10.000 Ft helyett 7.490 Ft: Arany Menta testbalzsam 200 ml-es kiszerelésben, 24 karátos tisztaságú aranykivonatból, shea vajjal és 17 különféle gyógynövény illóolajával

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.490 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 25% 2.510 Ft

Akció Leírása

Luxus kényeztetés 24 karátos aranykivonattal, Arany Menta testbalzsammal

Az Arany Menta több ezer év tapasztalatára támaszkodva, az ősök tudását követve, tudományosan összeállított, különleges hatású balzsam. 24 karátos tisztaságú aranykivonatból, aromás gyógynövényekből, shea vajból és olívaolajból készült. Rendkívül finom arany részecskéket tartalmaz, amelyek a legújabb nanotechnológiának köszönhetően könnyedén eljutnak a szervezetben oda, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.

Az Arany Menta varázslatos hatékonyságának a hátterében az a tudományos felfedezés áll, miszerint az arany fokozza a gyógynövények hatását és gyorsabban juttatja el azokat a sejtekhez.

Óriási mennyiségű vizet képes megkötni, kb. 300-szor annyit, mint a saját tömege, Szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít, maximalizálja a hatóanyagok hatását és a bőrbe való bejutását, bezárását. Gyulladáscsökkentő hatású, a bőrfelületen védőréteget képezve segíti a nedvesség megtartását, támogatja a gyógyulási folyamatokat, finommá és simává teszi a bőrt.

A balzsam a test teljes körű ápolására alkalmas, azonnal hűsíti és nyugtatja a bőrfelületet. Kellemes, finom illata, valamint levendula- és citromfűtartalma segít ellazulni. A speciális hatóanyag-formula alkalmas lehet ízületek, izomláz, izomfájdalmak, duzzanatok kezelésére. Használható lazító és sportmasszázshoz, akupresszúrás kezeléshez, kozmetikai masszázshoz.

Hatékony segítséget nyújthat bőrirritáció, napégés, rovarcsípés esetén, valamint a kiszáradt bőr kezelésére is hatásos lehet. A bőrfelületen védőréteget képezve segítheti a nedvesség megtartását, támogathatja a gyógyulási folyamatokat, finommá és simává teszi a bőrt.

Masszírozd be gyengéden akár naponta többször is a száraz felszínű bőrödbe! Ruháddal érintkezve nem hagy rajta foltot!

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Arany Menta testbalzsam. Kiszerelés: 200 ml. 24 karátos tisztaságú aranykivonattal. Shea vajjal. 17 különféle gyógynövény illóolajával

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére