővel hazautaznak. Hazautazás átszállással a délutáni órákban, éjszaka a repülőn.
  • 11. nap: Budapest Európai átszállás után érkezés Budapestre a menetrend függvényében a koradélutáni órákban.

UNESCO Világörökségek:

  • Chile:Valparaiso
  • Húsvét-sziget: Rapa Nui Nemzeti Park

 Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dél-Amerikai körutazás repülőjeggyel, 8 éjszaka szállással, reggelis ellátással 1 személy részére. utasbiztosítással, helyi idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére