100.000 Ft helyett 35.000 Ft: Karácsonyi ajándék, akár az utolsó pillanatban! - Készíts izgalmas és látványos képeket - 10 alkalmas fotós tanfolyam a gabor* photography-tól

Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

35.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
100.000 Ft 65% 65.000 Ft
Blende Fotó Műhely - gabor* photography
1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861
www.diginfo.hu/

Vélemények

L. Péter

Sok hasznos tippet kaptam a kezdő tanfolyamon, amit könnyebb a gyakorlatban megtanulni, mint könyvből.

J. Flóra

Szuper képeket kaptunk a kisbabánkról, csak ajánlani tudom!

S. Sára

Végre készült rólam is pár profi protré, nagyon köszönöm!

Akció Leírása

Karácsonyi ajándék, akár az utolsó pillanatban! 
Lásd meg a világban a képkockát akkor is, ha nincs a szemed előtt a kamera!

Fontos tudnivalók:

  • A tanfolyam helyszíne: Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros (autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető)
  • A fotózási gyakorlatok szabadtéren és jól felszerelt fotós műteremben zajlanak
  • A fotós tanfolyamok folyamatosan indulnak, hétköznap és hétvégén is
  • A tanfolyamok között „átjárás” lehetséges - ha egy órát kihagytál, egy másik tanfolyamon pótolhatod
  • A középhaladó, „ADVANCED” tanfolyam tematikája: Fényképezőgép, objektívek tulajdonságai. Fénymérés, autofókusz, fehéregyensúly, expozíció elemei, üzemmódjai. Városfotózás. Modellfotózás szabadban. Képértékelés. Természetfotózás. Vakuhasználat, kompozíciós alapok. Éjszakai fotózás. Modellfotózás stúdióban. Tesztírás. Képértékelés.
  • A haladó, „EXPERT” tanfolyam is igénybe vehető az Alkuponnal, 4.000 Ft felár megfizetése mellett. Ennek tematikája: Alapok áttekintése, tesztírás. Kompozíció, szín- és térelmélet összefüggései. Szabadtéri modellfotózás. Éjszakai fotózás, „Street Photography”. Képértékelés. Tárgyfotó (műtermi). Modellfotózás műteremben, világítástechnikai gyakorlat. Full HD videofelvétel technikai lehetőségei. Full HD video felvétel készítése, vágás a gyakorlatban. Képértékelés.
  • Abszolút kezdőknek a „BASIC” előképzés javasolt (egy alkalom, 240 perc tantermi gyakorlat, írásos jegyzettel), ennek díja: 9.900 Ft / fő
  • A hallgatók saját felszerelésükkel dolgoznak
  • Lehetőség lesz más fényképezőgép, objektív kipróbálására is, hogy könnyebben eldönthesd, hogyan fejleszd meglévő felszerelésed (sőt, ebben akár kedvezményesen segítenek)
  • A tanulás megkönnyítésére jegyzetet biztosítanak, tankönyvként pedig a Scolar kiadó fotós könyveit ajánlják, amelyeket kedvezményesen meg is lehet vásárolni
  • A tanfolyam elvégzéséről oklevelet állítanak ki
  • A legjobb hallgatók képeikkel kiállításon is bemutatkozhatnak
  • A fotós tanfolyamot ajándékba is adhatod, elegáns ajándékutalvány formájában, a kívánságodnak megfelelő szöveggel
  • A tanfolyamot elvégző hallgatók a további tanfolyamok részvételi díjából kedvezményt kapnak

Ha úgy érzed, fotóid nem tökéletesek, és hiányzik belőlük valami, a gabor* photographytól most megtanulhatod, miképp használd profin fényképezőgépedet, hogy felvételeid technikailag és témájukat tekintve is látványosak legyenek. Válj vérbeli fotóssá, hogy bárkit elkápráztathass képeiddel!

A kis létszámú csoportokban zajló képzéseken megtanulhatod, hogyan kezeld könnyen, gyorsan és biztosan fényképezőgépedet, és tedd vonzóvá, izgalmassá fotóidat, stúdióban, szabadtéren, otthoni környezetben vagy családi eseményeken, akár pénzt is hozó rendezvényeken (pl. esküvőn) - ebben a profi oktatók és modellek is segítségedre lesznek.

A középhaladó tanfolyam neked lett kitalálva, ha még új vagy a fotózás világában, de már kicsit megismerted gépedet, viszont még nem tudod, hogyan használd ki annak rengeteg lehetőségét, beállításait, és merrefelé indulj a fényképezés témáinak útvesztőjében.

A haladó kurzus akkor szól neked, ha már tisztában vagy a helyes expozíció mikéntjével, és a fotózásra, mint művészetre tekintesz. Segítenek, hogy maradandót alkothass, amit bátran megmutathatsz másoknak, akár kiállításokon is.

Karácsonyi ajándék, akár az utolsó pillanatban!

Ha nem tudod, mit ajándékozz karácsonyra, vagy épp Szenteste napján jut eszedbe, hogy valakiről megfeledkeztél, ne aggódj, vedd meg az Alkupont, és keresd a Blende Fotó Suli - gabor* photography-t! A szépen elkészített ajándékutalvány elküldésével segítenek problémád megoldásában. A sikerben biztos lehetsz, hiszen fényképezni mindenki szeret!

A stúdióról

A több mint 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező Blende Fotó Suli - gabor* photography oktatói gyakorló fotográfusok, a szakma minden területéről, a fotóriportertől a videoművészig. Ezt a napi szinten alkalmazott tudást sajátíthatod el velük, hiszen sokrétű képzést kínálnak azoknak, akik a fényképezés művészetét szeretnék megismerni.

Legyen szép napod!

1094 Budapest Páva utca
steinerg@gaborphotography.hu
06 (30) 680 0861

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Fotós tanfolyam a Blende Fotó Suli - gabor* photography jóvoltából. ADVANCED képzés: 10 alkalom, 3 × 90 perc elmélet, 5 × 180 perc gyakorlat, 2 × 180 perc képelemzés. Felárral beváltható az EXPERT tanfolyamra is. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2018.01.04.-ig
Az Alkupon beváltható: 2018. január 31-ig • Az Alkupon megvételét követően előzetes regisztráció, bejelentkezés szükséges az Alkupon kódjainak megadásával, emailben: steinerg@gaborphotography • Igény esetén a beváltáskor a képzésre jogosító ajándékutalványt készítenek, ami „utolsó pillanatos” karácsonyi ajándéknak is tökéletes – ebben az esetben a regisztrációkor add meg, kinek a nevére szóljon és milyen üdvözlő szöveg legyen rajta • Az utalvány a beváltást követően egy éven belül felhasználható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére