10.000 Ft helyett 7.900 Ft: Kirándulás a Márton napi Libanapok és Újborfesztiválra, a szentendrei Skanzenben, egynapos buszos utazás 1 személy részére idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 30562
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

7.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 30562

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vegyél részt a Márton-napi forgatagban, a szentendrei Skanzenben, a Márton napi Libanapok és Újborfesztiválon, és sétálj Szentendre hangulatos utcáin!

Időpont

  • 2018. november 10.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Autóbuszos utazás
  • Idegenvezetés

Az ár nem tartalmazza

  • Belépő a Skanzenbe 2.000 Ft

Felszállási lehetőségek

  • Debrecen, Nyíregyháza, Polgár, Tiszaújváros, Miskolc, Mezőkövesd, Gyöngyös, Hatvan, Budapest

Program

Indulás a kora reggeli órákban Debrecenből, majd utazás a „művészek”, azaz Szentendre városa felé. Érkezést követően sétás városnézés során a város-központ felé a Főtérre, a „pestis kereszthez” érkezünk. A téren szerb és görög-telepesek iparosok házait láthatjuk, és megcsodálhatjuk a szerb-görög örökséget: a Blagovesztenszka ortodox templomot. A Görög utcán Duna part felé sétálva lehetőség nyílik Kovács Margit keramikusművész múzeumának megtekintésére. Érdemes megnézni a „Szamos Marcipániát” is, ahol a manufaktúra és a marcipán múzeum is a szemünk elé tárul.

Majd újra autóbuszra szállunk és máris érkezünk Szentendre határába, a Skanzenbe. A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Magyarország legnagyobb szabadtéri gyűjteménye, amely bemutatja a Kárpát-medence jellegzetes tájegységeinek népi építészetét, a falusi és mezővárosi társadalom különböző rétegeinek lakáskultúráját, életmódját.

2018. november 10-11-én a Skanzeben a Szent Márton napi Borfesztivál és libator kerül megrendezésre. Ezen a 2 napon ínycsiklandó libaétkek, az ősz csemegéi és kézműves újborok várják a vendégeket. A fesztiválszínpadon egymást érik a fellépők, a közönségnek bőven van része muzsikában, népmesében, néptáncban. A portákon pedig előkerülnek az ősz csemegéi, a sült alma, a tök, az illatos sült gesztenye. Az ínyencségek leöblítésére a fedett, fűtött sátorban családi pincészetek egész sora kínálja kézműves újborait. A tollfosztóban a látogatók a finom meleget árasztó kemencék és kályhák mellett bekapcsolódhatnak az őszi társas munkákba, és részük lehet a szántóföldi munkák lezárulását követő kedélyes hangulatban. Miközben jár a kezük, az asszonyok a nyelvüket sem pihentetik, hanem kacagtató történetekkel, tréfás dalokkal szórakoztatják a munkálkodókat.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Kirándulás a Márton napi Libanapok és Újborfesztiválra, a szentendrei Skanzenben, egynapos buszos utazás 1 személy részére idegenvezetéssel

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére